5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar. Bende bugün başlamış bulunmaktayım. 1 orta boy patates yedim.Akşama kadar 4 orta boy yerim herhalde.

Yapalim canim bunu ozaman pazartesi baslayalim. Karabugday sordum bikac markete ama bulamadım. Migrosa bakicam bide bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Devam canim moralini bozma :)

Yapalim canim bunu ozaman pazartesi baslayalim. Karabugday sordum bikac markete ama bulamadım. Migrosa bakicam bide bakalim

Benim de karabuğdayım yok. Ama büyük migroslarda varmış sanırım .cumartesi bakıcam inşallah bulurum...Yar marka galiba internette sanal markette çıkıyor.inşallah vardır. Bulursak başlayalım. Ay hafta sonu çok korkuyorum snmkry gidenler gelmez inşallah...:18:

Cnm nasılsın nasıl gidiyo herşey spora devammı bi merhaba diyeyim dedim.

Cnm nasılsın nasıl gidiyo herşey spora devammı bi merhaba diyeyim dedim.

sağol lioncum, seni gördüm iyi oldum ya spor yapıyordum bir dün yapmadım.30 day shred yapıyorum. bu diyeti yaptım bu hafta sana da tavsiye ederim ama hergün aynı şeyi yemek sıkıyor açıkçası, ama dayanabilirsen kesin işe yarıyor...
r

öğlende haşlama yumurta yedim. Iyk gelcek yakında yumurtaya da
Akşamada omlet yaparım artık

Yiyecek ne halim ne midem kaldı. Cok fena mide bulantisi geciriyorum. Migrosa geldim simdi karabugdaya bakicam simdi

Aynen bu diyette gerçekten aynı şeyi yemekten gına geliyor...Ama bugün yumurta günü iyi gidiyor benim kötü olmadım, midemi tuttu bayağı ... Bence en kötü gün ; et günü ve meyva günüydü...Bütün gün meyva yemek bünyemi bozdu ya...insan katı birşey yemek istiyor...et günü de belki değişik değişik yeseydim iyi olurdu...

http://www.diyetlistesi.eu/kara-bugday-kuru/
Canim bu diyete baslayalimmi?

Bir haftalık zaten. Pazartesi baslayalimm. Ben 3 kilo verdim tam bu diyette.

Selam günaydın sabah tartıldım 60.60 kg olmuşum. Zorlu bir haftasonu beni bekliyor..verdiklerimi geri almam inşallah...

Gunaydinnn 85.6ile basladigim diyetim dun malesef kacamak yaptom.cok kotu hastaydim midemi usutmusun sabah 1yunurta yedim sadece.aksam da bi kase corba ictim fazlasini midem almadi sadece 4bardak su icebildim midem bulaniyodu.bugun tartida 84.2ciktim 1.400 vermisim gusel bisi bence:):)ama pazar yada pazartesi dukana donus yapiyorum ben asil kiloyu onunla vermistim acikmadan kek tatli hersey wardi yulafada alismistim zaten:) 95lerden basladim ben suan 11kilo vermisim ne gusel.isvecde 3kilo duaknda 7kilo verdm bununlada 1.5gibi iste.

Günaydınnn
Diyete 62.2 ile başlamıştım 5 günün sonunda 59.7yi gördüm
Ve meyve gününde mecburi kocamaaaan bir kaçamak yapmıştım. Ona göre 2.5 kg çok güzel bir rakam. Fakat bu sabah kahvaltıda haftanın açlığını çıkartmak istedim sanki. Bayaaa yedim. Neyse akşama kadar artık bi nogger (eşime sözüm vardı) bir de yemekte hafif bişeyler yiyeceğim inşallah. Bunda sonrası verdiğimiz kiloları geri almamak.
Bu hesaba göre benim vermem gereken 1.7 kg kaldı sadece

Tebrik ederim.. yine de güzel vermişsin. aynen dukan çok iyi bende yapmıştım tavsiye ederim en iyi yöntem , dukanella bile yiyorsun daha ne olsun:)

Süper çok iyi vermişsin...keşke bende 60'ın altını görseydim...neyse artık az kaldı ama....aman dikkat et fazla yeme sakın birden çok yersen vücut depolamaya geçiyor,yavaş yavaş arttırmak lazım yemeği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…