- Konu Sahibi incilideniz
- #18.601
Merhaba kızlar. Bende bugün başlamış bulunmaktayım. 1 orta boy patates yedim.Akşama kadar 4 orta boy yerim herhalde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dediğim bu karabuğday diyeti
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=475889 ben bunu yapmayı düşünüyorum.
Kara buğday kürü ile 1 haftada 10 kilo verin.
Bu diyet ağır bir diyettir ama çok da etkilidir.
Gün boyu yemeniz gereken Kara Buğday lapası ve ayran.
Lapayı nasıl hazırlarsınız:
Bir kase (200 gram kadar) kara buğdayı üzerini geçecek kadar kaynar suyla ıslayıp bir gece bırakıyorsunuz. Sabah şişmiş haldedirler gün boyu bunu bitiresiye kadar acıktıkça yiyorsunuz. Yanı sıra yağsız en fazla 1% yağ içeren 1 litre ayran hakkınız var.
Diyet bittikten sonra 2-3 gün 600 kalori ile beslenmelisiniz. Ondan sonraki 10 gün ise gittikçe fazlaştırarak normal sağlıklı beslenmenize dönebilirsiniz. Bütün bunlar verdiğiniz kiloların geri gelmesini engellemek için.
Bu kürü diyetin bitiminden itibaren 1 ay geçtikten sonra tekrar uygulayabilirsiniz, tabi hala kilo vermek gibi bir niyetiniz varsa..Gazanız mubarek olsun. Bu kür Rusya�da revaçtadır, çünkü millet olarak kara buğday mutfaklarında önemli bir yer alır.
Buda şeyda coşkunun menüsü,
Kahvaltı
Kahvaltıda 1 porsiyon karabuğdayla pişmiş elma yiyeceksiniz. Peki, nasıl yapılıyor? 3 yemek kaşığı karabuğdayı, diri kalacak şekilde haşlayın ve süzün. Soğuması için biraz bekletin. Bu sırada derin bir kaba 1 adet orta boy elmayı kabuklarıyla rendeleyip üzerine 1 silme çay kaşığı tarçın ilave edin ve karabuğdayla karıştırıp afiyetle yiyin.
Ara öğün
2 adet salatalık
1 fincan yağ yakıcı çay
Öğle
Sabah kahvaltısına hazırladığınız gibi 3 yemek kaşığı karabuğdayla pişmiş elma yiyeceksiniz.
Ara öğün
2 adet salatalık ve yeşil çay
Akşam
Sabah ve öğlen gibi 3 yemek kaşığı karabuğdayla pişmiş elma yiyeceksiniz.
Ara öğün
2 adet salatalık ve rezeneli rahatlatıcı çay
Yağ yakıcı çay tarifi,
2 avokado yaprağı
Bir tutam mısır püskülü
Kiraz sapı
Yarım tatlı kaşığı rezene tohumu
2-3 yaprak sinameki
4-5 adet saplarıyla birlikte maydanoz
Bugün diyete devam etmeye karar verdim. Sbah 2 haşlanmış yumurta yedim. Öğlende omlet yapmayı düşünüyorum. Akşam yine haşlanmış yumurta olur muhtmelen.
Dünkü deli gibi kocaman kaçamaktan sonra 100 gr azalmışım bunada şükür. Bakalım son gün inşallah.
Karabuğday bana pek uygun deilde. elma diyetimi yapsam sonra:44:
Yapalim canim bunu ozaman pazartesi baslayalim. Karabugday sordum bikac markete ama bulamadım. Migrosa bakicam bide bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm nasılsınBenim de karabuğdayım yok. Ama büyük migroslarda varmış sanırım .cumartesi bakıcam inşallah bulurum...Yar marka galiba internette sanal markette çıkıyor.inşallah vardır. Bulursak başlayalım. Ay hafta sonu çok korkuyorum snmkry gidenler gelmez inşallah...:18:
Cnm nasılsınnasıl gidiyo herşey spora devammı bi merhaba
diyeyim dedim.
öğlende haşlama yumurta yedim. Iyk gelcek yakında yumurtaya da
Akşamada omlet yaparım artık
Benim dediğim bu karabuğday diyeti
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=475889 ben bunu yapmayı düşünüyorum.
Kara buğday kürü ile 1 haftada 10 kilo verin.
