- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.721
boncuklar ekledim cnm senide listeye
Kelebk cnm listede ekli degilsin ekleyimmi senide?? persembemi basladin
Peki tatlım a.s.bende iki bardak yeşil çay içtim ızgara yedim akşamada tavuk yerim böyle geçer bugünde .buyrunnnnnnnnn yarın için bi önerin varmıbilmiyorumkismile meyveyle ne derece bastırabilirim midemi endişeliyim ama pes etmicemcokacimcoook
ben o 70. sayfadaki listeden bahsetmedim.. yani kimin üzerinde daha etkili olduysa o anlatsın hangi saat aralıklarında yediğini bizde ona göre davranalım die dediydimmm :ecrin_bebek:
tmm cnm kaydirigubbakcemile5
sude_naz20 yazmisti galiba listeye harfiyen uymus
a.s.kaydirigubbakcemile2 bu yöntemi sigaraYI BIRAKAN BİR ARkadsım onermisti. onada doktoru söylemis. canın sigara istediginde 1 saniye kadar biseyle oyalan su ic, yürü bisey yap istegin gecer ve beyin unutur ama ilk baslarda daha sık sonraki gunler daha seyrek olarak alıskanlıkla beyin nikotin istegini yeniler her istek geldiğinde aynını yapmalısın yani oyalanıp unutturma taktiği. ben sigara bırakırken bu taktik cook isime yaradı.. simdi diyettede uyguluyorum...
meyva benim en sevdiğim gıda. bu nedenle zorlanmıyoru. sabah hangi meyvayla baslarsak onunla devam edecegimizden sabah menüsünde cesidi bol tut ve ayva ekle cünki tok tutuyor. kuru meyva ve muz kullanmanı pek önermiyorum. kilo vermeyi olumsuz etkiliyor..opuyorumnanaktan
Kelebk .!.:Ekle hayatım perşembe başladım :asigim:
Beni de eklermisiniz cnm pazartesi başlıcam 67.5 şu anda
ekledim canlar opuyorumnanaktan
tatlım kac kilo ile baslamıstın ve ne kadar fazlan vardıeyvahedigeldismile bi de günü gününe uyup, hic kacamak yapmadın mıbilmiyorumkismile co soru sordum ama diyete devam edecegim ve kilo vermem durmasın istiyorum.bilmiyorumkismile acaba diyette neye dikkat etmezsek co gitmiyobilmiyorumkismile merak tan soruyorumeyvahedigeldismile lütfen bana kızmaopuyorumnanaktan
a.s.canım karar senin ama bence karma yap bari yani 1.gün patatesle-sebze-ayran 2-gün et,ayran salata- 3.gün yumurta-peynir-yogurt yesillik gibi... 5 kg gitmesede 2-3 gidiyor. metobolizmaya görebilmiyorumkismile icim rahat etmedi öyle tek tip beslenmeyeeyvahedigeldismile bol su sütü artırır ama süt ne kadar kaliteli olur kilmaz:
anastasia ekledim cnm opuyorumnanaktan
Arkadaşlar bu hafta regl oldum.
rahatsızlandım bozduğum da oldu.
buna rağmen 1,5 kilo verdim.
83 tüm 81,5 oldum.pazartesi devam edicem.
eklerseniz sevinirim.
..
6. ve 7. günlerde tatli serbest mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?