- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 34
- Konu Sahibi incilideniz
- #18.121
canım ben sabahları yiyemiyorum oğlum uyumadan ama çay içiyorum şimdi salata yapıcam karışık kırmızı lahana havuç marul maydanoz akşama kadarda artık kemiirim akşiam bir daha salata yerim sonra sade kahve içerim geçen haftalarda öyle yaptım :26:
canım benim inanki bir kere yediğinde arkası geliyo bende geçen hafta ilk 2 gün iyidim 2. gün akşamına başladım perşembeye kadar yaotım bıraktım ama bu hafta kaçamak yok spor var sende sabretmeye çalış sen sofraya oturma acı kahve al iç o tüm iştahını keser bir kere sabredersen ikinciye yemmemiş olursun canım benim
merhaba canım hoşgeldin kilon maaşallah iyimiş bende o kiloda kim varsa hevesleniyorum o kadar olsam bi 5 kilo gitmezde 3 kesin gider sıkı yapana canım![]()
inşallah başarırız canım inş sende inersin istediğin kiloya 3 de iyi olsun gitsinde artık sonrası gelir 3 ay süre koydum kendime ben bu sefer kararlıyım
20 nisan da 58.. 60 kilo arası olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım yemeğe yenilmeyeceğim
![Nazar Boncuğu :7: :7:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
bol su içelim bu arada ben normadan hiç su içmem ama her yerde günde 3 litre su için yazıyor bugün başladım su içmeye de