5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Geçen haftalarda bu diyeti yapmıştım. Verdim mi evet verdim 2.5 kg kadar. Fakat bıraktığım gün direk kilo artışına geçti. Yani verdiğinizin önemli bir kısmı geri geliyor. Belki bende böyledir ama uygulayan çoğu kişi aynı şeyi söylüyor

merhaba arkadaslar ,bende araniza yeni katilanlardanim ,1.65 boy 91 kiloyum bu diyet ne kadar ise yarar merak ediyorum,verdikten sonra geri aliniyor mu vs bu konularda beni bilgilendirirseniz cok sevinirim:44:

Ne kadar sürede verdiniz bu kiloyu acaba birde bu diyet bana pek sağlıklı gelmedi çünkü tek tip beslenildiği için sizce?

bende varım canımmm bende bugun başlıyorum aralık ayında doğum yaptım 73.3 kiloyum bugun sabah itibariyle 68 e falan insem çok süper olacak 69 u bile görsem havalara uçucam beraber yapıyomuyuz varmısın

Slmmmm...Bende aralık 28 te doğum yaptım şuan 73 kg boy 1.69..benim hedef 60 kg olmak..Nasıl gidiyor senin diyet ??? Şuan patates yiyorum 1.günüm...

Slmmmm...Bende aralık 28 te doğum yaptım şuan 73 kg boy 1.69..benim hedef 60 kg olmak..Nasıl gidiyor senin diyet ??? Şuan patates yiyorum 1.günüm...

ben uyamıyorum canım ya o günden bu güne 1 kilo verebildim dayanamıyorum yiyorum :)
bakalım dikkat ederek bi de hareketlerimi arttırarak vermeye çalışıyorum bugun 72.1 oldum işte yavaş yavaş heralde :) çikolatamıda yyorum kekimide kalori sayımıyla yapmaya çalışcam bide bakalım:)

basla basla birvirimize destek olalim :))

sabah yarım gevrekle ayran içtim 2 de eve gidicem eve gidince başlarım patatese Kayınvalideme söyledim haşlıycak bana patates Bu diyetle işyerindeki bi abla bi haftada 3 bucuk kilo verdi 3-4 günde yürüyüş yaptı bi adapte olabilsem diyete :) olamıyom işte ama bu sefer olcam olmalıyım olmalıyızzzz

Olmali bencede simdi gene patates bu sefer azcik tuz attim (yenmiyo yoksa yarin en doyurucu sebze ne olabilir acaba :26::26:

Valla cnm salata yeriz olmadı 😊içine acıcık haşlanmoş tavuk koyarız fena doyuruyo heleki semiz otuyla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla cnm salata yeriz olmadı 😊içine acıcık haşlanmoş tavuk koyarız fena doyuruyo heleki semiz otuyla

Bugün sebze günüm..Sıfır tuz sıfır yağ çok kötü ama dayadım salatalık domates semizotuna :) işyerindeki arkadaşın yürüyüşle mi destekledi de verdi 3 kiloyu ?? Yürüyüş olmazsa verilmez mi ki ???

Bilmiyorum ki canm onun vücudu sporsuz kilo veremiyo çünkü zaten az yiyo sürekli az yiyo metabolizması yavaş

Aynen canım benm içinde öyle ☺️ama ben gene dayanamadm 😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…