• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

evet başlıyorum bugün kalkar kalmaz tartıldım ve 98 kiloyum bakalım cumartesi sabahı tartıldığımda ne kadar olucam inş. 93 ü görebilirim. ramazan bayramına kadar 70 olmam lazım

Arkadaşlar Merhaba, ben de sizleri takip ettim ve 5 gün diyeti uyguladım. Normalde adet günüm aksadı 15 gün kadar. O yüzden gerçek kilomu şuan bilemiyorum. Adet dönemi geçince ancak anlayabilicem. Ama şunu belirteyim ki ben hep 70/72 lerde dolanıp dururum. Asla 69 görmemiştim. Diyetin 3.günü 69,80 görünce gözlerime inanamadım. Diyet dün bitti bugün dikkat ediyorum. Yarın tekrar başlıcam. Kuzenimin nişanı var o güne kadar ne verebilrsem kardır :)

Kızlar bugün 4. günüm
1. gün 67.8
2.gün 66.9
3. gün 66.1

Hedefim 60'a inmek :21::21:

Merhaba arkadaşlar bu diyeti iş yerinde 3 arkadaş beraber uyguluyoruz, sağlıklı olmadığını biliyorum , ama en güzel bu yöntemle kilo verebiliyorum,
iki ay içerisinde bu 3. tekrarımız , ben 66,50 la başladım iki ay önce 62 lere kadar düşmüştüm ama aralarda ne kadar dikkat edilse de 63 e kadar çıktım,
bugün tekrar başladım , 60 kadar düşersem ondan sonra da dikkat ederek bi süre 61 de kalırım, bir ay sonra tekrar yapılabilir.

guzelbir sonuc alan varmi arkadaslar onerirmisiniz?

hayır canım, bir arkadaş regl bittikten sonra başlamamı önerdi, bekliyorum o yüzden.....

ben bugün pirinç lapası diyetine başladım cuma gününe kadar 3 gün yapıcam iki gün ara verip parazartesi günüde 5 günde 5 kilo diyetini yapmayı düşünüyorum sizde başlarsanız kilonuzu ve değişiklikleri paylaşırsanız motive olmamız açısından iyi olur diye düşünüyorum Sizcede iyi olmazmı :46::46::46::46::46::46: ???

ben bugün pirinç lapası diyetine başladım cuma gününe kadar 3 gün yapıcam iki gün ara verip parazartesi günüde 5 günde 5 kilo diyetini yapmayı düşünüyorum sizde başlarsanız kilonuzu ve değişiklikleri paylaşırsanız motive olmamız açısından iyi olur diye düşünüyorum Sizcede iyi olmazmı :46::46::46::46::46::46: ???

tamam pazartesi başlayalım canım beraber

arkadaş buldum, yaşasınnnn :46::46::46::46::46:

Kizlar ben 67 kiloyum bu diyete baslamayi dusunuyorum yarin
60 olmak istiyorum 2 hafta ust uste yapsam olurmu kizlar daha yeni bitti regl benimle birlikte yeni baslayan varsa brraber baslayalim yarın olmazmi bide jillian 30 day shared e basliyorum benimle birlikte yapmak isteyen varsa yol arkadasi olurum insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam pazartesi başlayalım canım beraber

arkadaş buldum, yaşasınnnn :46::46::46::46::46:

:13::13::13::13::13: o zaman pazartesi günü tam motive başlıyoruz patatesler haşlansın ozaman benim bugünki kilom 68 pirinç lapasıyla bugün 800 gram gitmişti yarın sabah ikinci günün sonucunualıcam sen kaç kilosun peki çok mu vermen gerekem kilon var :26::26::26:

Kizlar ben 67 kiloyum bu diyete baslamayi dusunuyorum yarin
60 olmak istiyorum 2 hafta ust uste yapsam olurmu kizlar daha yeni bitti regl benimle birlikte yeni baslayan varsa brraber baslayalim yarın olmazmi bide jillian 30 day shared e basliyorum benimle birlikte yapmak isteyen varsa yol arkadasi olurum insallah

biz pazartesi yaano yla balışyoruz sen de katıl istersen :16::16::16::16:

:13::13::13::13::13: o zaman pazartesi günü tam motive başlıyoruz patatesler haşlansın ozaman benim bugünki kilom 68 pirinç lapasıyla bugün 800 gram gitmişti yarın sabah ikinci günün sonucunualıcam sen kaç kilosun peki çok mu vermen gerekem kilon var :26::26::26:

canım ben 74 kiloyum.. 65 e kadar inmek istiyorum.. ben hafta sonu nete giremem, anneme gidiyorum..
ama pazartesi inşallah başlamış olurum.. hadi kolay gelsin :3:

Kizlar ben basladim bugun ikinci gunum bende sizle birlikte olurum pazartesi araniza alirsaniz

Bugün itibari ile başlamış bulunmaktayım.
Başlangıç kilom 62.1 hedef kilom 58. ne kadar verirsem kardır inşallah:51:
1. gün güzel patateside severimde yarın düşündürüyor beni. Sebze olarak ne yiyebilirm ki:44:

bende basladım bugun baslangıc kılom 85.6 geldım sabah tartıda ..bakalım nekadar verebılcezz.yarın sebze warya bezelye falan yıyebılırmıyız yoksa sadece brokolı karnıbahar mı??

Bende bugun basladim kizlar. Birbirimize destek olalim kurtulalim kilolardan :)

bende basladım bugun baslangıc kılom 85.6 geldım sabah tartıda ..bakalım nekadar verebılcezz.yarın sebze warya bezelye falan yıyebılırmıyız yoksa sadece brokolı karnıbahar mı??

hadi inşallah güzel sonuçlar alırız canım. Fakat verdiğimizin bir kısmını geri alcaz bunu başta kabullenmek gerek:43:
Sebzeyi bende tam olarak nasıl olur bilemedir. Yağ salça flan koymıycaz. Sadece haşlama olcak bu durumda. Ya da patllıcan közleme flan olabilir. Sne neler düşünüyorsun?

Bende bugun basladim kizlar. Birbirimize destek olalim kurtulalim kilolardan :)

Kaç kilo ile başladın canım? Hayırlı olur inşallah:6:

hadi inşallah güzel sonuçlar alırız canım. Fakat verdiğimizin bir kısmını geri alcaz bunu başta kabullenmek gerek:43:
Sebzeyi bende tam olarak nasıl olur bilemedir. Yağ salça flan koymıycaz. Sadece haşlama olcak bu durumda. Ya da patllıcan közleme flan olabilir. Sne neler düşünüyorsun?

Kaç kilo ile başladın canım? Hayırlı olur inşallah:6:

aynen bende patlıcan bıber kozleme dusundum belkı azıcık yag salca ıle kavururum.cunku turlu falan yazıyodu metınde ıkıncı gune.yag olmadan kabızlık cekerız gıbıme gelıyo da bakalım gorecez sonucları:)bunun yanında sabahda domates salatalık yesılbıber sanırım .brokolı karnıbaharda eklerım oglen ve aksama:))benı encok meyve gunu korkutuyo acıkırım ben ogun bakalım.ayrıca bugun patates gunu ya ıstedıgımız kadar yıyebılıyozmu ben korkumdan bıtane pulbıberlı yedım sımdıye kadar.))

Back