5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende bugün başladım, kilom 74 hedef kilom , 65 hadi hayırlısı..
yalnız sebze günü beim anladığım sabahki sebzeler neyse onunla devam edilecek..
patlıcansa sabahta patlıcan yenecek.. bi daha okiim bari, anlamadım tam olarak..:18:

ben 3e yakın yedim galiba bugün patates. Tadını da seviyorum zaten. İstediğiniz kadar diyordu. Hiç dur demiycem o zaman
Sabah domates,salatalık olur ama yeterli olmaz gibime geliyor acıktırır illa ki birşeyler daha lazım ama ne bulamadım:44:
öğlen kabak haşlama ve başka şeyler de haşlama yapabiliriim.
Akşama da patlıcan ve kırmızı biber közleme düşünüyorum

evet sanırım öyle canım ama nasıl olcak ki o sabah közlenmiş patlıcan mı yiycem:44:

evet sanırım öyle canım ama nasıl olcak ki o sabah közlenmiş patlıcan mı yiycem:44:

kuralı bozmayalım, ne diyorsa o.. sabah közleyelim patlıcanı, yanında salatalık domates vs..
öğlen akşam da aynısı.. ne var 1 gün sadece... hadi hadi durmak yok.. bir de yarım saat egzersiz.. ben leslie ile evde yürüyüş yapmayı düşünüyorum..

Haklısın hem daha doyurucu olur. Bugün alayım ben patlıcanı kırmızı biberi o zaman
Yarının menüsü közlenmiş patlıcan, kırmızı biber, kabak haşlama, domates, salatalık.
Bu diyetin güzel yanı her gün menünün değişmesi sanırım. bıktırmıyor yani

Birbirimize destek olursakda kolaylaşacak inşallah.

4 kişi olarak başladık sanırım
1. lilyum10 (62.1)
2. esrayk (85.6)
3. snmkry
4. yoona (74)

Selam herkese bende başladım bugün, beni de listeye alın kızlar , ne giderse kardır artık bugün 63.20 kilo geldim. Benim de hedefim 60'ın altına düşmek... 1 kilo gitse bile kardır...

Son düzenleme:
Ben 73.800 kilo ile basladim. Ama iki hafta vucudumu hazirladim bu diyet icin. Hafif rejim yaptim. Fazla suyu atmaya çalıştım. kilolarin geri alinmasi biraz korkutuyo beni arkadaslar fakat yinede dikkat etmemiz lazim. Bol su iciyorum egzersiz yapiyorum. biraz olsun motivasyon arkadaslar. Mankenler nasil ayni kiloda kaliyolar. Surekli dengeli beslendikleri icin. Bizde ayni şekil devam edicez yapacak bisey yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım inşallah, benimde sürekli dikkat etmem gerekiyo. Yemeyide seviyorum
Kiloların geri alınma durumunda daha önceden yaptığım detoksta bir kısmını almıştım. Yani zaten her türlü durumda bir kısmı gitmiş olacak zaten.
Çoook merak ediyorum ne kadar vercez

Şu ana kadar 2 lt suyumu içtim...gün bitmeden 3 lt'e tamamlayacağım...ek olarak bitki çaylarını içiyorum...sebze günü fikrinizi beğendim...patlıcan köz falan bende öyle yapacağım hatta içinde domates ,biber doğrayıp limon sıkıp patlıcan salatası gibi yapmayı düşünüyorum....

Ben toplam bir tane patates yiyebildim. Birazdan ikinciyi yicem. Cok yiyemedim. patates gunun nasil gecti senin canim.

Ben toplam bir tane patates yiyebildim. Birazdan ikinciyi yicem. Cok yiyemedim. patates gunun nasil gecti senin canim.

ben 4 patates flan yedim sanırım akşama da 3 tane daha var. Abarttım mı ki acaba:26:
Ama inceldiğini hissediyorum sanki:)
senin nasıl geçti?

evet bende aynen öyle düşünüyorum domatesli flan patlıcan salatası. limonlu tabi

ben 4 patates flan yedim sanırım akşama da 3 tane daha var. Abarttım mı ki acaba:26:
Ama inceldiğini hissediyorum sanki:)
senin nasıl geçti?

Yok canim zaten sınırsız yeme hakkimiz var oyuzden sikinti yok. Ben yiyemedim nedense tikandim. Iki tane patates bol su içtim. Egzersiz hareket sart canim.

kızlar bugün zor geçti, başım falan döndü benim.. 3 tane incir yedim.. kendime yine de gelemedim... egzersiz yapamadım bu yüzden..
ama devam yarın sebze ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…