- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #18.241
Canim ben 2 haftada 5 kilo verdim veriliyo ama yagdan degil su gidiyo sporla desteklersen verebilirsin bence hem yag yakmis olursin hemde diyet yapiyosun
Evet canim 5 gunluk yap bakalim sonuca gore arasira yaparsin belki ihtiyacin varsa tabişok diyet olarak uygulayabilirim sadece sürekli yapamam bu diyeti
Surekli yapmatabi bunyeyi etkiler. Esinde hakli yani.
O gunduzz olmadgnda yaparsin.
Bu arada ne spor yaptim ne sacimi duzlestrdm oglan uyandi. Kahvaltisni yaptirdim.
O oynarken oje surim dedim .. :)
Kisss bitter cikolatali puding yaptim. Ondan cnm cekti yicem.. ohh sefaaaam olsunn
Evet canim 5 gunluk yap bakalim sonuca gore arasira yaparsin belki ihtiyacin varsa tabi
Ohh hikom afiyet olsun sefan plsun tabi bende yedim ama midem feci agriyo bir haftanun ustune kahvalti ettimama az yani toplasan 2 dilim ekmek yememisimdir kesti vallaha
olmazmı düğünüm var 15 kilo vermem lazım
Elif, afyt olsun da topak topak et olmasin dimiii ,)
Cidaaaaa kio vermekle en iyisini yapiorsun.
Dugunde zayif olmadigima bin pismanim.
Videoda kollarimdaki yaglarr nasl sallniorr anlatamamm
Bu Azim o zmn neden yokmus blmiorm
Lutfen zayifla bence. İcimdeee ukteeeee ahh ahh
Aynen aynen hikom yag olmasin kilo olmasin yesekde hwp erise kendiliginden ne guzel olur dwmi ben 58 kiloydum gelinlik cuk oturmustu hikom incecik bel bende o zamana bakip bu halimdwn nefret ediyorum
Ama oda ne yeniyo beeeeaaa himm canim cektiBende bu halimden kiloluydum. 1aylik ewliyken 85kiloydum.
Ah ahh cok pismanim.
O nutella beni kilolu yapti.
Ama oda ne yeniyo beeeeaaa himm canim cekti
Allahtsn ewde yook walla
Himmm hayirlisi olsun canim o zaman sana bol sans azim diliyorum ne zamana dugun
çok sağolasın7. ayda nasipse 7.ayın sonu
çok sağolasın7. ayda nasipse 7.ayın sonu
selam kızlar
yarın bende başlıyorum bu diyete ama sebze gününe kafam takıldı
siz sebze gününde neler yiyorsunuz.
.
Gunaydinnnnn
Meyvegunuyle karsinizdayim..
İlk meyveyle basladim,
Yarin patates yapicam.
Kaca
maksiz yapmak istiorum bu hafta,
Elif nerdesin
arkadaşlar bende başladım bu diyete şuan 3. günümdeyim. Diğer diyetlerde zorlanırken bunda çok fazla zorlanmdm sadece sebze günü acıktırıyoo. yeşil çay beşi bi arada çay ve suyu bol bol içiyorum göbegimin gittigini hissedyrm2 gün snra tartılcam bakalım ne sonuç cıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?