- Konu Sahibi incilideniz
- #1.741
..
6. ve 7. günlerde tatli serbest mi???
evet serbest kaydirigubbakcemile5
tabi abartmamak kaydiyla bayanssulusmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
..
6. ve 7. günlerde tatli serbest mi???
arkadaslar listeye bi baksaniza rengi degistirdim sizce olmusmu :uhm:
Selamlar..
Hevesinizi kırmak istemem ama (ya da sağlığınızdan olacaksanız kırılsın hevesiniz) 1 kilonun 7000 kcal olduğunu ve ortalama bir bayanın günlük 2000 kcal enerjiye ihtiyaç duyduğunu biliyorsanız biraz hesapla 5 günde 5 kilonun verilemeyeceğini bilirsiniz. İnternette "Hani haftada 5 kilo kaybedecektiniz?" şeklinde arama yaparsanız diyetisyen bir beyin makalesi çıkıyor. Tam da bu forum başlığına cevap niteliğinde. Lütfen böyle şeylere inanmayın. Haftada 1 kilo vermek bile ciddi irade gerektiren bir diyetle mümkün olur..
Sağlıklı günler..
güzel olmuş canım daha belirgin zemuszemus
canım az bişey yiyeblirsn heralde. ama fazla kaçrmak yok çünkü geri alıyorsun. valla ben yemiyorum şahsen bilmiyorumkismile
evet serbest kaydirigubbakcemile5
tabi abartmamak kaydiyla bayanssulusmile
Selamlar..
Hevesinizi kırmak istemem ama (ya da sağlığınızdan olacaksanız kırılsın hevesiniz) 1 kilonun 7000 kcal olduğunu ve ortalama bir bayanın günlük 2000 kcal enerjiye ihtiyaç duyduğunu biliyorsanız biraz hesapla 5 günde 5 kilonun verilemeyeceğini bilirsiniz. İnternette "Hani haftada 5 kilo kaybedecektiniz?" şeklinde arama yaparsanız diyetisyen bir beyin makalesi çıkıyor. Tam da bu forum başlığına cevap niteliğinde. Lütfen böyle şeylere inanmayın. Haftada 1 kilo vermek bile ciddi irade gerektiren bir diyetle mümkün olur..
Sağlıklı günler..
bu diyet bittiğinde kilo alınmaz eğer çok zorlamazsak çünkü haftasonları istediğimizi yediğimiz için mahrumiyet duygusu oluşmuyor ma benim diyetisyenim hiç tatlı hamurişi ne bileyim bi serbest gün vermemişti ve kendimi herşeyden mahrum hissedip üzülüyordum bu diyetle hem kg veriyorsun hem miden küçülüyor hem de her şeyi delice özlemiyorsun ee daha ne olsun ben 58 oluncaya kadar bırakmayacağım inş hem kupa bile aldım sırnaşık şey
eveettttthaftaya yine 5 kilo verirsen ikinci kupayida alcan
![]()
sude_naz20 .!.:ayy inş. canımm artık evde kupa köşesi oluştururum :dance:
ama sanmam ya ilk hafta olduğu için çok gitti kalan 8 kilomu 3-3-2 şeklinde vermeye razıyım ben yeter ki durmasın![]()
arkadaslar dogrumu yani 5 gund 5 kılo
arkadaşlar şöyle bir geriye gittim baktım herkez kilo vermiş listeyi görünce şok oldum kilo veren arkadaşlar diyet yaparken sporda yaptımı acaba
diyet guruplarını inceledim çoğu arkadaş spor yapmadan kilo verilmez demiş biraz şevkim kırıldı spor yapamıyorum ya ne yapayım :sinifsinif: