5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

2 gündür yapıyorum. 57.700 kiloydum, şimdi 56.500
Anlaşılmayan durumlar var. Yemek olarak yenilmeyecek, haşlama veya çig. :(
Ben ilk gün sadece haşlama patates yedim
İkinci gün tost makinesine kabakları attım pişti onu yedim.
Şimdi de yağsız tavuk veya köfte yicem.( aslında köfte de olmaz gibi geliyor. Tavukta karar kılacağım:)

Kabızlık için formülü olan var mı? Çaylar dışında :(
patates kabız yapar canım tavsiyem bundan sonra normal sağlıklı bir diyete devam edin yağ kullanmıyorsunuz yedikler çeşitlenmeli tavuğun yanında bol yeşillikli salata az yağlı ama hakiki zeytinyağ olsun bunun gibi bir bardak ayran felan aç karnına içilen bir kaşık zeytinyağ üstüne ılık su veya birkaç tane kayısı incir üstüne bol su sizi rahatlatacak hemde metabolizmanız hızlanacaktır her şeyden azar azar yerseniz daha etkili olur zayıflamada sebzen meyven etin yoğur balık vs neyse sağlıklı bir şekilde yediğin zaman yararını daha çok görürsün bol bol sebze çorbaları için su için kalorilerine dikkat ederek hemen hemen herşeyden yiyerek tabi bu börek çörek anlamında değil daha çok kilo verir bu şekilde kabızlık vs yaşamazsınız kolay gelsin:16:

patates kabız yapar canım tavsiyem bundan sonra normal sağlıklı bir diyete devam edin yağ kullanmıyorsunuz yedikler çeşitlenmeli tavuğun yanında bol yeşillikli salata az yağlı ama hakiki zeytinyağ olsun bunun gibi bir bardak ayran felan aç karnına içilen bir kaşık zeytinyağ üstüne ılık su veya birkaç tane kayısı incir üstüne bol su sizi rahatlatacak hemde metabolizmanız hızlanacaktır her şeyden azar azar yerseniz daha etkili olur zayıflamada sebzen meyven etin yoğur balık vs neyse sağlıklı bir şekilde yediğin zaman yararını daha çok görürsün bol bol sebze çorbaları için su için kalorilerine dikkat ederek hemen hemen herşeyden yiyerek tabi bu börek çörek anlamında değil daha çok kilo verir bu şekilde kabızlık vs yaşamazsınız kolay gelsin:16:

Teşekkürler :) zaten bitsin diyetisyen diyetime devam edeceğim onda misler gibi yemekler var :)))

meraba kızlar:)
tosun paşa olduğumu gördükten sonra bende bişeyler yapmaya karar verdim,
yarın başlıyorum, boğazıma aşırı düşkünüm bakalım dayanabilcekmiyim, daha önceleri diyete başlama ve bitiş tarihi aynı gün oldu bunda olmaz işh,
60 kiloyum 160 da boyum 55 olsam haftanın sonunda çok süper olur :)
bir de yumurta yiyemiyorum ben kokusu rahatsız ediyor onun yerine o gün sadece yoğurt yesem olur mu?
daha önce başka şeyler deniyen oldu mu?

Gunaydin kizlar bugun itibariyle basladim sabah erkenden kahvemi ictim 10 gibide patates yemeyi dusunuyorum kesin kararliyim spora basliyorum ins bu diyetle ve sizinle güzel kilolar vericez incecik olmak istiyorumm ,)))

ben dun basladim :) sabah tartildigimda ac karnina 62.7 ciktim, tum gun sadece patates, cay ve kahve arti bol su tukettim. bugun sebze gunum. domates, salatalik, ice berg salata, bol limon, avokado, karnibahara ve brokoli salatasi yaptim onu yicem. yarinda yasasin et gunu :D gun gun tartilip buraya bilgi veririm :)

fakat bugun tartildigimda 63 kilo gorunuodum. oda patatesin agirligi sanirim!

