- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #18.281
kizlar emzirirkende yapan varmi bu diyeti süte etkisi olurmu acaba :S
Canim kesunlikle emziriken yapma ben birak diyeti sadece yediklerime dikkat etmistim cok gecmedi sutum kesildi yapma sakin emi
desene buda ise yaramadi cnm ya kilom fazla benim bi sekilde vermem lazim fazla yemiyorumda yinede takildim 94 de kaldim((
Canim kikonu dert etme sutten kedolince verirsin sinrs icine dert okur bak cicugun rmmek istediginde dutubun olmadigini bos crkio sgladigini gormek cok kotu birsry kac aykik bebisin
sanırım yeni başlayan kimse yok. sabahtan beri 3 elma yedim. biraz üşüyorum yalnızca...
evet canim eger bu yüzden kesilirse vicdan azabi duyarim sonucta anne sütünün yerini hic bisey tutmam 3 ayi yeni bitti
Allah bagislasin canim rabbim hayirli saglikla buyitsun sen emzirmeye devam et sikinti etme kilo verlir ama sut girti biiti canim op bebisini yerine
Ben varım cnm bugün ilk günüm patates günü sabahtan beri 4 haşlanmış patates yedim midem biraz fena baharatı çok kaçırdım sanırım başağrım yok uykusuzum geceden 3 saatlik uykuyla duruyorum.
Devammm bakalım :)
merhaba,
beraber başlamamız güzel olmuş. destek oluruz birbirimize. bugün yumurta günüm sabahtan beri 5 yumurta yedim. yiyemem midem bulanır sanıyodum ama. çayla beraber yedim. iyi gibiyim hafif halsizlik ver. su kaybı mıdır bilmem ama 500 gr vermişim gibi görünüyor. sen nasılsın?
Dün ilk günümdü ve patates günüydü. Sen kaçıncı günündesin anlamadım ben günleri karışıkmı gidiyorsun? Yumurta günü son gün olması lazım eminim sırasında da bir keramet vardır.
Bu sabah tartıldım ilk günü ardından 2,100 kg gitmiş. Bugün sebze günümdeyim iki havuç ve bir tabak ıspanak yemeği yedim.
İyiyim şimdi. Spora gidiyorum. Döndüğümde haşlanmış brokoli ve brüksel lahanasıyla devam edicem. Akşamda salata düşünüyorum.
sabah hangi sebze ile başladıysan onunla devam etmen gerekmiyor mu? değişiklik yapmaman gerekiyor diye biliyorum. ben başka bir sitede "tek besin diyeti" diye bulmuştum, ordan başladım. sıra böyleydi; meyve, yumurta, patates, sebze, yoğurt... sen ilk kez mi yapıyorsun? daha önce yaptın mı? yaptıysan kaç kilo vermiştin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?