- 25 Ağustos 2014
- 2.188
- 3.441
- 208
- 44
- Konu Sahibi incilideniz
- #18.961
ben de çok severek yemedim ama pulbiber,kimyon ve karabiberle daha iyi oldu.evet cnm bende bugün basladım patateslerle artık tiksindim ama çarem yok :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de çok severek yemedim ama pulbiber,kimyon ve karabiberle daha iyi oldu.evet cnm bende bugün basladım patateslerle artık tiksindim ama çarem yok :))
yagsız kızarıyomu cnm
kaçamakta yapsan kg verion ben her yapmama kaçamak yapıom en azından 3 kg veriom o bile yeterevet ben teflon tavayi iyice kizdirdim sonra tavuk gögüsünü güzelce kizartim birazda kirmizi biber
cok iyi tok tutuyor
dün sebzede cok zorlanmistim aksam malesef kacamak yaptim iki tane kurupasta yedim
ay pazartesi ben de baslamayi dusunuyodum samimiyetiniz cok tatli, tam olarak ne yaptiniz ve goruntunuzde 1 haftada ne gibi degisiklikler oldu? Bacaklar falan noldu, 68im ben 58 60 arasina inmek istiyorummSelamlar,
Bu diyete geçen hafta rastladım internette ve yapmaya karar verdim. Pazartesi günü başladığımda 84 kg dım. 5 gün devam ettim diyete sadık kalarak ve bugün sabah 80 kg dım :) Tam 4 kg verdim çok şükür. Bugün ve yarın yemeği abartmadan normal şekilde beslenip pazartesi günü tekrar başlayacağım. Evet zorlandım biraz ama kesinlikle değerdi. Daha önce çok kereler değişik diyetler denedim fakat 1 haftada bu kadar fark ettirene rastlamadım. Umarım bu diyetle normal kilolara ulaşabilirim. Yapmak isteyenler hemen başlasın zararlı çıkmayacaklar :) Sırf bu mesajı yazabilmek için siteye üye oldum. Herkese kolaylıklar dilerim...
ay pazartesi ben de baslamayi dusunuyodum samimiyetiniz cok tatli, tam olarak ne yaptiniz ve goruntunuzde 1 haftada ne gibi degisiklikler oldu? Bacaklar falan noldu, 68im ben 58 60 arasina inmek istiyorumm
Yaa ne guzel, kiskandimm :)Açıkçası görüntümde çok belli olduğunu sanmıyorum fakat ilk fark ettiğim şey( belki komik gelebilir ama) kabanımı daha rahat giyebiliyorum. Sırtımdan biraz kasıyodu. Şimdi daha rahat:) Tabi göbek de hafiften indi. Bacaklar sanırım bir hafta daha yapınca fark eder çünkü benim bacaklarım ve basenlerim oldukça fazla. Ben kaçamak yapmadım zorlandım ama inat ettim ve yapmadım. Umarım bu hafta da aynı dirayeti gösterebilirim. Senin benim kadar çok kilo fazlalığın yok, senin için daha kısa bir süreç olur. Zaten 3 hafta yapsan bu diyeti istediğin kiloya gelirsin diye düşünüyorum. Pazartesi başlarız beraberce ve umarım kilolarımızdan kurtuluruz