- Konu Sahibi incilideniz
-
- #18.581
Ay cok gusel vermissin bence ya keske bende okadar vermis olabilsem:):)yarin korkuyltuyo beni elma tok tutar sanirim meyveyle nasi doycazki biz :):):)Benim 2 kilo 800 gr gitmis kizlar tartıldım. Ton baligi maf etti beni sabah sabah midem kalktı. Son yemegimide yedim. Kan sekerim cok düştu bitane cilek attim agzima.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay cok gusel vermissin bence ya keske bende okadar vermis olabilsem:):)yarin korkuyltuyo beni elma tok tutar sanirim meyveyle nasi doycazki biz :):):)
Günaydınn bu sabah 60.5 çıktım yani dün 300 gr gitmiş. toplamda 1.6 kg gitmiş 3 günde.
5 günde 5 kilo olmayacak ama fena bir rakam da değil
bakalım bugün nasıl geçecek
Guzel kilolar vermisiz kizlar. Ben zaten 5 kilo verebilceme inanmiyodum. Ama yinede şükür. Bugun meyve günüm. Beni en cok korkutan ve dusunduren yarinki yumurta gunu. Yumurta hic yiyemem. Yoğurt yada sut de tuketebilirsiniz demis listede fakat ben nasil doycam onlarla
Merhaba arkadaşlar,
Aranızda bugün başlayan birileri var mı? Ben bugün başladım patates ile... İnşaAllah işe yarar, başlayan varsa beraber devam edelim.
Canım bende seni tebrik ediyorumha gayret az kaldı bitmesine dayanalım . bence yumurta ye yine de...sadece yoğurt ile dayanılmaz bence...belki omlet olarak yapsak olmaz mı acaba? çok çok minik bir yağ ile tavaya yapışmasın diye...sabah omlet olarak , öğlen haşlanmış yumurta, akşam da artık ya omlet ve yapışmaz tavada kırıp üzerine karabiber, pulbiber falan idare edilebilir... aynı türde olunca yoksa çekilmez...öğünlerde 2 şer tane düşünüyorum açıkçası..
KIzlar yarın ne yemeyi düşünüyorsunuz? yoğurt ya da süt diyor ya yani ikisi birden olmaz mı sadece biri mi?
yarın zor olcak gibi geliyo
Tatlım yumurtaya sadece baharat demis. Aslinda söylemesi ayip kabizlikda var bende yasende varmi? bende yumurta yicem diger turlu yogurt ve süt doyurmaz beni. Haftasonu serbest demis ama dikkat edelim yinede. Cok yüklenmeyelim almayalim kiloları geri. Seyda coskun diyetine baslicam pazartesi gunu.
Bende korkuyordum kabızlık olur falan diye, ama hergün 9'lu çay,yeşil çay, elma krom çayı içtiğim için sanırım hiç olmadı öyle birşey (protein gününden sonra bile olmadı) ...bu çaylardan günde 1-2 kupa içersen iyi gelecektir diye düşünüyorum...
Aynen haftasonu çok dikkatli olmak gerekir yoksa herşey boşuna gidebilir... yemeyi kademeli olarak arttırmak lazım. Bende pazartesi devam etsem mi buna yoksa
karabuğday diyeti var onu mu yapsam bilemedim. bayağı bir kilo verdiriyormuş . şeyda coşkun da sanırım bu yüzden kullanıyor. şeyda coşkunun menülerindeki yiyecekleri bulmak zor bir de zaten bazı listelerinde aç bırakıyor resmen...o yüzden bana göre değil...
Bende iciyorum besi bir yerde cayi ama bi faydasi olmadı nedense. Karabugdaya baslicam pazartesi bende.
karabuğday diyetine mi? beraber mi başlasak yoksa ? sağ salim bunu bitirirsek eğer...
Baslayalim canim. Pazartesi günü ama tam olarak liste varmi sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?