• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyet için kimileri çok agır diyor kimileri de harika diyor:26:
ben 1.69boyundayım ve 58 kiloyum hedefim 53 olmak tamda bana göre bir diyete benziyor
ama korkuyorum bünyeme zarar veririm diye:18:
başlamaktan ne zarar görürüm diye düşündüm sanırım dayanamazsam bırakırım
ama önce tartıma pil almam gerek başlamak için :1: pili bitmişte
yarın ilk işim bu olucak ve bir sonraki gün bu diyete başlamak:10:
başladıgımda sizlerle birlikte ilerlemek isterim tşkler şimdiden:16:

bu diyet için kimileri çok agır diyor kimileri de harika diyor:26:
ben 1.69boyundayım ve 58 kiloyum hedefim 53 olmak tamda bana göre bir diyete benziyor
ama korkuyorum bünyeme zarar veririm diye:18:
başlamaktan ne zarar görürüm diye düşündüm sanırım dayanamazsam bırakırım
ama önce tartıma pil almam gerek başlamak için :1: pili bitmişte
yarın ilk işim bu olucak ve bir sonraki gün bu diyete başlamak:10:
başladıgımda sizlerle birlikte ilerlemek isterim tşkler şimdiden:16:

Hadi bakalım cnm hoşgeldin :) benden 2.5 kg gitti...bence çooook kolay bir diyet hemen başka derim ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sebze çorbası yapckmışız cnm bugun sağlık ocağına gittikte ebe beslnme listesi verdi yarında doktorumuza gtcez bakalım ☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında bende başlıyım artık..Tarif nedir cnm ;)

Ben troid hastasıymışım yaaa ondan kilo veremiyomuşum 😔tedaviye başladk bugun

Kızlaarr Ben bu diyeti uyguladım. Zor bir süreç önce belirteyim :)

Halsiz kalmamak için maya kürünü bilmiyordum ama onu uygulamadım.

İlk üç gün gayet iyi geçti. Üçüncü günde tavuk haşladım yedim ama tavuktan tiksindim uzunca bir süre yiyemedim.

Bugün itibariyle tekrar başladım ama ilk günü süt günü yaptım. Et gününü bu sefer köfte ile yapıcam.

Bu diyeti yaparken diyetisyen kontrolündeydim ve ona gittim söyledim bunu yaptım kızdı bana olmaz dedi kbl edemem dedi.

Spor salonundaydım aynı zamanda 5 günde 4,7 verdim. Ama o ayki ölçümümde sadece kastan erimiş bu diyetle 3 kg kasım gitti.

Kİ benim vücudumunda toplam 55 kilo kas var o yüzden dert etmedim.

İkili rakamları bu diyet sayesinde gördüm. Şimdi bir tur daya yapayım 94 falan görücem inşallah.

Hadi bakalım cnm hoşgeldin :) benden 2.5 kg gitti...bence çooook kolay bir diyet hemen başka derim ;)

hoşbulduk cnm. ben bugün patatesdeyim yani ilk günüm
şimdi yalnız bişey sorabilirmiyim
diyelim ki sebze gününde sabah salatalık yedim öğlen başka bir sebze seçip yemiyorum değil mi
yani sabahki öğünümde ne seçtiysem onla devam edeceğim.
her türlü sebze diyince insan çeşit çeşit yerim diyor ama sanırım öyle değil.
ozaman sabah tabagımızı çeşitli tutmak daha mantıklı sanırım:26:
birde yumurta günüde ben sadece yogurt yiyeceğim olur değil mi yumrta hiç yiyemem çünkü.

yardımlar için tşkler :10:

Gazoz falan yada meyveli soda icebiliyormuyuz yaa
Valla bu patates gunu zordu bakalim yarin nasil gecicek

Kızlaarr Ben bu diyeti uyguladım. Zor bir süreç önce belirteyim :)

Halsiz kalmamak için maya kürünü bilmiyordum ama onu uygulamadım.

İlk üç gün gayet iyi geçti. Üçüncü günde tavuk haşladım yedim ama tavuktan tiksindim uzunca bir süre yiyemedim.

Bugün itibariyle tekrar başladım ama ilk günü süt günü yaptım. Et gününü bu sefer köfte ile yapıcam.

Bu diyeti yaparken diyetisyen kontrolündeydim ve ona gittim söyledim bunu yaptım kızdı bana olmaz dedi kbl edemem dedi.

Spor salonundaydım aynı zamanda 5 günde 4,7 verdim. Ama o ayki ölçümümde sadece kastan erimiş bu diyetle 3 kg kasım gitti.

Kİ benim vücudumunda toplam 55 kilo kas var o yüzden dert etmedim.

İkili rakamları bu diyet sayesinde gördüm. Şimdi bir tur daya yapayım 94 falan görücem inşallah.

Spor yaptigin haldemi kas gitti? Bide sporun nasil neler yapiosun anlatirmisin kisaca cnku bende spora gidiyorum ve yapmak istiorm.. fakat yeni yeni kas olusmaya basladi vucudumda cnku hic kas yok ve kaybetmek istemiorum acikcasi?

