- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.781
canım harfiyen uydum . yağ tuz şeker asla kullanmadm tek tip yedim sadece . hiç kaçamak yapmadm . yeşilçay ve suda bol tükettim. sabahları yarım saat yürüdüm. ama akşamları yürümedm ondan mı acaba ?:bbo:
Ablacım size bişey sormak istiyorum
Benim bugün ikinci günümdü patates yiyordum ama çarşıya yürüyerek gittim,orda bayılcak gibi oldum yürüyemiyordum bi browni yedim eve geldim normal bişeyler yedim diyeti bozdum.otobüse binerken bile düşecek gibiydim.Korktum sağlığım bozulcak diye. eyvahedigeldismile
a.s.inan ben hic böyle bişey yasamadım. belki kan sekerin düsüyordur yada tansiyonun?? bilmiyorumkismile yada az yemis olabilirmisinbilmiyorumkismile biliyorsun bu diyette kalori hesabi yok. acıktıkca aclıgımızı bastıracak kadar yiyoruzbilmiyorumkismile ama yinede en dogrusu doktora gidip tansiyon ve aclık tokluk kan sekerine baktırmak.. bilmiyorumkismile tuz kullanmadıgın ıcın tansiyon dusmus olabilirbilmiyorumkismile
Ben bu diyeti hamile arkadaşa önerdiğiniz gibi karşık denesem yada başka bildiğiniz farklı besinlerle yapılabilcek haftada 2kilo kadar verdirecek diyet varsa önerebilir misiniz?
a.s.ben hıc spor yapmadım ve oturarak calısıyorum sude naz da yapmamıs gerci o ayakta calısıyoropuyorumnanaktanarkadaşlar şöyle bir geriye gittim baktım herkez kilo vermiş listeyi görünce şok oldum kilo veren arkadaşlar diyet yaparken sporda yaptımı acaba
ya ben hala anlamıyorum nasıl olduda 2.7 verdim harfi harfine uydum 3 gün de deli gibi spor yaptım..daha çok olmasını bekliyordum...baya inceldim ama bu yüzden de daha çok bekliyordum..yalnız ben dayanamayıp perşembe tartıldım 76.2 yim....cumartesi tartıldım 76.3 ????
ben son gün meyve yapmıştım yani perşembe yumurta cuma meyve..
meyveyi çok mu kaçırdım ki
yazayım gün içinde yediklerimi :
2 elma
2 kivi
2 muz
10 çilek
niye kilo vermek yerine aldım anlamadım:uhm:
çok mu yemişim kızlar lütfen biri bişey söylesin sabah da yazdım ama beni kimse iplemedisenağlama
bir de ben ne günü olursa olsun 8 den sonra yemedim hiçbişey..
ooo kizlar pek bi sakin buralar:)
panter cnm ekledim seni listeye
bu arada zalimi senide pazartesi baslayacaklar arasina aldim
normalde pazartesi olmasi en iyisi tam uyguluyosun diyeti ,ama iste tatile denk geldi
canim en son 63 tum yarin sabah tartilip yazarim ben buraya ok
catlaxxx
lısteyı senmı yoksam
ıncılı denızmı tutuyo bebegım??
tmm bebegım tsk ederım acıklaman ıcın
ınss hepımız ıstedıgımız kılolara kawusuruz:)
dıyetı bozmadan tabııı:)))
cnm ilk sayfadaki diyeti uyguluyoruzLiv .!.:kızlar banada ufak bir bilgi verir misiniz ilk sayfadakı diyetimi uygulayacagız
liste olayı nedir bilmiyorumkismile
cnm liste 70.sayfada:) ilk sayfaya incilideniz msjina listenin linkini ekledi ordanda bakabilirsin:)Sympathique .!.:liste nerde yaw bulamadim ben :)
canim bide mesela sebze ununde sadece bir sebze degil hepsi olabilir dimi
pates gununde sadece patatesmi ,salata olurmu, yogurtla falan yenilebilinirmi
sagol cvp için tatlım peki ya her gun aynı ogunu yemek saglıklı mı ? kılolara veda edecegiz derken saglıgımızdan olmayalım =(
ve son sorum =) 5 gunden sonrakı besleme nasıl olacak verdigimiz kıloları hızla alma durumu olmaz inş
valla sagliklimi degilmi pek bilmiyorum acikcasi :kedi:
5 günlük bi diyet 6 ve 7 günler ne istiyosan serbest yiyebilirsin
ama ben bu diyetin sadece 3 gününü yaptim 4.günü bozdum ve gercekten bozduktan sonra cok bisey yemek istemedi canim
galiba bünye diyete alisiyo ve cok fazla yiyemiyo diyeti biraktiktan sonra, buda kilo aldirmiyo olsa gerek
ama tabi diyetin tatil günlerinde asiriya kacarsan verdigin kilolari alma olasiligin var kaydirigubbakcemile3 ama gercektende insan cok fazla yiyemiyo
yani ben kendi adima konusuyum, diyete baslamadan önceki kadar istahim yok cok sükür zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?