5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kizlar..Kac gundur giremiyorum..Ya ben diyete biraz ara verdim tabi hemen geliyo kilolar..dikkat edemedim de cok pismanim yaaa....pazar gunu tekrar baslamayi dusunuyorum..isvec diyetinede baslayabilirim...ama ben.buraya pek.giremiyorum..evde bilgisayara cok sik gremem telefondanda zor oluyo...whatsapp kullanan varsa birbirimizi ekleyebiliriz...hem birbirimizi kontrolde etmis oluruz..yada facebook da olabilir...diyet arkadasi oluruz motivr ederiz birbirimizi...ne dersiniz kizlar benimle diyet arkadasi olmak isteyen varmi..bu arada yasim 16 ..

Bende bugün başladım umarım sonuna kadar götürürüm boyum 1.74 kilom 85.4tü sabah ama patates yemekten içim disima çıktı çok küçük bi parça tavuk ızgara yedim

herkese günaydın,
bir haftada 69.5 e inmiştim.sonraki hafta diyet yapmadım hatta normal eski düzen yedim.acaba hızla geri alınıyor mu diye ve sabah yine tartıldım hiç almamışım arkadaşlar.sabah patatesle yine başladım.bu cmt sabahı hedefim 66 yı görmek...ara vermeden birkaç hafta devam etmeyi düşünüyorum.hedefim 60 zaten.mart 15 de 60 olmak istiyorum.hepimize kolay gelsin.

kk ya girerek 88.4 den 77.8 e düstüm. Citir anneler gunlugundeki kizlar sayesinde. Bu diyeti gorunce denemek istedim. Bugun basliyorum. Bu hafta 75e düsmek istiorum. Patates ocakta pişiyor. Aciktikca yicem. Sadece sabah dunden cok actim. Bi kucuk portakal ydim. Oglumu uyutana kadar tutsun beni diye. Allahtan patatsi haslanmis cok sewiorum. Pul biber atip yerim. Ayy canim cekti. Aci hastasiyim cunku.
Gun gun yazarim.

herkese günaydın,
bir haftada 69.5 e inmiştim.sonraki hafta diyet yapmadım hatta normal eski düzen yedim.acaba hızla geri alınıyor mu diye ve sabah yine tartıldım hiç almamışım arkadaşlar.sabah patatesle yine başladım.bu cmt sabahı hedefim 66 yı görmek...ara vermeden birkaç hafta devam etmeyi düşünüyorum.hedefim 60 zaten.mart 15 de 60 olmak istiyorum.hepimize kolay gelsin.
canım nerelerdesin girmeyince merak ettim kimsler yok diye bende gitmedim kaç gündür aynen cuma günü bende bozdum diyeti eşim evdeyken olamdı kaçamakalrım oldu 3 gündür yedim içtim abartmadan ama hiç almadım aynı kilomdayım bende yine başlsdım birde spora başldım inş bu haftada gider biraz kilolar
kk ya girerek 88.4 den 77.8 e düstüm. Citir anneler gunlugundeki kizlar sayesinde. Bu diyeti gorunce denemek istedim. Bugun basliyorum. Bu hafta 75e düsmek istiorum. Patates ocakta pişiyor. Aciktikca yicem. Sadece sabah dunden cok actim. Bi kucuk portakal ydim. Oglumu uyutana kadar tutsun beni diye. Allahtan patatsi haslanmis cok sewiorum. Pul biber atip yerim. Ayy canim cekti. Aci hastasiyim cunku.
Gun gun yazarim.

