• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Aslinda cok baslayasim var da, yapabilirmiyim bilemedim. Sebze gununde ne yicem mesela karar verip onlari almam lazim, dolap tamtakir:9: bide patates de sbze sayilirmi ki, onu da eklesem:53:
Bugün sebze günüm benim. Akşamdan patlıcan ve kapya biberi közledim içine de domates doğradım onuu yiyorum. Kabak haşladım, bir de salatalık yiyorum. Zor ama kısa süreli o güzel.
kızlar bugün zor geçti, başım falan döndü benim.. 3 tane incir yedim.. kendime yine de gelemedim... egzersiz yapamadım bu yüzden..
ama devam yarın sebze ile..
Hadi ya ben gayet toktum fazla miktarda patates yediğim için sanırım:44:

İlk günün sonucuuuu 62.1 ile başladım bu sabah 61,2:52:
hadi bakalım devamı da güzel gelir inşallah:52:

İlk günün sonucuuuu 62.1 ile başladım bu sabah 61,2:52:
hadi bakalım devamı da güzel gelir inşallah:52:[/QUOTE]

süper yaa, ben tartılmadım... :( verdim mi vermedim mi bilmiyorum. su da 3 litre içemedim 2 ye yakın içtim. ama benim için çok iyi, çünkü hiç su içmeyen bir yapım var.. bugün sabah sebzelerle başladım..kolay gelsin hepimize..

Hemen tartilmak.istemiyorum ben. Bes gun sonra tartilicam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar,
bende tartılmadan duramıyorum...:9: bugün tartıldım 62.20 olmuşum 1 kilo gitmiş gözüküyor :52:... ama dünkü performansımı kutluyorum.3 lt'ye yakın su içtim.3-4 bardak bitki çayı... bir de 1 saat spor yaptım. yatarken açtım ama insan zayıfladığını anlıyor...

bugün de sabah patlıcan salatası, fırında kırmızı biber ve havuç yedim...bütün gün bunları yiyeceğim. en çok tok tutan sebze havuç tavsiye ederim herkese...

Selam kızlar,
bende tartılmadan duramıyorum...:9: bugün tartıldım 62.20 olmuşum 1 kilo gitmiş gözüküyor :52:... ama dünkü performansımı kutluyorum.3 lt'ye yakın su içtim.3-4 bardak bitki çayı... bir de 1 saat spor yaptım. yatarken açtım ama insan zayıfladığını anlıyor...

bugün de sabah patlıcan salatası, fırında kırmızı biber ve havuç yedim...bütün gün bunları yiyeceğim. en çok tok tutan sebze havuç tavsiye ederim herkese...

Havuc cok fazla tuketme canim. Bende kozlenmis patlicandan salata yaptım domates dogradim içine. Karnibahar hasladim ilerleyen zamanlarda onu yicem. Aksamda coban salata yerim artik. Yarin et gunu o düşündürüyo beni. bol.su içince cok aclik hissi olmuyor zaten ama agzim tadsiz tutsuz :(

Beni bugün korkutuyordu, fırında közlenmiş biber patlıcan içine de domates fena gelmedi. İyi gidiyor inşallah.
Yarın sabah tavuk göğüs haşlayıp sonra da baharatlarla fırına vermeyi düşünüyorum. Öğlen light ton balığı, akşamada fırında balık düşünüyorum.:56:
Şu an 2. yeşil çayımı içiyorum. Su da 2 litreye tamamlayacağım inşallah. Bir de leslie 3 mil olabilir.
Aslında yürüyüş yapmak istiyorum ama hava burda çok soğudu, heralde çıkamam:21:

Beni bugün korkutuyordu, fırında közlenmiş biber patlıcan içine de domates fena gelmedi. İyi gidiyor inşallah.
Yarın sabah tavuk göğüs haşlayıp sonra da baharatlarla fırına vermeyi düşünüyorum. Öğlen light ton balığı, akşamada fırında balık düşünüyorum.:56:
Şu an 2. yeşil çayımı içiyorum. Su da 2 litreye tamamlayacağım inşallah. Bir de leslie 3 mil olabilir.
Aslında yürüyüş yapmak istiyorum ama hava burda çok soğudu, heralde çıkamam:21:

Cnm leslie 3 mil nasil yapiyosun bi açıklayabilir misin

Cnm leslie 3 mil nasil yapiyosun bi açıklayabilir misin

Canım nette videoları var leslie nin 1 mile 3 mile 5 mile. İstediğin uzunlukta. 3 mile olanı 45 dak flan sürüyor. Yaklaşık 300 kalori flan yakıyorsun. Videolardaki hareketleri tekrarlıyorsn

