• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ya arkdslsr ben 58 kiloyum ve spora gidiorum.. sporla daha hizli verebilrim die dusunuorum hedefim 53 olmak.. korkum su ki kilo verip diyeti birakinca hemen aliniyormu kilolar? Bir arkadaş demiski sadece vucutta su kaybi oluo geri alinio ama ben 1 aydir spor yapiorm vucudmda fazla su yada siskinlik yok giderse direk yagdan gider die dusunuorm acaba fazlasiyla gelcekmi geri? Bide yumurta tek basina ekmeksiz filan hiccc yiyemem sutude icemiorum ben yogurt yicem en azindan tek basina gider die dusunuorm :D peki bu yoğurt activia yogurt olablirmi? O yagsiz sanirm tam bilmiorumda sorayim dedim.. bide sebze gunu hic sebze yemicem sadece salata yicem cnku haslanmis sade sebzeleri sevmem oda olur degilmi? Sadece salata yesek? Ya bide et günü ne yapcam bilmiom off o cok gick.. haslanmis tavuk yesem olurmu suyuyla icip? Corba gibisine yani kendi yagiyla yoksa sadece haslayip tavugm kendisni mi yicem? Olmadi izgara yaparim :D ayy cok zor bi gelio cvp alabilirsem bunlara baslicam insllah :))

___dega___

Günaydın hanımlar 😊 ben kaçamak yapıyorum malesef 😞emZirdiğim için sanırım biraz tutamıyorum boğazımı 😔 bu arada acıyı çok yiyorum etkisinide görüyorum herşeye pul biber döküyorum 😊 az sonra tartılıcam bakalım tartılınca yazıcam hemen dün 72.6 ydım bakalım bakalım kaç olmuşum 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada arkadaşım yumurtayı omlet şeklinde yapabilirsin bir çay kaşığı yağla artı suyun içine kırıp çılbır yapabilirsin yoğurtla gidiyo gayet 😊light yoğurtlar var onlardanda tüketebilirsin bence ben yoğurdu evde kendim yapıyorum ondan yicem üstünden kaymağını alıp

-400 gr 😊 o kadar kaçamağa süper bence yavvv 😊 bugun kaçamak yapmayım bakalım 72.2 yim ayyyyy pek bi sevindim ayol 😁

nerdesiniz hanımlar :) bugun istikrarlı gidiyom salatalık yiyom sabahtn beri şimdi eve gidince salata yapcam kendime
:56:

Cnm süpersin -400 :) ben sıfır fireyle bastım gaza gidiyorum..bende emziriyorum ama yemiyorum valla :( ne yenecekse sadece onu yiyorum...ama ben tartı işini c.tesi sabah yapiicimm ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben dayanamam ctesiye 😊 kaç aylık bebeğin cnm ben tatlı isteğime engel olamıyorum ya ek gıdayada başlamadık biz daha

Ben dun azcik ruz attim iki kez bigunde bezelye simdi yaninda salata filanda.yiyebiliyozmu ben tek tip yapiyorum yani bezelye ise trk bezelye.salata ise tek salata yanlismi acaba:26:

Ben dayanamam ctesiye 😊 kaç aylık bebeğin cnm ben tatlı isteğime engel olamıyorum ya ek gıdayada başlamadık biz daha

Cnm benim tosbağa 5.5 aylık..28.12.2013 te doğdu..senin ki ?? Ek gıdaya biz başladık sözde muhallebiyle ama vermiyorum..Sadece elma püresi veriyorum...arada çook nadir de mama :(

-200 :) gıdım gıdım gidiyom ☺️ bakalım bugün napcam :) benim meleğimde 9.12.2014 te doğdu cnm yoğurtla başladm ben acık acık veriyom sün ilk kez çorba verdim şehriye çorbası onun dışında anne sütü daha çok ☺️ana öğün anne aütü hala 😁

Slm..nasıl gidiyor diyet ?? Benim süper 4.gün bugün ;)

Iyi.degil ya dun bi kilo gitti bugun hic ilerrleme yok ama gece bozmak zorunda kaldim kandil icin oruc tutacagim diye ama sadece yumurta ve yesillik yedim aksamda bozarim heralde ters bi zamana geldi ya bi kilo bi kilo napalim siz naptiiniz

Iyi.degil ya dun bi kilo gitti bugun hic ilerrleme yok ama gece bozmak zorunda kaldim kandil icin oruc tutacagim diye ama sadece yumurta ve yesillik yedim aksamda bozarim heralde ters bi zamana geldi ya bi kilo bi kilo napalim siz naptiiniz

Anladım cnm..bende oruçluyum et günüme denk geldi sahur ve yine et yedim yattım..Bugün iftarda sadece meyve yiicem inş...Benim tartı işi c.tesi olacak ;)
Evt 1 kilo ii ama p.tesi devam et başla yeniden cnm...

-200 :) gıdım gıdım gidiyom ☺️ bakalım bugün napcam :) benim meleğimde 9.12.2014 te doğdu cnm yoğurtla başladm ben acık acık veriyom sün ilk kez çorba verdim şehriye çorbası onun dışında anne sütü daha çok ☺️ana öğün anne aütü hala 😁

Cnm ben yoğurt veriyorum çoook seviyo ama az tabiki..çorbaya başlamadım ana öğün bizimde hâlâ memişler ;)

Anladım cnm..bende oruçluyum et günüme denk geldi sahur ve yine et yedim yattım..Bugün iftarda sadece meyve yiicem inş...Benim tartı işi c.tesi olacak ;)
Evt 1 kilo ii ama p.tesi devam et başla yeniden cnm...

Allah kabul etsin canim kandilin mubatek olsun evett cumarteside olabilir cuma isdeyim ogunde yapamam bakalim bi kilo kar bakalim senin buyuk gun cumartesi :)) ay bi yonden evde tarti iyi bi yondende kotu her wcye giris cikista tartiliyorum:52::52::52:

Sebze çorbası yapckmışız cnm bugun sağlık ocağına gittikte ebe beslnme listesi verdi yarında doktorumuza gtcez bakalım ☺️☺️

Allah kabul etsin canim kandilin mubatek olsun evett cumarteside olabilir cuma isdeyim ogunde yapamam bakalim bi kilo kar bakalim senin buyuk gun cumartesi :)) ay bi yonden evde tarti iyi bi yondende kotu her wcye giris cikista tartiliyorum:52::52::52:

Tartı evet ya bide özel günüme denk geldi ha bire tatlı istiyo canm ama bi kilo gitti benden ☺️tam uymadm tam uysam daha fazla verrfim heralde bide şişkinliğim var bakalım artık

Back