hikom nasılsın bende burdayım 3. haftam vallaha işe yarıyo bende verdim 5 kiloya yakın beraber yapalım canım bende patateleri çok severim bugünki patateslerde çok lezzetli sanki yağlaömışım tuzlamışım cinsinden sanırım sürekli yiesim geliyo :27::27::27::56::56:

canım nerelerdesin girmeyince merak ettim kimsler yok diye bende gitmedim kaç gündür aynen cuma günü bende bozdum diyeti eşim evdeyken olamdı kaçamakalrım oldu 3 gündür yedim içtim abartmadan ama hiç almadım aynı kilomdayım bende yine başlsdım birde spora başldım inş bu haftada gider biraz kilolar

hikom nasılsın bende burdayım 3. haftam vallaha işe yarıyo bende verdim 5 kiloya yakın beraber yapalım canım bende patateleri çok severim bugünki patateslerde çok lezzetli sanki yağlaömışım tuzlamışım cinsinden sanırım sürekli yiesim geliyo :27::27::27::56::56:

haklısın canım ama internette sıkıntı vardı.sabah bir baktım düzelmiş hemen yazdım.demek 5 kiloya yakın vardın maşallah geçmişşin beni.sporla hem de sıkılaşırsın tabi ne güzel.ben yapamıyorum malasef.

haklısın canım ama internette sıkıntı vardı.sabah bir baktım düzelmiş hemen yazdım.demek 5 kiloya yakın vardın maşallah geçmişşin beni.sporla hem de sıkılaşırsın tabi ne güzel.ben yapamıyorum malasef.

anladım canım bende kimslere yok diye girmedim verdim çok şükür sporda öyle fazla yapamam oğluşla ama yapıcam işe yatrar inş daha fazla veririm sen ne kadar verdin canım ben 5 kioya yakın verdim ama yani 2 haftadsa verdim keşke bir haftada verebisek

Son düzenleme:

Cok iim cnm sen nasilsin. Kucuk patatesden 4tan yedim.
Patates bttii gidip almam gerek. Tz pul biber attim. Yidiiimmm cok guzeldi..
Ben 2haftada bir yaparm bu diyeti. Her hfta bunaltir bence

Kocişe icli kofte hazirladim. Pişmiş mi diye icli koftenin dörtte birini yedim.
Bi de yesil cay icerken light bisküvi yedim. 3adet.

Cok iim cnm sen nasilsin. Kucuk patatesden 4tan yedim.
Patates bttii gidip almam gerek. Tz pul biber attim. Yidiiimmm cok guzeldi..
Ben 2haftada bir yaparm bu diyeti. Her hfta bunaltir bence
bende iyiyim canım diyetle meşgulum oğlum dan zaman alınca günde 2 kere pc acabilyorum oda yarım saat gibi birşey eşim olunca cepten giriyorum ama kalamıyorum oğlum yakamdan düşmüyo düştüğündede ev iş yemek geçiyo günler benim amacım oğluşum doğum gününe zayıflayabilmek canım bakalım ne kadardaha verebilrim ağırlığını verebilsem sonra normal dikkat ederek yaşıycam ama fazlalıkalrın gitmesi gerek işte :26::26::26:
Kocişe icli kofte hazirladim. Pişmiş mi diye icli koftenin dörtte birini yedim.
Bi de yesil cay icerken light bisküvi yedim. 3adet.

oh afiyet olsun cnaım banada tarifi verebilirmisin netten denemiştim becerememiştim eşim çok seviyo yaparım bende:46::46::46:

bende patateslerden yedim akşama ayırdım 2 tane aama küçükler sabah çay içmiştim şimdide sade kahve içiyorum 1 litrede su içebildim :26:

bende patateslerden yedim akşama ayırdım 2 tane aama küçükler sabah çay içmiştim şimdide sade kahve içiyorum 1 litrede su içebildim :26:

Canim kofteyi ben yapmadim. Kv bi yerden almis. Yapmayida bilirim de hicyapmadim.
Annem sagolsn yapar yeriz. Ya bi de gun icersinde 3adet kuru incir yedim. Suyla tukettim. 1litreyi gecmistir benim. 2bardak da salgam suyu ictim, eee cok guzeldi ama.

