• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Benim 2 kilo 800 gr gitmis kizlar tartıldım. Ton baligi maf etti beni sabah sabah midem kalktı. Son yemegimide yedim. Kan sekerim cok düştu bitane cilek attim agzima.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay cok gusel vermissin bence ya keske bende okadar vermis olabilsem:):)yarin korkuyltuyo beni elma tok tutar sanirim meyveyle nasi doycazki biz :):):)

Ay cok gusel vermissin bence ya keske bende okadar vermis olabilsem:):)yarin korkuyltuyo beni elma tok tutar sanirim meyveyle nasi doycazki biz :):):)

meyve salatası yapicam sabah. Aralarda elma yerim. Bende doycagimi sanmiyorum canim ama bol su ic tok tutuyor :))) egzersizi cok yaptım sanırım ondan gitti bukadar :)))

Günaydınn bu sabah 60.5 çıktım yani dün 300 gr gitmiş. toplamda 1.6 kg gitmiş 3 günde.
5 günde 5 kilo olmayacak ama fena bir rakam da değil:32:
bakalım bugün nasıl geçecek

Günaydınn bu sabah 60.5 çıktım yani dün 300 gr gitmiş. toplamda 1.6 kg gitmiş 3 günde.
5 günde 5 kilo olmayacak ama fena bir rakam da değil:32:
bakalım bugün nasıl geçecek

Gunaydin acimmmm:);)meyve salatasi yaptimama doymadim.bende tartildim.1.5kilo oldu toplam.5kilo olmazda 2 2.5olsada.bunada sukur dicem:)

Selam kızlar bende sabah tartıldım 61 kg olmuşum... 3 günde 2.2 kg :52: inşallah bitene kadar en azından 59.90 olsam :))

Ay ama dün et gününde çok zorlandım...sabah öğle akşam et mide bulandırıcı...herşey yeniyor da et yenmiyormuş..dukan da en azından yulaf kepeği falan vardı.
akşama doğru fena da oldum..tansiyonum düştü sanki akşam soda ayran içtim ekstra....

Bugün meyva günü meyvaya acımıycam valla... dünkü işkenceden sonra her meyvayı yicem...

Guzel kilolar vermisiz kizlar. Ben zaten 5 kilo verebilceme inanmiyodum. Ama yinede şükür. Bugun meyve günüm. Beni en cok korkutan ve dusunduren yarinki yumurta gunu. Yumurta hic yiyemem. Yoğurt yada sut de tuketebilirsiniz demis listede fakat ben nasil doycam onlarla :(

Guzel kilolar vermisiz kizlar. Ben zaten 5 kilo verebilceme inanmiyodum. Ama yinede şükür. Bugun meyve günüm. Beni en cok korkutan ve dusunduren yarinki yumurta gunu. Yumurta hic yiyemem. Yoğurt yada sut de tuketebilirsiniz demis listede fakat ben nasil doycam onlarla :(

Canım bende seni tebrik ediyorum :46: ha gayret az kaldı bitmesine dayanalım . bence yumurta ye yine de...sadece yoğurt ile dayanılmaz bence...belki omlet olarak yapsak olmaz mı acaba? çok çok minik bir yağ ile tavaya yapışmasın diye...sabah omlet olarak , öğlen haşlanmış yumurta, akşam da artık ya omlet ve yapışmaz tavada kırıp üzerine karabiber, pulbiber falan idare edilebilir... aynı türde olunca yoksa çekilmez...öğünlerde 2 şer tane düşünüyorum açıkçası..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Aranızda bugün başlayan birileri var mı? Ben bugün başladım patates ile... İnşaAllah işe yarar, başlayan varsa beraber devam edelim.