ben dun basladim :) sabah tartildigimda ac karnina 62.7 ciktim, tum gun sadece patates, cay ve kahve arti bol su tukettim. bugun sebze gunum. domates, salatalik, ice berg salata, bol limon, avokado, karnibahara ve brokoli salatasi yaptim onu yicem. yarinda yasasin et gunu :D gun gun tartilip buraya bilgi veririm :)

fakat bugun tartildigimda 63 kilo gorunuodum. oda patatesin agirligi sanirim!

selam canım tuz kullandın mı tuz yasak ondan fazla çıkmışsındır

selam canım tuz kullandın mı tuz yasak ondan fazla çıkmışsındır

hadi ya :/ tuz yasak miydi? tuz kullandim walla :( ama cok degildi. peki simdi rejime bastan mi baslamam lazim yoksa devam edim mi?

offf ben bastan hatali baslamisim ya :( yarin acaba sifirdan mi baslasam? bugunde sebze gunumdu, okula gittigim icin malzemelerimi yanimda getirdim kahvaltimi yapcam die, sadece salatalik yiyebildim, simdide iceberg salata yiyebiliom. sabah kahvaltimda olanlari yiyemiom karisik sebze yiyebiliom yani. uf kolay degil bu rejim isi

Son düzenleme:
patates salatası yapar gibi haşlanmış patatesleri küp küp kesdim baharatlarla süsledim, yalnız pek iştahım olmadı 10 da yedim ve karnım tok az yemiş olmama rağmen , patates tok tutuyor

kabızlık problemi için de yeşil çay içiyorum, kahve ya da normal çay yerine, pek sevmem ama tarçınlı olan fena değil, tavsiye edebilirim

hadi ya :/ tuz yasak miydi? tuz kullandim walla :( ama cok degildi. peki simdi rejime bastan mi baslamam lazim yoksa devam edim mi?

offf ben bastan hatali baslamisim ya :( yarin acaba sifirdan mi baslasam? bugunde sebze gunumdu, okula gittigim icin malzemelerimi yanimda getirdim kahvaltimi yapcam die, sadece salatalik yiyebildim, simdide iceberg salata yiyebiliom. sabah kahvaltimda olanlari yiyemiom karisik sebze yiyebiliom yani. uf kolay degil bu rejim isi

tuz vucud da suyu tuttuğundan kullanmamamız gerekiyor heralde
bende okula gidiyorum canım yaw, beslenme çantası yapıp getirdim, yarın da salatatı alan öle yapıcam

Son düzenleme:

tuz kullandıysan başa dön derim

bende bu diyete başladım arkadaşlar 78 kiloyum bugün ikinci günüm henüz tartılmadım hafta sonu tartılmayı düşünüyorum yarın et günü ama benm et tavuk gibi gıdayla aram pek yok yumurta yada meyve olsa olur mu ?

2 gündür yapıyorum. 57.700 kiloydum, şimdi 56.500
Anlaşılmayan durumlar var. Yemek olarak yenilmeyecek, haşlama veya çig. :(
Ben ilk gün sadece haşlama patates yedim
İkinci gün tost makinesine kabakları attım pişti onu yedim.
Şimdi de yağsız tavuk veya köfte yicem.( aslında köfte de olmaz gibi geliyor. Tavukta karar kılacağım:)

Kabızlık için formülü olan var mı? Çaylar dışında :(

acı çehre tohumu var denemenizi öneririm

cesaret etsem de bende başlasam yaa..irade zayıf bende bırakırım dye korkuyorum neyse şlimdilik normal dyetme devam edym ...biraz kilo vernce duraklama dnemnde bunu yapayım en iisi bu galiba

Tilkinin dönüp dolasacagi yer kürkcü dükkanidir misali yine bennn::))))
Tabi aradan yillar gecti yeni yeni üyeler,yada unutulan ben:8:
Burada ,bu forumda coook kilo verdim.Cok destek gördüm ve basardim.
Suan yine ve malesef 3 kilo kadar vermem lazim.Ahh birde cesaret ve irade...
Pazartesi günü bende aranizdayimm...:13:

Kızlaar alısveris yapmaya cikmistım ooofff hiçbirşeyi kendime yakistıramadim bıktım şu kilolardan :(((( önemli olan tartıda kilo vermeyi görmek değil mezurayla basenini göbegini falan ölçen var mı aranızda inceliyor musunuz

Back