- 4 Ekim 2013
- 610
- 294
- 88
- Konu Sahibi incilideniz
- #18.521
evet başlıyorum bugün kalkar kalmaz tartıldım ve 98 kiloyum bakalım cumartesi sabahı tartıldığımda ne kadar olucam inş. 93 ü görebilirim. ramazan bayramına kadar 70 olmam lazım
Arkadaşlar Merhaba, ben de sizleri takip ettim ve 5 gün diyeti uyguladım. Normalde adet günüm aksadı 15 gün kadar. O yüzden gerçek kilomu şuan bilemiyorum. Adet dönemi geçince ancak anlayabilicem. Ama şunu belirteyim ki ben hep 70/72 lerde dolanıp dururum. Asla 69 görmemiştim. Diyetin 3.günü 69,80 görünce gözlerime inanamadım. Diyet dün bitti bugün dikkat ediyorum. Yarın tekrar başlıcam. Kuzenimin nişanı var o güne kadar ne verebilrsem kardır :)
Kızlar bugün 4. günüm
1. gün 67.8
2.gün 66.9
3. gün 66.1
Hedefim 60'a inmek![]()
Merhaba arkadaşlar bu diyeti iş yerinde 3 arkadaş beraber uyguluyoruz, sağlıklı olmadığını biliyorum , ama en güzel bu yöntemle kilo verebiliyorum,
iki ay içerisinde bu 3. tekrarımız , ben 66,50 la başladım iki ay önce 62 lere kadar düşmüştüm ama aralarda ne kadar dikkat edilse de 63 e kadar çıktım,
bugün tekrar başladım , 60 kadar düşersem ondan sonra da dikkat ederek bi süre 61 de kalırım, bir ay sonra tekrar yapılabilir.
guzelbir sonuc alan varmi arkadaslar onerirmisiniz?