5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Yaa 500gr alinca hafta sonu mecburhssettm. 75e dusmem gerek
Dusmem gerek diorm ama yas paata yedim smdi. Nefsime yenildim.
Elifff dun misafirler getrmisti. Gelen arkadssm hayran kaldi bana. Dugunden once daha da kiloluydun dedi, bayildim dedi. Spora yapiorm. Bgun 2saate bir leslie yapicam. Mecburummmmmmm pasta mahfettn beni(

Anladim hikom tatliya yenik dusmek kotu onun yerine bir dilim ekmek ulyesen bu kadar olmaz ama yememeye calis hem bak arkadasin bile heveslenmis ne kadar zayifladiginin kaniti sikinti etme ama yememeye calis rwglin geldimi

Anladim hikom tatliya yenik dusmek kotu onun yerine bir dilim ekmek ulyesen bu kadar olmaz ama yememeye calis hem bak arkadasin bile heveslenmis ne kadar zayifladiginin kaniti sikinti etme ama yememeye calis rwglin geldimi

Eli kulagindadir. Ondan boyle pastaya hayir diyememem.
Yaa 75e düsimde. Esim hayran artik bana. Gozlerinden anliorm.
İns bu hfta 75e duserim.
Bol su iciorm.
Leslie45dk yaptimmmm. 1saaatte temizlik.. ins kiloda etkili olmaz o pasta

Kızlar aranıza bende katıldım zaten diyetteydim 103 düşmüştüm dün bir katıldım 105.500 olmuşum kendime gelmem ve devametmem gerekiyor bugün başladım bana destek olun lütfen

Eli kulagindadir. Ondan boyle pastaya hayir diyememem.
Yaa 75e düsimde. Esim hayran artik bana. Gozlerinden anliorm.
İns bu hfta 75e duserim.
Bol su iciorm.
Leslie45dk yaptimmmm. 1saaatte temizlik.. ins kiloda etkili olmaz o pasta
Hikom kafaya gaktikcada yiyo insan yedigini unut olur o kadar oyle oyle engellersin zamanla ki bak esin bile hayran iyi verdin bence o kadarcik kaldi vericeksin canim
Kızlar aranıza bende katıldım zaten diyetteydim 103 düşmüştüm dün bir katıldım 105.500 olmuşum kendime gelmem ve devametmem gerekiyor bugün başladım bana destek olun lütfen

Canim sikinti etmemen gerekir basta bende oyleydim ama diyet olarak dusunme gerisi gelir birde insan kendine guvenmelei istemeli burda olmanda gosteriyo ne kadar istedigini vericeksin yeterki yilma vazgecme biz burdayiz destek oluyoruz sende gel birbirimizden guc ve hisrs alalim ins sonuclarimizda gonlumuze gore olsun ve verelim saglikla

teşekkür ederim
bende kendime kabak,karnıbahar ve havuç almıştım evde maydonozda var
yarın bende bunları yerim seninkilerle aynı oldu
hatta bunların hepsini aynı tencerede haşlayıp blendırdan geçirip çorbada yapabilirim
yağsız bol baharatlı olur heralde

bugün patetes gününü tamamlıyamadım malesef
son yediğim patates bozuk çıkınca midem bulandı akşama da patatesten iğrendiğim için
bir kase çorba içtim inşallah fazla etkilemez
ama yarın kesinlikle bozmıyacam
bu hafta 2 kiloya bile razıyım
önümüzdeki hafta tekrar yapacam bu diyeti
en azından okullar açılmadan biraz kilo vermiş olurum
okulda bu diyeti yapmak zor oluyor

Evet corbada yapablrsn canım. Bende okullar acılana kadar dewam etcm bu dıyete .d

Canım bu dıyete tam tamına uysrsan kılo verdgnı gorceksn kılolar gıdınce daha da gaza gelıp ıstedgn kıloya ulssablrsn :)

Öncelikle ben cook acıktım ve destekleriniz için teşekkür ederim sabırla ve hiç bozmadan devam edeceğim.Biliyorum kilo verildiğini çok önceki sayfalarda varım ve bu diyet sayesinde çok kilo verdim Verdik arkadaşlarla hepimize bol şans

Kizlar, dunun azmiyle bugun 1.100gr gitmis bulunuyor.
Bugun et gunu. Tavuk gögsü haşlayi yicem.

Kızlar 103.500 olmuşum demekki vücudum şu toplamış dün onu atmış bulunuyorum bugün sebze günüm salata yiyeceğim şu çift rakamlara bir düşseydim

Kizlar, dunun azmiyle bugun 1.100gr gitmis bulunuyor.
Bugun et gunu. Tavuk gögsü haşlayi yicem.
ih hikom maasllah tebrik ediyorum
Kızlar 103.500 olmuşum demekki vücudum şu toplamış dün onu atmış bulunuyorum bugün sebze günüm salata yiyeceğim şu çift rakamlara bir düşseydim

Dusuceksin canim ins sabirla ins bekliyorum takipteyim 2 hafta sonra bende basliycam ins

kızlar nasıl bir ödem varmışki bende dünden bugüne 1.2 gr gitmiş
sabah tartıda şok oldum
keşke hep böyle gitse

.

Kizlar dunden bugune 500gr gitmis.
76.0 gosterdi sabah tarti.
Bugun sebze gunu harfi harfiyen uyamiorum. Ama pes etmicm. Bu hafta da yapim. En az 2hafta yapmicam. Bunye cokmesn dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…