___dega___

Spor yaptigin haldemi kas gitti? Bide sporun nasil neler yapiosun anlatirmisin kisaca cnku bende spora gidiyorum ve yapmak istiorm.. fakat yeni yeni kas olusmaya basladi vucudumda cnku hic kas yok ve kaybetmek istemiorum acikcasi?

___dega___

B-fit duydunmu bilmiyorum. Macfit gibi yandaş firmalarda var.

Günde yarım saat sitasyon çalışıyoruz. Üzerine 200 ip atlama 100 mekik çekiyorum ve esnemelerle bitiriyorum. Şuan gidemiyorum maalesef oğlanın okulu başlayınca tekrar inşallah..

Evet bugün başlamıştım ama süt günüyle başladım ve çok başağrısı çektim öğleden sonra bitirdim.

Günleri değiştirmemek lazım belkide ilkgün patatesse var bir bildikleri çünki yoğun karbonhidrat ve şeker içeriyor demek vücudu diğer günlere hazır ediyor.

B-fit duydunmu bilmiyorum. Macfit gibi yandaş firmalarda var.

Günde yarım saat sitasyon çalışıyoruz. Üzerine 200 ip atlama 100 mekik çekiyorum ve esnemelerle bitiriyorum. Şuan gidemiyorum maalesef oğlanın okulu başlayınca tekrar inşallah..

Evet bugün başlamıştım ama süt günüyle başladım ve çok başağrısı çektim öğleden sonra bitirdim.

Günleri değiştirmemek lazım belkide ilkgün patatesse var bir bildikleri çünki yoğun karbonhidrat ve şeker içeriyor demek vücudu diğer günlere hazır ediyor.

Himm anladim cnm yani bu diyeti yapsam sporla birlikte yinede kas kaybi yasarmiyim? Kas kaybindan kastim benim bacaklarm clk yumusakti sertlestirdim yari yariya smdi eski haline mi gelcek :((

___dega___

Himm anladim cnm yani bu diyeti yapsam sporla birlikte yinede kas kaybi yasarmiyim? Kas kaybindan kastim benim bacaklarm clk yumusakti sertlestirdim yari yariya smdi eski haline mi gelcek :((

___dega___

Hem spor hem diyeti yaptım. Yukarıda yazdım. Diyetisyenimde kızdı.

Benim güvencem toplam kasımın 60 kilo olmasıydı ve üçlü rakamlardaydım biran önce ikilileri göreyim diye yaptım. O beş gün maya kürünüde bilmediğimden yarı uykulu geçti.

Öyle okurken iyi geliyor hele o üçüncü güne eriş bitiyorsun.

Kas eritmeyeyim diyorsan önermem sadece kastan gidiyor.

Salonda ölçümde de kanıtladım.

Hem spor hem diyeti yaptım. Yukarıda yazdım. Diyetisyenimde kızdı.

Benim güvencem toplam kasımın 60 kilo olmasıydı ve üçlü rakamlardaydım biran önce ikilileri göreyim diye yaptım. O beş gün maya kürünüde bilmediğimden yarı uykulu geçti.

Öyle okurken iyi geliyor hele o üçüncü güne eriş bitiyorsun.

Kas eritmeyeyim diyorsan önermem sadece kastan gidiyor.

Salonda ölçümde de kanıtladım.

Tmm cnm vazgeciorm o zaman yarin basliordum tamda offf ya snirm bpzuldu suan :( kilo vermek istiodum

___dega___

kızlar yarın et günüm yapılabilcek pratik ne önerirsinizz tavuk için
yada light ton balıgı yesem olur mu:26: et yiyemiyorum çünkü köfte dışında

Ben yaklaşık 4 aydır diyetteyim 75den 62ye düştüm ama 65de kilom takilinca 1 ay kadar bu diyeti yapmaya karar verdim ama 5 beş gün yapamadm zorladı tek besin olayı bana göre değil anlaşılan 3 gün dayanabldm ve 1 kilo verdim ama sonra takılma sürecinden kurtuldum ve yavaşda olsa kilo vermeye devam ediyorum artik kilom azaldigi icin yavaş yavaş veriyorum şuan 62 kiloyum hedef inşallah 57 58 hepinize kolay :-*

Ben troid hastasıymışım yaaa ondan kilo veremiyomuşum 😔tedaviye başladk bugun

Bnde tiroid hastasiyim.tedaviye basladgmda 70 kiloydum 4 ayda 13 kilo vermstm.malesef dieyi yuruyusu birakinca 6 kg geri aldm okdr morlm bozukki atyni seyleri ypip kilo vermeye sabrim yok bu diette ise yariomu gercektn blmiorm ama ins yarar

Ay supermisss bende vazgecmistm ama basladm yinede banne zayflicam :D 59 kiloyum bugn patates gnum smdide haslanmis pttes yiyorm :D hadi hayrlisi bakalm hep beraber manken olalim :))

___dega___

yarın beni çok zorlayacak,et günü light ton balıgı yenilirmi biliomusun ?

Back