KIzlar yarın ne yemeyi düşünüyorsunuz? yoğurt ya da süt diyor ya yani ikisi birden olmaz mı sadece biri mi?
yarın zor olcak gibi geliyo

Merhaba arkadaşlar,

Aranızda bugün başlayan birileri var mı? Ben bugün başladım patates ile... İnşaAllah işe yarar, başlayan varsa beraber devam edelim.

patates en zevkli gündü benim için sanırım. Kabuklarıyla doğrayıp baharatlayıp yağlı kağıda serip fırınladım. Tadı çok süpper oldu:56:

Canım bende seni tebrik ediyorum :46: ha gayret az kaldı bitmesine dayanalım . bence yumurta ye yine de...sadece yoğurt ile dayanılmaz bence...belki omlet olarak yapsak olmaz mı acaba? çok çok minik bir yağ ile tavaya yapışmasın diye...sabah omlet olarak , öğlen haşlanmış yumurta, akşam da artık ya omlet ve yapışmaz tavada kırıp üzerine karabiber, pulbiber falan idare edilebilir... aynı türde olunca yoksa çekilmez...öğünlerde 2 şer tane düşünüyorum açıkçası..

Tatlım yumurtaya sadece baharat demis. Aslinda söylemesi ayip kabizlikda var bende ya :( sende varmi? bende yumurta yicem diger turlu yogurt ve süt doyurmaz beni. Haftasonu serbest demis ama dikkat edelim yinede. Cok yüklenmeyelim almayalim kiloları geri. Seyda coskun diyetine baslicam pazartesi gunu.

KIzlar yarın ne yemeyi düşünüyorsunuz? yoğurt ya da süt diyor ya yani ikisi birden olmaz mı sadece biri mi?
yarın zor olcak gibi geliyo

Canim yumurta yemeye karar verdik. Yogurt ve süt doyurmaz bizi sende oyle yap. Zor olcak ama dayanmaliyiz yarın son gun zaten

Tatlım yumurtaya sadece baharat demis. Aslinda söylemesi ayip kabizlikda var bende ya :( sende varmi? bende yumurta yicem diger turlu yogurt ve süt doyurmaz beni. Haftasonu serbest demis ama dikkat edelim yinede. Cok yüklenmeyelim almayalim kiloları geri. Seyda coskun diyetine baslicam pazartesi gunu.

Bende korkuyordum kabızlık olur falan diye, ama hergün 9'lu çay,yeşil çay, elma krom çayı içtiğim için sanırım hiç olmadı öyle birşey (protein gününden sonra bile olmadı) ...bu çaylardan günde 1-2 kupa içersen iyi gelecektir diye düşünüyorum...

Aynen haftasonu çok dikkatli olmak gerekir yoksa herşey boşuna gidebilir... yemeyi kademeli olarak arttırmak lazım. Bende pazartesi devam etsem mi buna yoksa
karabuğday diyeti var onu mu yapsam bilemedim. bayağı bir kilo verdiriyormuş . şeyda coşkun da sanırım bu yüzden kullanıyor. şeyda coşkunun menülerindeki yiyecekleri bulmak zor bir de zaten bazı listelerinde aç bırakıyor resmen...o yüzden bana göre değil...

Bende korkuyordum kabızlık olur falan diye, ama hergün 9'lu çay,yeşil çay, elma krom çayı içtiğim için sanırım hiç olmadı öyle birşey (protein gününden sonra bile olmadı) ...bu çaylardan günde 1-2 kupa içersen iyi gelecektir diye düşünüyorum...

Aynen haftasonu çok dikkatli olmak gerekir yoksa herşey boşuna gidebilir... yemeyi kademeli olarak arttırmak lazım. Bende pazartesi devam etsem mi buna yoksa
karabuğday diyeti var onu mu yapsam bilemedim. bayağı bir kilo verdiriyormuş . şeyda coşkun da sanırım bu yüzden kullanıyor. şeyda coşkunun menülerindeki yiyecekleri bulmak zor bir de zaten bazı listelerinde aç bırakıyor resmen...o yüzden bana göre değil...

Bende iciyorum besi bir yerde cayi ama bi faydasi olmadı nedense. Karabugdaya baslicam pazartesi bende.

