5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bende bugün başladım hiç kaçamak yapmamaya calisicam şimdiye kadar yedik de ne oldu boğazıma sahip cikacam inşallah hepimiz başarırız
Evet haklisin canim uymak onemli bende 2 tane yedim yumurta simdi cay icrim bol su icicem ins Irlayarak
olsun sıra önemli değil önemli olan birlikte olmak.kolaylıklar diliyorum.

Bana şans dileyin kızlar 1 ay sonra nişanlım gelecek bi 6 7 versem yeter

Hadi hayirlisi canim bol sans diliyorum ins verirsin

gunaydin arkadaslar sabah cok isim vardi yumurtalarimi yiyemedim ama bir kahve ictim onunla telefi ettim birazdan 3 yumurta haslicam sanirim azcikta tuz serperim o sekilde tuketicem hala diyete sadigim cunku aceleden kahveyi actim ama nerdeyse ikiside ayni kaloride o yuzden icim rahat oglen ve aksama 3 toplamda 6 yumurta yemeyi hedefliyorum herkese kolay gelsin sabah tartildim 76 800 gr geldim bakalim cuma gunu kaca incem heycanliyim ise yariycagindan eminim ama sabahtan beri nedenini bilmedigim bi his var surekli sikinti halindeyim rabbim hayirlara cikarsin surekli husursuzum umarim kotu bisiy olmaz bana dua edin herkese basarilar dilerim

gunaydin arkadaslar sabah cok isim vardi yumurtalarimi yiyemedim ama bir kahve ictim onunla telefi ettim birazdan 3 yumurta haslicam sanirim azcikta tuz serperim o sekilde tuketicem hala diyete sadigim cunku aceleden kahveyi actim ama nerdeyse ikiside ayni kaloride o yuzden icim rahat oglen ve aksama 3 toplamda 6 yumurta yemeyi hedefliyorum herkese kolay gelsin sabah tartildim 76 800 gr geldim bakalim cuma gunu kaca incem heycanliyim ise yariycagindan eminim ama sabahtan beri nedenini bilmedigim bi his var surekli sikinti halindeyim rabbim hayirlara cikarsin surekli husursuzum umarim kotu bisiy olmaz bana dua edin herkese basarilar dilerim

Hayırdır inşallah.inşallah kısacık zamanda veririz kilocuklarımız :))
Ben de sabah yarım,öğle iki toplam 2,5 patates yedim.geçen hafta bu saatte toplam 4 tane yemiştim.tokum.canım bir şey istemiyor.şimdilik her şey yolunda şükür.akşama görüşmek üzere..

Hayirdir canim hayra yoralim kotu birsey olmasin canim maasallah sana 6 yumurta azmis ben 10 hasladim ama pismanim doyurdu 3 tane yedim sabahtan beri ziyan olmasa bari esime yediricem artik :27:

10 yumurta cok degilmi ben de cok istiyorum 10 tane yemeyi ama ozaman siniri asmis olmazmiyiz cunku 1000 kalorinin cok ustune cikiyor ben oyuzden 6 yaptim 10 yumurta yiyipte zayiflayan varsa beni bilgilendirsin lutfen bende seve seve yerim cunku :)

bu diyetler bana biraz saçma geliyor çünkü insan günde 8000 kalori yakarsa 1 kilo veriyor hesaplayın.

bence sacma degil cunku 8000 kaloriyi neredeyse 3 hafta da veriyorsunuz ve buda 1 kilo ediyor tamam haklisiniz cok saglikli diyemem ama sagliksizda degil yani cunku 5 gun boyuca tum mineral vitaminleri aliyorsunuz + 2 gunde tatil hakkiniz var :))))) diyetin en cok bi kismini seviyorum zaten :))) oyuzdende en azindan beni yipratmiyo hani 60 kg biri icin bu diyeti cok onermem acikcasi cunku zaten fazlasi yok ama 70 ustu bayanlar icin ki bende dahil bize suan bu lazim yuksek kiloda oldugumuz icin motivasyon acisindanda biraz hizlica kilo vermek bizim psikolojimize olumlu etki yapicak kesinlikle bunu zaten kimse yasam bicimi haline getirmiycek sadece koruyucu gibi bisiy bizim icin :)

Bes günde bes kilo vermek sagliklimi ? :26:

5 gunde 5kg verilecegini sanmiyorum verilse bile cumartesi pazar iki kgsini aliyorsunuz ama 3 kg size kaliyor onunda 1 kg si yag olsa neguzel olur dimi ben o sekilde motive ettim kendimi :))))yani bu diyette ayilip bayilma yok kusana kadar diyor oruc gibi bisiy

5 gunde 5kg verilecegini sanmiyorum verilse bile cumartesi pazar iki kgsini aliyorsunuz ama 3 kg size kaliyor onunda 1 kg si yag olsa neguzel olur dimi ben o sekilde motive ettim kendimi :))))yani bu diyette ayilip bayilma yok kusana kadar diyor oruc gibi bisiy

Hmmmm pek inandirici gelmedi ama baya deneyen var anladigima göre ve basri elde etmisler :46:
Bes günde 3 kg de cok iyi bence, yani iyi bi motivasyon...

