5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Surekli yapmatabi bunyeyi etkiler. Esinde hakli yani.
O gunduzz olmadgnda yaparsin.
Bu arada ne spor yaptim ne sacimi duzlestrdm oglan uyandi. Kahvaltisni yaptirdim.
O oynarken oje surim dedim .. :)
Kisss bitter cikolatali puding yaptim. Ondan cnm cekti yicem.. ohh sefaaaam olsunn

şok diyet olarak uygulayabilirim sadece sürekli yapamam bu diyeti :31:
Evet canim 5 gunluk yap bakalim sonuca gore arasira yaparsin belki ihtiyacin varsa tabi:35:
Surekli yapmatabi bunyeyi etkiler. Esinde hakli yani.
O gunduzz olmadgnda yaparsin.
Bu arada ne spor yaptim ne sacimi duzlestrdm oglan uyandi. Kahvaltisni yaptirdim.
O oynarken oje surim dedim .. :)
Kisss bitter cikolatali puding yaptim. Ondan cnm cekti yicem.. ohh sefaaaam olsunn

Ohh hikom afiyet olsun sefan plsun tabi bende yedim ama midem feci agriyo bir haftanun ustune kahvalti ettim:56:ama az yani toplasan 2 dilim ekmek yememisimdir kesti vallaha

Evet canim 5 gunluk yap bakalim sonuca gore arasira yaparsin belki ihtiyacin varsa tabi:35:

Ohh hikom afiyet olsun sefan plsun tabi bende yedim ama midem feci agriyo bir haftanun ustune kahvalti ettim:56:ama az yani toplasan 2 dilim ekmek yememisimdir kesti vallaha

olmazmı düğünüm var 15 kilo vermem lazım :25:

Elif, afyt olsun da topak topak et olmasin dimiii ,)

Cidaaaaa kio vermekle en iyisini yapiorsun.
Dugunde zayif olmadigima bin pismanim.
Videoda kollarimdaki yaglarr nasl sallniorr anlatamamm
Bu Azim o zmn neden yokmus blmiorm
Lutfen zayifla bence. İcimdeee ukteeeee ahh ahh

Elif, afyt olsun da topak topak et olmasin dimiii ,)

Cidaaaaa kio vermekle en iyisini yapiorsun.
Dugunde zayif olmadigima bin pismanim.
Videoda kollarimdaki yaglarr nasl sallniorr anlatamamm
Bu Azim o zmn neden yokmus blmiorm
Lutfen zayifla bence. İcimdeee ukteeeee ahh ahh

Aynen aynen hikom yag olmasin kilo olmasin yesekde hwp erise kendiliginden ne guzel olur dwmi ben 58 kiloydum gelinlik cuk oturmustu hikom incecik bel bende o zamana bakip bu halimdwn nefret ediyorum

Aynen aynen hikom yag olmasin kilo olmasin yesekde hwp erise kendiliginden ne guzel olur dwmi ben 58 kiloydum gelinlik cuk oturmustu hikom incecik bel bende o zamana bakip bu halimdwn nefret ediyorum

Bende bu halimden kiloluydum. 1aylik ewliyken 85kiloydum.
Ah ahh cok pismanim.
O nutella beni kilolu yapti.

arkadaşlar bende başladım bu diyete şuan 3. günümdeyim. Diğer diyetlerde zorlanırken bunda çok fazla zorlanmdm sadece sebze günü acıktırıyoo. yeşil çay beşi bi arada çay ve suyu bol bol içiyorum göbegimin gittigini hissedyrm :D 2 gün snra tartılcam bakalım ne sonuç cıkcak

selam kızlar
yarın bende başlıyorum bu diyete ama sebze gününe kafam takıldı
siz sebze gününde neler yiyorsunuz.

.

mrb canım. ben sebze gününde haşlanmış karnıbahar kabak havuc ve maydonoz yedim. maydonoz yemeni tavsiye ederim çok tok tutuyo. kabagında kalorısı olmadıgı için seçtim. sebzelerin üzerine limon sıkarsan daha lezzetlı oluyo ohh mis :D

Gunaydinnnnn
Meyvegunuyle karsinizdayim..
İlk meyveyle basladim,
Yarin patates yapicam.
Kacamaksiz yapmak istiorum bu hafta,
Elif nerdesin

Gunaydinnnnn
Meyvegunuyle karsinizdayim..
İlk meyveyle basladim,
Yarin patates yapicam.
Kaca
maksiz yapmak istiorum bu hafta,
Elif nerdesin

Gunaydin hikom yapmiycaktin saniyodum basladin hee ben yapmiyorum malesef esim ciddi kiziyo normal azaltarak sporunla vereceksen ver bununla degil verdigin yag degil bosa eziyet etme diyo ciddi birsey cikarsa ne olacak dedi ki bu hafta gunduz evde olmasa o yokken yapmayi dusunuyorum diger haftada oglumun dogum gunu ve misafirim var hem pasta hem yemek hazirligim olacak kendimi tutmam lazim :26:

arkadaşlar bende başladım bu diyete şuan 3. günümdeyim. Diğer diyetlerde zorlanırken bunda çok fazla zorlanmdm sadece sebze günü acıktırıyoo. yeşil çay beşi bi arada çay ve suyu bol bol içiyorum göbegimin gittigini hissedyrm :D 2 gün snra tartılcam bakalım ne sonuç cıkcak

Canim sporla yapabilirsen daha iyi olur hemen yagdan gitmiyo malesef veriyosun ama su kaybi oluyomus bol sans :38:

Back