5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum devamini diliyorum hikom hadi bakalim 76 oldun hee 74 olursun sen cumartesiye

desene buda ise yaramadi cnm ya kilom fazla benim bi sekilde vermem lazim fazla yemiyorumda yinede takildim 94 de kaldim :(((

Canim kikonu dert etme sutten kedolince verirsin sinrs icine dert okur bak cicugun rmmek istediginde dutubun olmadigini bos crkio sgladigini gormek cok kotu birsry kac aykik bebisin

merhaba,
p.tesi sabahı ben de başlıyorum. 1 ayda 5 kilo aldım ve dikkat etmeme rağmen veremiyorum. şok bir diyetle 1-2 kilo verirsem motivasyon olur belki diyerek bu diyeti yapmaya karar verdim. yeni başlayacak varsa destek oluruz birbirimize...:54:

sanırım yeni başlayan kimse yok. sabahtan beri 3 elma yedim. biraz üşüyorum yalnızca...

Ben varım cnm bugün ilk günüm patates günü sabahtan beri 4 haşlanmış patates yedim midem biraz fena baharatı çok kaçırdım sanırım başağrım yok uykusuzum geceden 3 saatlik uykuyla duruyorum.

Devammm bakalım :)

evet canim eger bu yüzden kesilirse vicdan azabi duyarim sonucta anne sütünün yerini hic bisey tutmam 3 ayi yeni bitti

Allah bagislasin canim rabbim hayirli saglikla buyitsun sen emzirmeye devam et sikinti etme kilo verlir ama sut girti biiti canim op bebisini yerine:nazar:

Slm arkadaslar bu hafta hem dogum gunu hem misafirim var yaomadim ama haftaya basliyorum esim mizsada yapicam bu haftada princ lapasi yapicsm diyet o cesi doyetle sporumada devsm edicem ins hayirlisiyla diyet yapan arkadaslara basarilar diliyorum

Ben varım cnm bugün ilk günüm patates günü sabahtan beri 4 haşlanmış patates yedim midem biraz fena baharatı çok kaçırdım sanırım başağrım yok uykusuzum geceden 3 saatlik uykuyla duruyorum.

Devammm bakalım :)

merhaba,
beraber başlamamız güzel olmuş. destek oluruz birbirimize. bugün yumurta günüm sabahtan beri 5 yumurta yedim. yiyemem midem bulanır sanıyodum ama. çayla beraber yedim. iyi gibiyim hafif halsizlik ver. su kaybı mıdır bilmem ama 500 gr vermişim gibi görünüyor. sen nasılsın?

merhaba,
beraber başlamamız güzel olmuş. destek oluruz birbirimize. bugün yumurta günüm sabahtan beri 5 yumurta yedim. yiyemem midem bulanır sanıyodum ama. çayla beraber yedim. iyi gibiyim hafif halsizlik ver. su kaybı mıdır bilmem ama 500 gr vermişim gibi görünüyor. sen nasılsın?

Dün ilk günümdü ve patates günüydü. Sen kaçıncı günündesin anlamadım ben günleri karışıkmı gidiyorsun? Yumurta günü son gün olması lazım eminim sırasında da bir keramet vardır.

Bu sabah tartıldım ilk günü ardından 2,100 kg gitmiş. Bugün sebze günümdeyim iki havuç ve bir tabak ıspanak yemeği yedim.

İyiyim şimdi. Spora gidiyorum. Döndüğümde haşlanmış brokoli ve brüksel lahanasıyla devam edicem. Akşamda salata düşünüyorum.

Dün ilk günümdü ve patates günüydü. Sen kaçıncı günündesin anlamadım ben günleri karışıkmı gidiyorsun? Yumurta günü son gün olması lazım eminim sırasında da bir keramet vardır.

Bu sabah tartıldım ilk günü ardından 2,100 kg gitmiş. Bugün sebze günümdeyim iki havuç ve bir tabak ıspanak yemeği yedim.

İyiyim şimdi. Spora gidiyorum. Döndüğümde haşlanmış brokoli ve brüksel lahanasıyla devam edicem. Akşamda salata düşünüyorum.

sabah hangi sebze ile başladıysan onunla devam etmen gerekmiyor mu? değişiklik yapmaman gerekiyor diye biliyorum. ben başka bir sitede "tek besin diyeti" diye bulmuştum, ordan başladım. sıra böyleydi; meyve, yumurta, patates, sebze, yoğurt... sen ilk kez mi yapıyorsun? daha önce yaptın mı? yaptıysan kaç kilo vermiştin?

sabah hangi sebze ile başladıysan onunla devam etmen gerekmiyor mu? değişiklik yapmaman gerekiyor diye biliyorum. ben başka bir sitede "tek besin diyeti" diye bulmuştum, ordan başladım. sıra böyleydi; meyve, yumurta, patates, sebze, yoğurt... sen ilk kez mi yapıyorsun? daha önce yaptın mı? yaptıysan kaç kilo vermiştin?

Ben daha önce denemedim. İlk yapıyorum sebze gününüde atlattım. Yarın et günüm.

Bende sıra;
patates
sebze
et
meyve
süt
Bu şekilde devam ediyor.

Cnm ben takılmadım o kadar neyle başla ona bitir zaten yediğim nedir kuş kadar :)

Bugün sabah iki havuç öğlen ıspanak yemeği akşamda bir kase salata yedim salata tek başına yavan geldi yanına 80 gr ton yedim.

Yarın sabah tartılıcam yazarım yine sana kaç gitmiş gitmişmi gitmemişmi bakalım :)

Back