- Konu Sahibi incilideniz
- #1.761
anladım canım inşallah haftaya bende vernlerden olurum bugün biraz hopladım evde spor namına bu diyet umudum oldu yaza incecik bir hatun olmak istiyorum bayanssulusmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyet guruplarını inceledim çoğu arkadaş spor yapmadan kilo verilmez demiş biraz şevkim kırıldı spor yapamıyorum ya ne yapayım :sinifsinif:
ben de o konuda üşengecim cnm ya ve ben 5kiloyu verirken hiç spor yapmadım ama bi özellğim var spor yapmaktan beter ediyor beni :öğretmenim delikafadulden
benim içinde bir çizelge yapabilirmisiniz.(pek bilgim yok gerçi benimmi yapmam gerekiyor)
63 şimdiki kilom idealim 56 kg. eylülde düğünümüz var inş.o zamana kadar verebilirim. ah bir verebilsem 23 yaşındaki kiloma dönmüş olucam mükemmel olacak.
tatlım sanki muzu biraz fazla yemişsin gibi hem şeker almışsın hem protein belki ondan olabilir ne zamandır bu diyeti yapıyorsuna.s.ya ben hala anlamıyorum nasıl olduda 2.7 verdim harfi harfine uydum 3 gün de deli gibi spor yaptım..daha çok olmasını bekliyordum...baya inceldim ama bu yüzden de daha çok bekliyordum..yalnız ben dayanamayıp perşembe tartıldım 76.2 yim....cumartesi tartıldım 76.3 ????
ben son gün meyve yapmıştım yani perşembe yumurta cuma meyve..
meyveyi çok mu kaçırdım ki
yazayım gün içinde yediklerimi :
2 elma
2 kivi
2 muz
10 çilek
niye kilo vermek yerine aldım anlamadım:uhm:
çok mu yemişim kızlar lütfen biri bişey söylesin sabah da yazdım ama beni kimse iplemedisenağlama
bir de ben ne günü olursa olsun 8 den sonra yemedim hiçbişey..
tatlım sanki muzu biraz fazla yemişsin gibi hem şeker almışsın hem protein belki ondan olabilir ne zamandır bu diyeti yapıyorsuna.s.
anladım canım inşallah haftaya bende vernlerden olurum bugün biraz hopladım evde spor namına bu diyet umudum oldu yaza incecik bir hatun olmak istiyorum bayanssulusmile
ben de o konuda üşengecim cnm ya ve ben 5kiloyu verirken hiç spor yapmadım ama bi özellğim var spor yapmaktan beter ediyor beni :öğretmenim delikafadulden
sudecim ben de öğretmenim ve okuldan yürüyerek geliyorum 35dk sürüyor , ve okul 7 katlı ve benim derslerim hep son katta ,ve öğretmenler odası zzeminde ,bi de üstüne spor yaptım ama 2.7 verdim:gitme:
canım benim dersimtam gün yani sabah 8.30 öğleden sonra3e kadar ayaktayım çok çok nadir otururum öğrencilerimin bile dikkatini çekmiş öğretmenim siz hi yorulmuyor musunuz diyorlar sağolsunlar çok düşünceliler kafamçokkarıştı
bir de canım beni yanlış anlamazsan birşey soracağım bu işin yaşla da alakası var ben 22 yaşımdayım daha doğrusu 21.5 yaş metabolizma üzerinde önemli bi etken mesela benden 4 yaş büyük okuldan bi arkadaş vardı hastanede metabolizmamızı ölçtürdük benimkisi daha hızlıydı
haklısın canım ben 26 yaşındayım metabolizmamın daha yavaş olması normal..tatlım ben bi de sana şeyi sorayım ayıp ama neyse :) tuvalete sen rahat çıkıyormuydun ben çok kabızlık çektim çıksam bile çok az oluyordu ve hiç rahatlamıyordu bağırsaklarım sürekli şişkindim
bir de son bi şey benim bu gün reglimin 4. günü onunda etkisi varmıdır??
bu arada seni gönülden tebrik ediyorum maşaallah sana..inşaallah haftaya da aynı şekilde devam eder şu pis kilolardan kurtulursun..olumunekankayizsmile
haklısın canım ben 26 yaşındayım metabolizmamın daha yavaş olması normal..tatlım ben bi de sana şeyi sorayım ayıp ama neyse :) tuvalete sen rahat çıkıyormuydun ben çok kabızlık çektim çıksam bile çok az oluyordu ve hiç rahatlamıyordu bağırsaklarım sürekli şişkindim
bir de son bi şey benim bu gün reglimin 4. günü onunda etkisi varmıdır??
bu arada seni gönülden tebrik ediyorum maşaallah sana..inşaallah haftaya da aynı şekilde devam eder şu pis kilolardan kurtulursun..olumunekankayizsmile