10 yumurta cok degilmi ben de cok istiyorum 10 tane yemeyi ama ozaman siniri asmis olmazmiyiz cunku 1000 kalorinin cok ustune cikiyor ben oyuzden 6 yaptim 10 yumurta yiyipte zayiflayan varsa beni bilgilendirsin lutfen bende seve seve yerim cunku :)

Cok canim tabiki ne bileyim aksama kadar gider gelir yerim dedim guya ama 3 tane tukadi 3 daha yesem anca oda aksama kadar esime yediricem oda yeni kalkti cay yaotik ben cay icicem sadece derler ya mideden once gozu doysun diye sanirsam benim gozum midemden daha ac :52:

kizlar 4 yumurta yedi aksamada 2 yada enfazla 3 yumurta yerim azcik tuz serptim cunku tuz kilo yapmiyor vucudu sisiriyor ve istah aciyor tuzdaha cok oyuzden tercih edilmiyor ben oyuzden serptim biraz iki tanede kahve ictim birazdan bir kahvedaha icerim allahin izniyle bu gunu bu sekilde kapatirim yarinada patates yapariz umarim

kizlar 4 yumurta yedi aksamada 2 yada enfazla 3 yumurta yerim azcik tuz serptim cunku tuz kilo yapmiyor vucudu sisiriyor ve istah aciyor tuzdaha cok oyuzden tercih edilmiyor ben oyuzden serptim biraz iki tanede kahve ictim birazdan bir kahvedaha icerim allahin izniyle bu gunu bu sekilde kapatirim yarinada patates yapariz umarim

Canim b3nde 4 yumurta yedim kahve icmedim hic isim coktu esime dolma sardim cocuk derken bol su icebildim ve tuz hic atmadim yalnuz basim surekli donuyo ve agirlik var basimda yatasim geliyo gecen hafta bile boyle olmamistim ben

Canim b3nde 4 yumurta yedim kahve icmedim hic isim coktu esime dolma sardim cocuk derken bol su icebildim ve tuz hic atmadim yalnuz basim surekli donuyo ve agirlik var basimda yatasim geliyo gecen hafta bile boyle olmamistim ben
merhaba canim ani hareket ettiysen olabilir basdonmem uyku bendede geldi az once oyuzden son kahvemide ictim allaha sukur aclik yada halsizlik hissetmiyorum sanirim sen benden daha once basladin bu diyete kac kg vermistin ve kacini geri aldin iki gunde

merhaba canim ani hareket ettiysen olabilir basdonmem uyku bendede geldi az once oyuzden son kahvemide ictim allaha sukur aclik yada halsizlik hissetmiyorum sanirim sen benden daha once basladin bu diyete kac kg vermistin ve kacini geri aldin iki gunde

Meraba canim ani hareket cok oglum sagolsun 7 olmadan kalktik sabah hala ayaktayim esim uyandiktan sinra aldi bende yemk yaptim esime sutler geldi kaynat yogurt mayala camasir derken vallaha baya kotu okdum benim 2. Haftam canim gecen hafta 2.5 kilo verdim ama afedersin hem ihtiyac sikintim oldu kac gun hemde regli donemime geldi bugunde 4. Gunum iste sislik kalmmaistir ins hafta sonu yarim kilo fazla ciktim bu sabah tartildigimda ama cok kacirmadim yine az yedim ekmek yememeye calistim ogle iste canim

merhaba arkadaslar ben yurtdisindayim adim tuba facebook adresim ferhatuba surmeli eklerseniz arkadas olabiliriz kadinlar kulubu sayesinde cok guzel arkadasliklarim oldu allaha sukur facebookta oglum vebabasinin kucuk resim yerindede benle esimin fotolari varbelcikadanim yazilissekli aynen busekil ferhatuba surmeli diyetimede gelince super geciyor acdegilim halsizhicdegilim rabbime cok sukur

Back