5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bu sabah 800 gr vermiş görünüyorum. 2 günde 1300 gr kadar ama hepsi kilo mu su kaybı mı bilmiyorm.:2:

Başka forumda yapan bir arkadaş daha var onun tartısı yağıda ölçüyormuş yağdanda eksildiğini söylüyor.

Bende zaten nörolojik ödem var. Vücudumda da fazladan 15 kilo su sudanda gitse benim hayrıma oluyor. :)

merhaba bayanlarr yasadıgım olaylar yüzündenn bir senede baya kilo aldım bir senedir ellileri görmedim :( 21 yasindayim 1,60 boy 60 kilo yarından itibaren başlıyormm ne kadar kilo versem o kadar kardır benim icinnnnn :S yeterki ellileri göreyim :(:14::43:

bu sabah 800 gr vermiş görünüyorum. 2 günde 1300 gr kadar ama hepsi kilo mu su kaybı mı bilmiyorm.:2:

dün sabah 56.500 tartıldım. bu sabah ise 56.800 görünüyordu. diyeti hiç bozmadım. dün patates dışında bir şey yemedim. bugün de sebze günü; taze fasülye yemeği pişirdim 1 kaşık zeytinyağı ile yanında da domates salatalık bakalım yarın kaç kilo olucam....

dün sabah 56.500 tartıldım. bu sabah ise 56.800 görünüyordu. diyeti hiç bozmadım. dün patates dışında bir şey yemedim. bugün de sebze günü; taze fasülye yemeği pişirdim 1 kaşık zeytinyağı ile yanında da domates salatalık bakalım yarın kaç kilo olucam....

sabah kalktım 58,00 kg!!! diyete 57,800 ile başladım. bir haftalık eziyet de cabası! dün akşam regl oldum umarım sebebi budur. yoksa yoğun bir hayal kırıklığı içerisindeyim.

merhaba arkadaşlar bende bu gün başladım biraz acıktım gibi ama devam ediyorum azimle bakalım inş vericem kurtulucam şu kilolardan ben sizlere şunu sormak istiyorum 5 gün o rejimi yaptıktan sonra iki gün serbest ya o zamanda ne yememiz ne yememiz gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim kendinize iyi bakın

merhaba arkadaşlar bende bu gün başladım biraz acıktım gibi ama devam ediyorum azimle bakalım inş vericem kurtulucam şu kilolardan ben sizlere şunu sormak istiyorum 5 gün o rejimi yaptıktan sonra iki gün serbest ya o zamanda ne yememiz ne yememiz gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim kendinize iyi bakın

Ben bu diyeti 3. kez yapıyorum ilk günü atlatınca diğer günler çok kalay geçiyor ki yemek yemeye bayılan biriyim ben :) tek sorun diyet bittikten sonra çünkü hmn alıyorsunuz:) çok dikkat etmek gerekiyor benim diğer ikisindeki şanssızlığım kiloları verdikten sonra ramazan ayına girmem oldu o zamandan beride çok aldım yarın son günüm ama bitirdikten sonrası çok önemli biiraz iradeli olduktan sonra reji,m yapmak çok kolay önemli olan verilen kiloları korumak önemli olan bu zoru başarmak:) herkese baaşarılar ve sabırlar diliyorum...

kaç kilo verdiniz 5 günün sonunda

kızlar merhaba,
iki haftadır şehir dışındaydım hiç giremedim nete.az önce son sayfalara göz attım yeni arkadaşlar katılmış aramıza.hepsine hoşgeldiniz diyorum.
benim cephede olaylar şöyle.1 aydır her şeyi yememe rağmen hala 69.5 kilodayım.verdiğim kiloyu almadım yani.ayrıca bu diyetle yağdan gittiğine inanıyorum çünkü sıkılaştım ve özellikle göbüşüm küçüldü.yarın yine başlamayı düşünüyorum.hatta eşim dedi ki beraber yapalım.herkese bol öpücükler...

Merhaba ben bugun bu diyete basladim. Fakat diyelim sebze gunundeyken pisirdigimiz sebzeye limon sikabilirmiyiz? Birde et gununde kofte yesek? Ama icinde soganli falan farkedermi?

Merhaba ben bugun bu diyete basladim. Fakat diyelim sebze gunundeyken pisirdigimiz sebzeye limon sikabilirmiyiz? Birde et gununde kofte yesek? Ama icinde soganli falan farkedermi?

Limon sıkmaya bişey diyemicem ama et gününde yağsız tüm etleri yiyebiliyoruz. Ama soğan karıştırmayın bence tek çeşit yemek lazım çünkü. Et günü için ben ton balığı ve fırında tavuk yemeği düşünüyorum.

Limon sıkmaya bişey diyemicem ama et gününde yağsız tüm etleri yiyebiliyoruz. Ama soğan karıştırmayın bence tek çeşit yemek lazım çünkü. Et günü için ben ton balığı ve fırında tavuk yemeği düşünüyorum.

Ya yorumlarda okdum ispanak yemegi falan diyor oluyormu yemek falan bazilari sadece sebzeyi haslayin direk oyle yiyin diyor. Anlayamadik

Ya yorumlarda okdum ispanak yemegi falan diyor oluyormu yemek falan bazilari sadece sebzeyi haslayin direk oyle yiyin diyor. Anlayamadik

Yemek olsa bile yağsız tuzsuz salçasız olmalı. Benim bugün sebze günüm sabahtan brokoli brüksel lahanası karnabahar ve havucu haşladım çok öldürmeden onları yiyorum. Pek karın doyurduğu söylenemez ama bi gün sonuçta yarın et günü:39:

bildiğim kdarıyla limonun sakıncası yok.ben de eti soğanla bol baharatla pişirip yedim.salatama da bol limon sıkmıştım.kilo vermede sakıncası olmamıştı

2 gündür yapıyorum. 57.700 kiloydum, şimdi 56.500
Anlaşılmayan durumlar var. Yemek olarak yenilmeyecek, haşlama veya çig. :(
Ben ilk gün sadece haşlama patates yedim
İkinci gün tost makinesine kabakları attım pişti onu yedim.
Şimdi de yağsız tavuk veya köfte yicem.( aslında köfte de olmaz gibi geliyor. Tavukta karar kılacağım:)

Kabızlık için formülü olan var mı? Çaylar dışında :(

Back