- 13 Ağustos 2014
- 224
- 158
- 53
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.001
Tuz disindaki baharatlar tatlim tuz kesinlikle yasak pul biber karabiber falan kullanman gerek.ben de bugun başladım az once basladim hatta :) 67 68 falanim suan tam bilmiyorum kilomu tartilma firsatim olmuyo cok, 5 gunun sonunda 3 4 kilo verirsem giydigim kiyafetten aanlarım ama hafifledigimi eridigimi vs ona gore tartilirim.basarili olursam eger 2.hafta da yapmayi dusunuyorum. 57 58i goriyim artik baska bisey istemiyorjm :)
Senin kilon kac, ne durumdasin?
Ben sebze gününde yarım kilo yeşil fasülye biber soğan sarımsak ve 1 adet domatesi doğrayıp bir tencereye hepsini çiğ olarak koyuyor ve 2 su bardağı kadarda su koyup çok kısık ateşte pişiriyorum. Yerkende üzerine baharat ve limon sıkıyorum acı pul biberim hiç eksik olmuyor sebze gününde havucuda kesinlikle tercih etmiyorum çünki içerisinde şeker var yeşil fasülyenin yanında başka sebzelerde tüketilebilir diye düşünüyorum. Kolay gelsinSayfaların hepsini okuyamadım, bu sayfayı yeni gördüm ben de.
Sebze gününde mevsim yeşilliklerinden salata en güzeli olur bence, bol bol tüketildiğinde doyuyorsun, herkes ne yapıyor bilmiyorum ama sadece havuçla domatesle olacak gibi değil.
Göbek salata, roka, havuç, nane, kırmızı lahana, semiz otu karıştır oh mis
Tuz ve yağ zaten hiçbir diyette yok. Sakın tuz ve yağ kullanma bu zeytinyağı olsa bile o zaman emeklerin boşa gider sonrada ben şu diyeti yaptım bu diyeti yaptım işe yaramadı der dövünürüz kolay gelsinAllah izin verirse ben de yarın başlamayi düşünüyorum
Ama bi sorum var hanımlar
Takdir edersiniz ki bütün sayfaları tek tek okuyamadım
Baharat hariç herşey yasak ya hani baharattan kasıt ne acaba tuz serbest mi
Mesela yumurta patates et vs tuzsuz mu tüketilmeli?
Bir de diyeti yapıp sonuc alan arkadaşlar cevap verin lütfen
Yağ yakıyor mu bu diyet benim için çok önemli de
başka kaçamak yok anlaştık mıve ilk kaçamağım 1 orta boy yer elması
Evet dün 57.500 ile başlamış olduğum bu rejime bu sabah tartılarak 300 gram vererek devam ediyorum Yılmak yok .. ha gayret devam :)
Gunaydin prensesler
Dun ilk gunumdu sabah 9da 1 patates yemistim oglen 12de bir kupa yesil cay ve anca 1 litreye yakin su.ne oglen ne aksam ZERRE acikmadigim icin sevindim ve yemek istemedim yani koskoca gun 1 patatesle kaldim ama gece 1 civari basimin agrisi burnuma ve kaslarima kadar vurdugundan nisanlim kizip kucuk bi dilim ekmegin içini bosaltip biraz peynir koymus zorla onu yedirtti
Ilk kacamagim mi oldu bu acaba ama hicbisey yememistim hicc
Bugun sebze gunum domates salatalik yapicam sanirim cunku evimjzde sebzeye dair bi o ikisi var pek aramiz yoktur diger yesilliklerle
Yesilcayla falan idare ederim sanirim yine bide..
Ya ben cok fazla hatta ASIRI duzeyde abur cubur pasta tatli tuketen birisi oldugumdan, 5 gun boyunca diyet yapmayip sirf onlari dahi kessem kilo vericegimi dusunuyorum yani bi de simdi nerdeyse 5 gun bisey yemicem gibi bisey.o yuzden hayli hayli veririm diye dusunuyorum ya nolur veriyim
Ben tercihimi salatadan yana kullandım. Yağsız tuzsuz yiyebilecegim tek şey bu çünkü :)Herkese günaydınlar,
Benim de ilk günüm fena geçmedi. 3 küçük patates ile günü tamamladım. Bugün için de kendime yemek yaptım. Soğan, biber, patlıcan ve domatesi küçük küçük doğrayıp çok az su koyup kısık ateşte pişirdim fena olmadı, fakat çok az da tuz koydum maalesef, yoksa yiyemezdim. Umarım bugün de hepimiz için güzel geçer. Herkese kolaylıklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?