- 12 Nisan 2012
- 342
- 40
- 318
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #18.561
Bugün sebze günüm benim. Akşamdan patlıcan ve kapya biberi közledim içine de domates doğradım onuu yiyorum. Kabak haşladım, bir de salatalık yiyorum. Zor ama kısa süreli o güzel.Aslinda cok baslayasim var da, yapabilirmiyim bilemedim. Sebze gununde ne yicem mesela karar verip onlari almam lazim, dolap tamtakirbide patates de sbze sayilirmi ki, onu da eklesem
Hadi ya ben gayet toktum fazla miktarda patates yediğim için sanırım:44:kızlar bugün zor geçti, başım falan döndü benim.. 3 tane incir yedim.. kendime yine de gelemedim... egzersiz yapamadım bu yüzden..
ama devam yarın sebze ile..
Bende bende kizlar nolurrrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar,
bende tartılmadan duramıyorum...bugün tartıldım 62.20 olmuşum 1 kilo gitmiş gözüküyor ... ama dünkü performansımı kutluyorum.3 lt'ye yakın su içtim.3-4 bardak bitki çayı... bir de 1 saat spor yaptım. yatarken açtım ama insan zayıfladığını anlıyor...
bugün de sabah patlıcan salatası, fırında kırmızı biber ve havuç yedim...bütün gün bunları yiyeceğim. en çok tok tutan sebze havuç tavsiye ederim herkese...
Beni bugün korkutuyordu, fırında közlenmiş biber patlıcan içine de domates fena gelmedi. İyi gidiyor inşallah.
Yarın sabah tavuk göğüs haşlayıp sonra da baharatlarla fırına vermeyi düşünüyorum. Öğlen light ton balığı, akşamada fırında balık düşünüyorum.
Şu an 2. yeşil çayımı içiyorum. Su da 2 litreye tamamlayacağım inşallah. Bir de leslie 3 mil olabilir.
Aslında yürüyüş yapmak istiyorum ama hava burda çok soğudu, heralde çıkamam
Cnm leslie 3 mil nasil yapiyosun bi açıklayabilir misin
Havuc cok fazla tuketme canim. Bende kozlenmis patlicandan salata yaptım domates dogradim içine. Karnibahar hasladim ilerleyen zamanlarda onu yicem. Aksamda coban salata yerim artik. Yarin et gunu o düşündürüyo beni. bol.su içince cok aclik hissi olmuyor zaten ama agzim tadsiz tutsuz
Canım nette videoları var leslie nin 1 mile 3 mile 5 mile. İstediğin uzunlukta. 3 mile olanı 45 dak flan sürüyor. Yaklaşık 300 kalori flan yakıyorsun. Videolardaki hareketleri tekrarlıyorsn
1.2 2 günde çok iyi. İnşallah kalıcı olarak gitmiştir. Bu konuda yeşil çayın çok işe yarayacağını düşünüyorum. Meyveyi özledim bende ama yarın doya doya yiyeceğizslmlar bende bugun et gunundeyım dun sebze bıras sankı acıktırdı ama bı elma yedım kacamak yaotım sanırım:))2.5ltr su ıcıyorum yesılcay ıkı bardak ıcebılıyorum sımdılıkdayanamayıp tartıldım:))84.4eldım 85.6ıle baslamıstım 1200gr gıbı bısı :))mutluyumm bı grm bıle onemlıydı benm ıcın:)
günaydın kızlar, bugün sabah et ile başladım, yani tavuk yedim sabah sabah :)
ben hiç tartılmadım ama bişeyler gitti gibi, inşallah yağlar gitmiştir
1.2 2 günde çok iyi. İnşallah kalıcı olarak gitmiştir. Bu konuda yeşil çayın çok işe yarayacağını düşünüyorum. Meyveyi özledim bende ama yarın doya doya yiyeceğiz
Sabah sabah bi acaip oldu ama değer gibime geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?