Bende iciyorum besi bir yerde cayi ama bi faydasi olmadı nedense. Karabugdaya baslicam pazartesi bende.

karabuğday diyetine mi? beraber mi başlasak yoksa ? sağ salim bunu bitirirsek eğer...:1:

Baslayalim canim. Pazartesi günü ama tam olarak liste varmi sende?

karabuğday şeyda coşkun diyeti mi oluyo? forumda olan liste mi?

Ayrıca bende yumurta yemeye karar verdim süt yoğurt tok tutmaz beni

Benim dediğim bu karabuğday diyeti
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=475889 ben bunu yapmayı düşünüyorum.

Kara buğday kürü ile 1 haftada 10 kilo verin.

Bu diyet ağır bir diyettir ama çok da etkilidir.

Gün boyu yemeniz gereken Kara Buğday lapası ve ayran.

Lapayı nasıl hazırlarsınız:
Bir kase (200 gram kadar) kara buğdayı üzerini geçecek kadar kaynar suyla ıslayıp bir gece bırakıyorsunuz. Sabah şişmiş haldedirler gün boyu bunu bitiresiye kadar acıktıkça yiyorsunuz. Yanı sıra yağsız en fazla 1% yağ içeren 1 litre ayran hakkınız var.

Diyet bittikten sonra 2-3 gün 600 kalori ile beslenmelisiniz. Ondan sonraki 10 gün ise gittikçe fazlaştırarak normal sağlıklı beslenmenize dönebilirsiniz. Bütün bunlar verdiğiniz kiloların geri gelmesini engellemek için.

Bu kürü diyetin bitiminden itibaren 1 ay geçtikten sonra tekrar uygulayabilirsiniz, tabi hala kilo vermek gibi bir niyetiniz varsa..Gazanız mubarek olsun. Bu kür Rusya’da revaçtadır, çünkü millet olarak kara buğday mutfaklarında önemli bir yer alır.

Buda şeyda coşkunun menüsü,

Kahvaltı
Kahvaltıda 1 porsiyon karabuğdayla pişmiş elma yiyeceksiniz. Peki, nasıl yapılıyor? 3 yemek kaşığı karabuğdayı, diri kalacak şekilde haşlayın ve süzün. Soğuması için biraz bekletin. Bu sırada derin bir kaba 1 adet orta boy elmayı kabuklarıyla rendeleyip üzerine 1 silme çay kaşığı tarçın ilave edin ve karabuğdayla karıştırıp afiyetle yiyin.

Ara öğün
2 adet salatalık
1 fincan yağ yakıcı çay

Öğle
Sabah kahvaltısına hazırladığınız gibi 3 yemek kaşığı karabuğdayla pişmiş elma yiyeceksiniz.

Ara öğün
2 adet salatalık ve yeşil çay

Akşam
Sabah ve öğlen gibi 3 yemek kaşığı karabuğdayla pişmiş elma yiyeceksiniz.

Ara öğün
2 adet salatalık ve rezeneli rahatlatıcı çay

Yağ yakıcı çay tarifi,

2 avokado yaprağı
Bir tutam mısır püskülü
Kiraz sapı
Yarım tatlı kaşığı rezene tohumu
2-3 yaprak sinameki
4-5 adet saplarıyla birlikte maydanoz

kızlar ben bu akşam çok kötü bir şey yaptım. Bir arkadaşa davetliydim. o fs çok güzel şeyler hazırlamış. Ciddi anlamda ısrar etti bende yedim tabi. sarma, poğaça, kurabiye:53:
yarın yumurtaya devam etsem mi yoksa bozuldu gider mi? ne yapayım sizce?

Bugün diyete devam etmeye karar verdim. Sbah 2 haşlanmış yumurta yedim. Öğlende omlet yapmayı düşünüyorum. Akşam yine haşlanmış yumurta olur muhtmelen.
Dünkü deli gibi kocaman kaçamaktan sonra 100 gr azalmışım bunada şükür. Bakalım son gün inşallah.
Karabuğday bana pek uygun deilde. elma diyetimi yapsam sonra:44:

Back