- Konu Sahibi incilideniz
-
- #18.621
Merhaba kızlar. Bende bugün başlamış bulunmaktayım. 1 orta boy patates yedim.Akşama kadar 4 orta boy yerim herhalde.
mrb; benimde 2. günüm bugün..dün patatesi sanırım 4 yada 5 tane yemişimdir :)
bugünü ise meyve günü yaptım sırasını değiştirdim ama veremeyeceğim gibi geliyor..eşimde çok kızdı sağlığından olacaksn diye..bozsam mı??
yapanlar gerçekten etkili kilo vermiş mi...:44:
Sınırsız ya neden sağlıksız olsun bilmiyorum. Ben sırayı değiştirmedim aynı uyguluyorum bugün et günü işte. Birazdan etide yerim ve günü kapatırım. yarın meyve günüm sabırsızlanıyorum. menümü hazırladım(erik,çilek,elma,kiraz) bunları yiyeceğim bütün gün. Yarın okul var malum Öğrencilerimle birlikte yerim artık
vücudun günlük ihtiyaçlarını karşılamıyor diye...
ama bozmadım ben,bugünü et günüm yaptım bu arada 2 günde 1 kilo gitti
sabah ton balığı yedim öğle ve akşam tavuk ton balığı karışık yiycem..
sanırım szde öğretmensiznz ben de öyle..yarın okula yumurtayı nasıl götüreceğim onu düşünüyorum..
Kızlar ben de 80 kg yım bu ayın 24 ünde görümcemin düğünü var 5,6 kg vermeliyim bana diyet listesi önerebilirmşsşnz 20 yaşındayım 1.62 boyundaym yardımcı olursanız cok sevinirim cewaplarınızı bekliyorum. Şimdiden tesekkürler ☺️☺️
tam 10 gün var önünde sana isveç diyetini öneririm. ben o diyetle 6 kg vermiştim. tam uymalısın ama. nete isveç diyeti diye yazarsan kk da yapanları da görebilirsin.
Selamlar kızlar, ben de bu diyeti denemek ve yarın başlamak istiyorum. 163 boy ve 65 kiloyum, umarım işe yarar. Bunun yanı sıra biraz bisiklet, biraz mekik ve biraz twist ve pilates yapayım diyorum. Eşlik edecek bayanlar ?? (((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende varım canımmm bende bugun başlıyorumaralık ayında doğum yaptım 73.3 kiloyum bugun sabah itibariyle 68 e falan insem çok süper olacak 69 u bile görsem havalara uçucam beraber yapıyomuyuz varmısın
bende varım canımmm bende bugun başlıyorumaralık ayında doğum yaptım 73.3 kiloyum bugun sabah itibariyle 68 e falan insem çok süper olacak 69 u bile görsem havalara uçucam beraber yapıyomuyuz varmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?