- Konu Sahibi incilideniz
- #17.981
Hosgeldin canim kilon cok iyi maasallah keske bende olabilsem oyle ama daha var bi 60 olayim nasipse 55 de olucak ins en doyueucu patates ve et gunu hele et gunu gic acikmamistik sanada basarilar diliyorum canim senin yolun kisa basarirsin bizede dua et hepimiz istedigimiz kiloya ulasalim
Merhaba canim ben sole soyleyeyim ilk sayfada kusana kaDar yiyebilirsini ama baharat disinda birsey yok ha hic yiyemeSenki ben yiyem edim tuz attim biraZ sen yapabirsen hic katma canim yeterki uy diyete 5 kilo veremesende 3 kilo bemce garanti gunleri degistrwbilirsin tabiki sikinti olmaz ama en Oru bana gore meyve gunu gitmiyi surekli ac kalabiliyosun vw bol su icm.en gerek ben icemwdim ac olunca gitmedi cok yesil cayda hic icmedim normal cay ve kahve ictim sormak istedigin birseybolursa sor canim bende kizlarda cevaplari bir haftalik tecrube edindik![]()
saolasin canim cvbin icin cayla ararm yok yesil cay iciyorum diyet esnasinda ama acikcasihicbir faydasini gormedim tuzuseven biriyim oyuzden tuzu azda olsa kullanabilcegime sevindim kahveye bi kesme seker atabiliyomuyum acaba:))) bide yaglisutten yapabiliyomuyumazcik sut tozu kullanmiyorum ama laight sutudehicsevemedim eger bunlar sorunsa hic kahvede icmem problem degil o gunde iki litre su icerim bunyaparim tek problem spor yapamam cunku 13 aylik oglum var ama sali ve persembegunleri kosturmaca yasadigim icin biraz daha kalori gider benden ben bu diyeti acikcasicoksevdim cunku mevye haric bugunlerin hepsini cok seviyorum ama 10 yumurta yiyebiliyomuyum yoksa 7tanemi yiyim abartmakta istemiyorum acikcasi diyeti hakkini veririm sonuna kadar cunku iki gun tatil var oyuzden bu cok hosuma gitti ozaman ayda 15 kg gidermi uc kilodan hesaplasakkk :)))))))))))))))))))))