Havuc cok fazla tuketme canim. Bende kozlenmis patlicandan salata yaptım domates dogradim içine. Karnibahar hasladim ilerleyen zamanlarda onu yicem. Aksamda coban salata yerim artik. Yarin et gunu o düşündürüyo beni. bol.su içince cok aclik hissi olmuyor zaten ama agzim tadsiz tutsuz :(

Çok tüketmiyorum, sabah 1 tane küçük, öğlen 1 tane zaten 1 havucun kalorisi ne ki? gelen kalori havuçtan olsun :)) aynen çok su içince karnın şişiyor pek acıkacak zaman bulamıyorsun...et günü beni düşündürmüyor çünkü zaten saf protein zaten kilo verdiriyor bknz. dukan diyeti... hem de karnında tok olacak. benim için en kolay gün diyebilirim daha önce dukan yaptığım için...hatta çok az da yemeyi düşünmüyorum...saf protein yedikçe vucüt onu yakmak için daha çok enerji sarfediyor bu yüzden daha çok kilo kaybı oluyor :))

Canım nette videoları var leslie nin 1 mile 3 mile 5 mile. İstediğin uzunlukta. 3 mile olanı 45 dak flan sürüyor. Yaklaşık 300 kalori flan yakıyorsun. Videolardaki hareketleri tekrarlıyorsn

Evet baktim az once tempolu yaptiriyo baya eglenceli hemde sıkıcı değil gibi.

2. günde bitti. Aslında beni en çok korkutan günlerden biriydi. Sebze ile aç kalacağımı düşünüyordum.
Bugün et günüm biraz ilginç ama ton balıkla kahvaltımı yapıyorum:56:
Ayrıcaaa 2. gün 400 gr daha gitmiş bu sabah 60.80 geldim. Hedefe kalan 2,8 kg inşallah:52:

slmlar bende bugun et gunundeyım dun sebze bıras sankı acıktırdı ama bı elma yedım kacamak yaotım sanırım:))2.5ltr su ıcıyorum yesılcay ıkı bardak ıcebılıyorum sımdılıkdayanamayıp tartıldım:))84.4eldım 85.6ıle baslamıstım 1200gr gıbı bısı :))mutluyumm bı grm bıle onemlıydı benm ıcın:)

günaydın kızlar, bugün sabah et ile başladım, yani tavuk yedim sabah sabah :)

ben hiç tartılmadım ama bişeyler gitti gibi, inşallah yağlar gitmiştir :46::46::46:

slmlar bende bugun et gunundeyım dun sebze bıras sankı acıktırdı ama bı elma yedım kacamak yaotım sanırım:))2.5ltr su ıcıyorum yesılcay ıkı bardak ıcebılıyorum sımdılıkdayanamayıp tartıldım:))84.4eldım 85.6ıle baslamıstım 1200gr gıbı bısı :))mutluyumm bı grm bıle onemlıydı benm ıcın:)
1.2 2 günde çok iyi. İnşallah kalıcı olarak gitmiştir. Bu konuda yeşil çayın çok işe yarayacağını düşünüyorum. Meyveyi özledim bende ama yarın doya doya yiyeceğiz:52:
günaydın kızlar, bugün sabah et ile başladım, yani tavuk yedim sabah sabah :)

ben hiç tartılmadım ama bişeyler gitti gibi, inşallah yağlar gitmiştir :46::46::46:

Sabah sabah bi acaip oldu ama değer gibime geliyo:51:

1.2 2 günde çok iyi. İnşallah kalıcı olarak gitmiştir. Bu konuda yeşil çayın çok işe yarayacağını düşünüyorum. Meyveyi özledim bende ama yarın doya doya yiyeceğiz:52:

Sabah sabah bi acaip oldu ama değer gibime geliyo:51:

eewet cok ıı bencede normalde calısıyorum ben bugun kızım hasta oyuzden ewdeyım ewde hıc wakıt gecmıyor ya ınsanın gozu buzdolabında oluyo gerckten ewde olup dıyet yapmak bıraz zorluyo ınsanı.bence proteın et gunu onemlı cunku dukan dıyetıde yapmıstım et gununden sonra kılo gusel verılıyor yani.

Ayy ben sabah ton baligi yedim suan midem cok bulaniyo 😂

Bugün bir halsizlik var sanki. Açlıktan değil çünkü fena yedim. Ama halsizim...
sabah sabah ton balığı çok fena geldi sanırım.
Akşama da fırında uskumru var:56:

sizde de halsizlşk var mı bugün?

Benim 2 kilo 800 gr gitmis kizlar tartıldım. Ton baligi maf etti beni sabah sabah midem kalktı. Son yemegimide yedim. Kan sekerim cok düştu bitane cilek attim agzima.

Back