5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

mrb; benimde 2. günüm bugün..dün patatesi sanırım 4 yada 5 tane yemişimdir :)
bugünü ise meyve günü yaptım sırasını değiştirdim ama veremeyeceğim gibi geliyor..eşimde çok kızdı sağlığından olacaksn diye..bozsam mı??
yapanlar gerçekten etkili kilo vermiş mi...:44:
Merhaba kızlar. Bende bugün başlamış bulunmaktayım. 1 orta boy patates yedim.Akşama kadar 4 orta boy yerim herhalde.

Sınırsız ya neden sağlıksız olsun bilmiyorum. Ben sırayı değiştirmedim aynı uyguluyorum bugün et günü işte. Birazdan etide yerim ve günü kapatırım. yarın meyve günüm sabırsızlanıyorum. menümü hazırladım(erik,çilek,elma,kiraz) bunları yiyeceğim bütün gün. Yarın okul var malum Öğrencilerimle birlikte yerim artık

vücudun günlük ihtiyaçlarını karşılamıyor diye...
ama bozmadım ben,bugünü et günüm yaptım bu arada 2 günde 1 kilo gitti
sabah ton balığı yedim öğle ve akşam tavuk ton balığı karışık yiycem..
sanırım szde öğretmensiznz ben de öyle..yarın okula yumurtayı nasıl götüreceğim onu düşünüyorum..

Bugün ben de başladım bu diyete kilo vermeye ihtiyacım var bu aralar. Diyetin yanında spor yapıyor musunuz?

evet öğretmenim bende. benimde yarın sn günüm.yumurta günü yani :) mecbur götüreceğim artık yumurtayıda. ben zihin eng. öğretmeniyim. beslenme saatimiz var zaten ders olarak ALLAH tan. Öğrencieirmde getiriyorlar yumurta o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum ama bugün meyve günümdü ya çok fena zorlandım bozdum diyeti malesef baya bi yedim valla ne yalan söyleyeyim. açlıktan başım döndü. çünkü et gününde et yiyemedim fazla midemi bulandırdı yağsız tuzsuz.et gününden açtım yani zaten meyve ile doyamadım o yüzden de açlıktan öldüm resmen bende yedim ama yarın yumurta gününüde yapacağım artık. bırakmayayım diyorum.2 kg bile gitse şükür dicem artık ne yapalım

Kızlar ben de 80 kg yım bu ayın 24 ünde görümcemin düğünü var 5,6 kg vermeliyim bana diyet listesi önerebilirmşsşnz 20 yaşındayım 1.62 boyundaym yardımcı olursanız cok sevinirim cewaplarınızı bekliyorum. Şimdiden tesekkürler ☺️☺️

benim için 5 te 5 diyeti bitmiştir bir dahada denemem. çünkü sadece vücuttaki suyu atıyor normal yeme düzenine geçtiğin anda direk olarak alıyorsun.çünkü kilo kaybı değil su kaybı o kadar.

tam 10 gün var önünde sana isveç diyetini öneririm. ben o diyetle 6 kg vermiştim. tam uymalısın ama. nete isveç diyeti diye yazarsan kk da yapanları da görebilirsin.

tam 10 gün var önünde sana isveç diyetini öneririm. ben o diyetle 6 kg vermiştim. tam uymalısın ama. nete isveç diyeti diye yazarsan kk da yapanları da görebilirsin.

Yarın başlaayım ozman umarım işe yarar cok zorluyor mu peki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlar kızlar, ben de bu diyeti denemek ve yarın başlamak istiyorum. 163 boy ve 65 kiloyum, umarım işe yarar. Bunun yanı sıra biraz bisiklet, biraz mekik ve biraz twist ve pilates yapayım diyorum. Eşlik edecek bayanlar ?? (((

bende varım canımmm bende bugun başlıyorum aralık ayında doğum yaptım 73.3 kiloyum bugun sabah itibariyle 68 e falan insem çok süper olacak 69 u bile görsem havalara uçucam beraber yapıyomuyuz varmısın

Varım ki ne varım üzüm kardeş (( sen de yrn mı baslıyorsun nasıl yapalım dersin? Biraz bi kilo kaybetsem hemen moral olacak bana hırslanırım diyorum inşallah başarırız canım ((;

bende varım canımmm bende bugun başlıyorum aralık ayında doğum yaptım 73.3 kiloyum bugun sabah itibariyle 68 e falan insem çok süper olacak 69 u bile görsem havalara uçucam beraber yapıyomuyuz varmısın

Nasıl gıdıo patates günün ((

Üzüm kardeeeeeş nerdesin ben ikinci günümdeyim sebzelerrrrrrrr

Merhabalar. Aranıza yeni katılıyorum. Bende kilolardan kurtulmak istiyorum. Kilom 78, boyumda 174.. sorun su:yumurta yiyerek 1 gun geciremeeemm. Öneriniz var mı bu konuda??

canlar tek tip beslenme beni pek doyurmadı egeadanın siyet listesine başladım bugun
bakalım bu daha kolay geldi bana no istikrar bende tavuğu çok sevdiğim için bunu yapabilirim gb geldi bana

Merhaba... 18 gündür diyetteyim. 14 gününü lahana çorbası diyetiyle geçirdim. 76.6 dan 69.9 a düştüm. Son 4 gündür bu diyete başladım ve sadece 69.2 ye düşebildim. Yani bu diyetten hiç memnun kalmadım. Yine de sonuna kadar devam ettirip öyle sonlandıracağım. Arkasından 2 gün ara verip tekrar lahana çorbası diyetine döneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…