- Konu Sahibi incilideniz
-
- #18.661
nerdesiniz hanımlar :) bugun istikrarlı gidiyom salatalık yiyom sabahtn beri şimdi eve gidince salata yapcam kendime
Ben dayanamam ctesiye 😊 kaç aylık bebeğin cnm ben tatlı isteğime engel olamıyorum ya ek gıdayada başlamadık biz daha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben dun azcik ruz attim iki kez bigunde bezelye simdi yaninda salata filanda.yiyebiliyozmu ben tek tip yapiyorum yani bezelye ise trk bezelye.salata ise tek salata yanlismi acaba:26:
Iyi.degil ya dun bi kilo gitti bugun hic ilerrleme yok ama gece bozmak zorunda kaldim kandil icin oruc tutacagim diye ama sadece yumurta ve yesillik yedim aksamda bozarim heralde ters bi zamana geldi ya bi kilo bi kilo napalim siz naptiinizSlm..nasıl gidiyor diyet ?? Benim süper 4.gün bugün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi.degil ya dun bi kilo gitti bugun hic ilerrleme yok ama gece bozmak zorunda kaldim kandil icin oruc tutacagim diye ama sadece yumurta ve yesillik yedim aksamda bozarim heralde ters bi zamana geldi ya bi kilo bi kilo napalim siz naptiiniz
bende yarın başlıyorum 76da takıldım inşallah 75i görürüm
-200 :) gıdım gıdım gidiyom ☺️ bakalım bugün napcam :) benim meleğimde 9.12.2014 te doğdu cnm yoğurtla başladm ben acık acık veriyom sün ilk kez çorba verdim şehriye çorbası onun dışında anne sütü daha çok ☺️ana öğün anne aütü hala 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah kabul etsin canim kandilin mubatek olsun evett cumarteside olabilir cuma isdeyim ogunde yapamam bakalim bi kilo kar bakalim senin buyuk gun cumartesi :)) ay bi yonden evde tarti iyi bi yondende kotu her wcye giris cikista tartiliyorumAnladım cnm..bende oruçluyum et günüme denk geldi sahur ve yine et yedim yattım..Bugün iftarda sadece meyve yiicem inş...Benim tartı işi c.tesi olacak
Evt 1 kilo ii ama p.tesi devam et başla yeniden cnm...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah kabul etsin canim kandilin mubatek olsun evett cumarteside olabilir cuma isdeyim ogunde yapamam bakalim bi kilo kar bakalim senin buyuk gun cumartesi :)) ay bi yonden evde tarti iyi bi yondende kotu her wcye giris cikista tartiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?