Canim kofteyi ben yapmadim. Kv bi yerden almis. Yapmayida bilirim de hicyapmadim.
Annem sagolsn yapar yeriz. Ya bi de gun icersinde 3adet kuru incir yedim. Suyla tukettim. 1litreyi gecmistir benim. 2bardak da salgam suyu ictim, eee cok guzeldi ama.

anladım cnım ben bilmem ama denemiştim böğ beceremmeiştim ben şalgamı hiç sevmem canım yaa ama incire bayıırım az yemedim süt olsun diye

anladım cnım ben bilmem ama denemiştim böğ beceremmeiştim ben şalgamı hiç sevmem canım yaa ama incire bayıırım az yemedim süt olsun diye

Biz adanaliyk. Bici yer salgam icerik :1::10:
Kuru inciri de hic sewmezdim. Diyete baslayinca cok sewdim. :8:

adanalıyuık Allahın adamıyık :52::52::52::52::52::52:canım benim eşimde sever ama ben sevemedim nidense oğluşun ne yapıuo

Ayy salgam sewilmez mi. Cogu insan bilmez bile.
Oglis napsin uyyuyor. Annem dinlensn dedi. Seninki napio nasil. Salgin war bu aralar. Aman dkkt et. Ben banyo yapturmaya korkuorm. Bu arada sn bzm geyik sayfasina neden gelmeyi biraktin.

Ayy salgam sewilmez mi. Cogu insan bilmez bile.
Oglis napsin uyyuyor. Annem dinlensn dedi. Seninki napio nasil. Salgin war bu aralar. Aman dkkt et. Ben banyo yapturmaya korkuorm. Bu arada sn bzm geyik sayfasina neden gelmeyi biraktin.

Benimkide uyandi csnim esim geldi yemek yedi bir suru bulasik var sutler geldi 1 saate cikarim mutfaktan ben disari aylardir cikmiyorum canim korkudan yaza kadarda cikmam banyoyuda bende korkarak yaptiriyorum haftada 1 iste canim buraya daldim kendi topigimde bile durmuuorum inanki zayiflamaya taktim birde eskisi gibi giremiyorum butun ev bende alisim buyudukce daha oyun ister oldu bana duskun yakamdan dusmuyo pc teli gorunce istiyo agliyo uyuyuncada islere koyuluyorum eskisi gibi takilamiyorum dun aklima geldiniz arkadaslik gonderdim iste

Benimkide uyandi csnim esim geldi yemek yedi bir suru bulasik var sutler geldi 1 saate cikarim mutfaktan ben disari aylardir cikmiyorum canim korkudan yaza kadarda cikmam banyoyuda bende korkarak yaptiriyorum haftada 1 iste canim buraya daldim kendi topigimde bile durmuuorum inanki zayiflamaya taktim birde eskisi gibi giremiyorum butun ev bende alisim buyudukce daha oyun ister oldu bana duskun yakamdan dusmuyo pc teli gorunce istiyo agliyo uyuyuncada islere koyuluyorum eskisi gibi takilamiyorum dun aklima geldiniz arkadaslik gonderdim iste

Haklisin aslinda, benimki dee 10aylik oldu. Suan mama sandalyesinde oturuor. Corbasni icirdim. Elinde oyuncagi oynuyor. Benimde mutfagmda bulask war. Ama anca gece yaparim. Ben hawa gunesliyse cikiorm. Oglanla 1saat yürüyoruz.

Haklisin aslinda, benimki dee 10aylik oldu. Suan mama sandalyesinde oturuor. Corbasni icirdim. Elinde oyuncagi oynuyor. Benimde mut
fagmda bulask war. Ama anca gece yaparim. Ben hawa gunesliyse cikiorm. Oglanla 1saat yürüyoruz.

Benimki durmjyo canim birak oyincaklari mutfakta tencere tava aliyo yine durmuyi babasiylada durmuyo bazen cok bunaltiyo benimle yapisik olacak illa nefes aldirmiyo

Back