Bu diyet ağır bir diyettir ama çok da etkilidir.
Gün boyu yemeniz gereken Kara Buğday lapası ve ayran.
Lapayı nasıl hazırlarsınız:
Bir kase (200 gram kadar) kara buğdayı üzerini geçecek kadar kaynar suyla ıslayıp bir gece bırakıyorsunuz. Sabah şişmiş haldedirler gün boyu bunu bitiresiye kadar acıktıkça yiyorsunuz. Yanı sıra yağsız en fazla 1% yağ içeren 1 litre ayran hakkınız var.
Diyet bittikten sonra 2-3 gün 600 kalori ile beslenmelisiniz. Ondan sonraki 10 gün ise gittikçe fazlaştırarak normal sağlıklı beslenmenize dönebilirsiniz. Bütün bunlar verdiğiniz kiloların geri gelmesini engellemek için.
Bu kürü diyetin bitiminden itibaren 1 ay geçtikten sonra tekrar uygulayabilirsiniz, tabi hala kilo vermek gibi bir niyetiniz varsa..Gazanız mubarek olsun. Bu kür Rusya�da revaçtadır, çünkü millet olarak kara buğday mutfaklarında önemli bir yer alır.
Buda şeyda coşkunun menüsü,
Kahvaltı
Kahvaltıda 1 porsiyon karabuğdayla pişmiş elma yiyeceksiniz. Peki, nasıl yapılıyor? 3 yemek kaşığı karabuğdayı, diri kalacak şekilde haşlayın ve süzün. Soğuması için biraz bekletin. Bu sırada derin bir kaba 1 adet orta boy elmayı kabuklarıyla rendeleyip üzerine 1 silme çay kaşığı tarçın ilave edin ve karabuğdayla karıştırıp afiyetle yiyin.
Ara öğün
2 adet salatalık
1 fincan yağ yakıcı çay
Öğle
Sabah kahvaltısına hazırladığınız gibi 3 yemek kaşığı karabuğdayla pişmiş elma yiyeceksiniz.
Ara öğün
2 adet salatalık ve yeşil çay
Akşam
Sabah ve öğlen gibi 3 yemek kaşığı karabuğdayla pişmiş elma yiyeceksiniz.
Ara öğün
2 adet salatalık ve rezeneli rahatlatıcı çay
Yağ yakıcı çay tarifi,
2 avokado yaprağı
Bir tutam mısır püskülü
Kiraz sapı
Yarım tatlı kaşığı rezene tohumu
2-3 yaprak sinameki
4-5 adet saplarıyla birlikte maydanoz
http://www.diyetlistesi.eu/kara-bugday-kuru/
Canim bu diyete baslayalimmi?
http://www.diyetlistesi.eu/kara-bugday-kuru/
Canim bu diyete baslayalimmi?
Bir haftalık zaten. Pazartesi baslayalimm. Ben 3 kilo verdim tam bu diyette.
Gunaydinnn 85.6ile basladigim diyetim dun malesef kacamak yaptom.cok kotu hastaydim midemi usutmusun sabah 1yunurta yedim sadece.aksam da bi kase corba ictim fazlasini midem almadi sadece 4bardak su icebildim midem bulaniyodu.bugun tartida 84.2ciktim 1.400 vermisim gusel bisi bence:):)ama pazar yada pazartesi dukana donus yapiyorum ben asil kiloyu onunla vermistim acikmadan kek tatli hersey wardi yulafada alismistim zaten:) 95lerden basladim ben suan 11kilo vermisim ne gusel.isvecde 3kilo duaknda 7kilo verdm bununlada 1.5gibi iste.
Günaydınnn
Diyete 62.2 ile başlamıştım 5 günün sonunda 59.7yi gördüm
Ve meyve gününde mecburi kocamaaaan bir kaçamak yapmıştım. Ona göre 2.5 kg çok güzel bir rakam. Fakat bu sabah kahvaltıda haftanın açlığını çıkartmak istedim sanki. Bayaaa yedim. Neyse akşama kadar artık bi nogger (eşime sözüm vardı) bir de yemekte hafif bişeyler yiyeceğim inşallah. Bunda sonrası verdiğimiz kiloları geri almamak.
Bu hesaba göre benim vermem gereken 1.7 kg kaldı sadece![]()