• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben patates gününü atlattim dün yattikdan sonra cok migdem bulandi malesef uyudukdan sonra gecti allahdan....
bugün sebze günü domates, patlican ve havuc yicem bugün sabah yagsiz patlican yedim az domatesli üstüne bir cig havuc o iyi geldi bakalim nasil gececek bugün

kolay gelsin kizlar bol kilo vermeler hepimize :)

ben cok aciktim kücük bir havuc yedim ögün arasinda
zamanda hic gecmiyo bugün :/

sebzele hic aram yok yarine seviniyorum et yicem :D
3. günden sonra güzel geciyor zaten insallah :)

Slm kızlar,
2.gündeyim. dün çok acıktım, öğleden sonra ara bir öğün yaptım ekmek+peynir yedim. Bu sabah tartıda -300g gördüm.

evet ben teflon tavayi iyice kizdirdim sonra tavuk gögüsünü güzelce kizartim birazda kirmizi biber
cok iyi tok tutuyor
dün sebzede cok zorlanmistim aksam malesef kacamak yaptim iki tane kurupasta yedim :KK43:
kaçamakta yapsan kg verion ben her yapmama kaçamak yapıom en azından 3 kg veriom o bile yeter

evet bende önceki denememde kacamaklara ragman kilo vermistim bugün yapmamaya calisacagim hadi bakalim :D
bayanlar varmi aska bu diyeti uygulayan ?

Bu diyetle 3-4 yıl önce 33 kilo verdim şimdi doğum yaptım ve yeniden başlıcam (10 aylık oğlum var )
Bugün 78.5 kilo ile başladım patates günü deyim inşallah aynı sonucu alırım hepinize bol eksiler inşallah

Merhabalaaar :)
168 boyda 67 68 kilolardayim artik 50leri gormek istiyorum yillardir 63 68 arasi olmaktan dar giyememekten ust bacaklarimdan hafif gobegimden BIK-TIM.
50leri gormek istiyorum dediyswm 58 59lari yani korkmayin :)
Pazartesi baslamayi dusunuyorum tum forumu okuyamadim tam anlamiyla nasil oluyor ve bana pazartesi arkadas olucak birisi var mi? :)

Selamlar,

Bu diyete geçen hafta rastladım internette ve yapmaya karar verdim. Pazartesi günü başladığımda 84 kg dım. 5 gün devam ettim diyete sadık kalarak ve bugün sabah 80 kg dım :) Tam 4 kg verdim çok şükür. Bugün ve yarın yemeği abartmadan normal şekilde beslenip pazartesi günü tekrar başlayacağım. Evet zorlandım biraz ama kesinlikle değerdi. Daha önce çok kereler değişik diyetler denedim fakat 1 haftada bu kadar fark ettirene rastlamadım. Umarım bu diyetle normal kilolara ulaşabilirim. Yapmak isteyenler hemen başlasın zararlı çıkmayacaklar :) Sırf bu mesajı yazabilmek için siteye üye oldum. Herkese kolaylıklar dilerim...

Selamlar,

Bu diyete geçen hafta rastladım internette ve yapmaya karar verdim. Pazartesi günü başladığımda 84 kg dım. 5 gün devam ettim diyete sadık kalarak ve bugün sabah 80 kg dım :) Tam 4 kg verdim çok şükür. Bugün ve yarın yemeği abartmadan normal şekilde beslenip pazartesi günü tekrar başlayacağım. Evet zorlandım biraz ama kesinlikle değerdi. Daha önce çok kereler değişik diyetler denedim fakat 1 haftada bu kadar fark ettirene rastlamadım. Umarım bu diyetle normal kilolara ulaşabilirim. Yapmak isteyenler hemen başlasın zararlı çıkmayacaklar :) Sırf bu mesajı yazabilmek için siteye üye oldum. Herkese kolaylıklar dilerim...
ay pazartesi ben de baslamayi dusunuyodum samimiyetiniz cok tatli, tam olarak ne yaptiniz ve goruntunuzde 1 haftada ne gibi degisiklikler oldu? Bacaklar falan noldu, 68im ben 58 60 arasina inmek istiyorumm :(

ay pazartesi ben de baslamayi dusunuyodum samimiyetiniz cok tatli, tam olarak ne yaptiniz ve goruntunuzde 1 haftada ne gibi degisiklikler oldu? Bacaklar falan noldu, 68im ben 58 60 arasina inmek istiyorumm :KK43:

Açıkçası görüntümde çok belli olduğunu sanmıyorum fakat ilk fark ettiğim şey( belki komik gelebilir ama) kabanımı daha rahat giyebiliyorum. Sırtımdan biraz kasıyodu. Şimdi daha rahat:) Tabi göbek de hafiften indi. Bacaklar sanırım bir hafta daha yapınca fark eder çünkü benim bacaklarım ve basenlerim oldukça fazla. Ben kaçamak yapmadım zorlandım ama inat ettim ve yapmadım. Umarım bu hafta da aynı dirayeti gösterebilirim. Senin benim kadar çok kilo fazlalığın yok, senin için daha kısa bir süreç olur. Zaten 3 hafta yapsan bu diyeti istediğin kiloya gelirsin diye düşünüyorum. Pazartesi başlarız beraberce ve umarım kilolarımızdan kurtuluruz :D

Açıkçası görüntümde çok belli olduğunu sanmıyorum fakat ilk fark ettiğim şey( belki komik gelebilir ama) kabanımı daha rahat giyebiliyorum. Sırtımdan biraz kasıyodu. Şimdi daha rahat:) Tabi göbek de hafiften indi. Bacaklar sanırım bir hafta daha yapınca fark eder çünkü benim bacaklarım ve basenlerim oldukça fazla. Ben kaçamak yapmadım zorlandım ama inat ettim ve yapmadım. Umarım bu hafta da aynı dirayeti gösterebilirim. Senin benim kadar çok kilo fazlalığın yok, senin için daha kısa bir süreç olur. Zaten 3 hafta yapsan bu diyeti istediğin kiloya gelirsin diye düşünüyorum. Pazartesi başlarız beraberce ve umarım kilolarımızdan kurtuluruz :D
Yaa ne guzel, kiskandimm :)
Acikcasi benim oyle surekli acikma falan derdim hic yok baya boyle sabah tok uyanip aksam yemegi saatine kadar hicbisey yemesem acikmiyorum ama son 2 yildir calismadigimdan surekli evde oldugumdan nisanlima kekler borekler pastalar yapmaktan can sikintisindan agzim bos durmasin dusuncesinden 68e kadar geldim genel olarak hicbir zaman zayif bi kiz olmadim zaten hep o zayif kizin yanindaki tombik kizdim, simdilerde de balik etin biraz ustunde oldugumu dusunuyorum iste. dar pantolon giyiyorum ust bacaklar kalin bi degisik duruyo.bol giyiyorum bu sefer iyice bol salas iri gosteriyo.bende artik dar dar tatli pantolonlarin ustune kucuk tatli kazaklar gomleklwr bluzlar giymek istiyorum :(
Pazartesi baslayalim mesajlasalim evet lutfen hep baslicak gibi oluyorum hep birakiyorum amaan bosvwr diyorum belki sizinle birlikte gaza gelirim yediklerimizi ictiklerimizi sanal yoldan paylasirsak :(
Bana tam olarak neler yaptiginizi yazanilir misiniz aacaba gun gun, zor olmicaksa :)

selam kızlar bende daha önce bu diyeti yapmıstım ve 4 kg ya yakın vermistim ardindan hamilelik vs 70 kgoldum bikac diyetisyen denedim ama uzun vadede diyet yapmak bana göre degil. o yüzden tekrar denemeye karar verdim.pazartesi baslicam katılacak arkadasları görelim :)

Back