5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bu diyeti ben de aynen uyguladım 64.100 kg ile başladım bugün tartildim 63.200 çıktım ufak kaçamaklarım oldu elbette ama sadece 800 gram gitmiş bugün diyetisyenimde randevum vardı ve hu diyeti uyguladığım için çok kızdı. Çünkü metabolizmayi zorluyormuş ve daha sonra daha çok kilo aldiriyormus. Buna inanıyorum ve bir daha asla bu diyeti uygulamiycam. Diyetisyenimin verdiği diyeti uyguliycam.

selamlar kızlar ben geçen hafta verdiğim 1 kiloyu aynı hızla hatta fazlasıyla çok da yemeden haftasonu geri aldım birdaha yapmicam bu diyeti demiyorum ama biraz ara vermek istedim karabuğday diyetine başladım 2 haftada 10 kg. ya kadar verenler olabiliyomuş ama ben hayaller peşinde değilim tabi, bakalım bikaçgün yapabilirsem sizleri de bilgilendiririm.

canim eger butungun sadece bunlari yediysen uzgunum ama kiloveremessin cunku metobolizma bunlari yaktiktan sonra kenaracekilcek yakicak birsey bulamadigi icin ben senin yerinde olsam maydonozlu limonlu bol bol yesillikli bisiyler yerdim bu kadarda az yeme lutfen

valla canım yemek istemedii ama 3 litreye yakın su içtiiim :26::17::3:

Kizlar yaa esim evdeyken cok zor oluuo diyet o yedikce ben dayanamiuorum haftaya gunduzcu daha rahat olucam ins :47:

canım sabah ne yersen akşama kadar o yenecek diyorlar.karışık beslenince de kilo veriliyor mu?

Canım tam olarak bilgim yok neden o şekil tek yon beslenılıyor ama patates gunü. Sadece patates dıger günler de sebzenın her cesıtını yıyebılırsın ben ıkı kılo verdım ama geri gelecek 2 kilo galıba sonucta dıyet ve tuzsuz yenıldıgı ıcın su kaybı ödem sökucü ben bıraktım
Sımdısabah kahvaltısını normal öğlene biraz daha az aksam gayet az yıyerek ve spor desteklı yeşil çay içip yoğurt kürü ıle devam etmeye çalışacağım çünkü .bende cok kötü tansıyon düşüklüğü yaptı Sıze bol şans

merhaba herkese yahu bugun sebze gunumdu gene yiyemedim su brokolimi niyet ettim gene tum gun disardaydim ama sadik kaldim kesinlikle bide ustune cok siddetli regl olmdum sabah ac karnina tartildigim halde nerdeyse birbucuk kilo artis vardi ama bu kesinlikle vucutta tutulan odem reglimden dolayi o yuzden hanimlar lutfen regl halindeyken tartiya cikipta fazla gosterdiginde sakin moralinizi bozmayin diyeti birakmayin cunku bu adet biter bitmez eski halini aliyor gene bende sabah 2 kahve ictim ve disardaydim cok hareket etmedim ama abartmadim tabi arkadasimsaydim bir tabak kisiri goturdum ama saat tam onikibucukta ve suan oldu hala daha agzima bisiy koymadim iki little bitter cholocatan baska cunku kansekerim dusuyo regl oldugum donemde ki zaten ben diyette her zaman choco yerim neyseki bugunude bana gore dengeleyerek atlatmis oldum yarin sabah iki adaet haslama brokoli yerim oglen hoooop tekrar cikarim sonra allah ne verdiyse ogunumu az yerim evde olsam kesinlikle uyucam yapilabilen bir diyet ama ben evde degilim malesef ama bu ayin sonuna kadar ben bu sekilde devam etcem kesinlikle hepinize iyi geceler

Gunaydin kizlar bu sabahki tartim da500 g daha gitti ve dun kacamaklar yaotim esim evde olunca olmadi 3 4 lok.a sebzeli omletten yedim ve yogurt yedim bugun sebze gunu yapicam ama daha agzima birsey surmedim bakalim birde benim regli hala devam az az onun daha kiloya etkisi varmidir

Merhabaa bugün diyetimin son günüü ve tartıldım :) 88.4 teen 85.2 ye düştüm :) arada kaçamaklarım oldu ama küçük :) önümüzdeki hafta yapmayı düşünmüyorum ara ara devam etcem :)

merhaba bu diyeti yapamadigim halde sadece yumurta gununu yapmistim cunku 74 e inmisim neredeyse ikibucuk kilo gitmis bes gunde haftasonu yapmiycam ama pazartesi gene yapcam insallazh

Back