- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.501
kızlar maşallah ne güzel muhabbetler geçmiş öyle...
incili ablacım maşallah ya ne güzel demekki dışarıdanda hissediliyor bu fark:lepi:
chatlaxx neden bozdum canım ya ne güzel gidiyordun seni çok iyi anlıyorum mutfakta herşey bana gülümsüyor ama ben nasılsa hepsinden yedim 3-5 gün yemezsem ölmem diye düşünüp geçiştiriyorum ve mutfağa pek uğramıyorum....alsanaalsanasmile
kilo verenleri de tebrik ediyorum alkisalkisalkis
hımmm anladım canım cevap için teşekkür ediyorum benim 1 hafta yada 2 hafta içinde bi 4 5 kilo vermem gerekiyor lahana suyu falanda yazmışlar topiklerde onlarada bakıyorumda bu diyette ilgimi çekti inşallah verebilirim ya :gitme:
a.s.inşallah canım. hepimiz sağlıkla verebiliriz ve kurtuluruz şu yağlardan..
a.s.sağol canımopuyorumnanaktan inşallah senin de mutlu haberlerini alırızzemuszemus valla eşim de dalga geçmeden inceldin diyorsa ki milim sapmayı fark eden bir adamdır, gerçekten vermişimdir.kaydirigubbakcemile3 ama nihayi sonuç yarın belli olacak:lepi:
3 gün bitti kaldı 2 gün :))) meyve ve yumurta günü... meyve günü iyi geçer ama yumurta nasıl geçer bilemiyorum... bu arada ben bugün hiç wc ye gitmedim kabızlık var gerçi diğerine çok sık gittim bugün o kdar su içtim ki anlatamam..... ne yapmam gerek yardımmmmmmmm
a.s.ben bişiyi pek anlayamadım canım ya. kilo veremedim demişsin, sonra 38 beden pantolan giyebiliyorum artık demişsinkafamçokkarıştı diyetle değilse nasıl oldu..kafamçokkarıştı çünkü benim hep altım üstümden kalındır. ne kadar zayfılarsam zayıflayayım alt hep bir beden büyük olur. kaydirigubbakcemile3 basen, kalça nasıl gitti, lütfen bana yardımcı olurmusun....opuyorumnanaktan
Benim yarın serbest günüm canım.. annemm tavuk ıspanaklı börek falan yapmış diyetin bayramı diye azar azar onlardan yicemkaydirigubbakcemile3
kızlar mrb benimde 5 kg kadar bir fazlam var.. denemekten birşey çıkmaz diye düşünüyorum.. pazartesi bende başlıycam bu diyete bir tek şu yumurta gününde zorluk çekerim herhalde onun dışında diyet zorlamaz gibi gözüküyor..
sizinde kg verdiğinizi görünce çok heycanlandımm..pazartesinden itibaren bende gelip sonuçları buraya yazarım.. akşamda spor ve yürüyüşle desteklemeyi dşünüyorum diyeti..ya bide bişey sorcam sizdede öyle oluyormu?? çevremdekilere bakıyorum diyet yapmışlarsa vücutlarından gidiyor kglalar.. ama bende direk yüzden veriyorum:sinifsinif: yüzüm çöküyor çok çirkinleşiyorum..inşallah bu diyette olmaz öyle
a.s.tatlım daha önceki mesajlarında da hep yakınmışsın. bu diyetin amacı aç bırakmak değilki... neden ihtiyacın kadar yemiyorsun...bilmiyorumkismile bir de mesajın birinde sinirlerinin yergin olduğunu yorgunluk hissetiğini söylemiştin... defalarca yazmıştım BİRA MAYASI kullanmak yorgunluğa, sinirlere(çünki yoğun şekilde B vitaminleri içeriyormuş.) iyi geliyor diye..bilmiyorumkismile arkadaşlar diyet yaparken lütfen sağlımızla oynamayalım... Allah korusun zayıflayacağız diye tedavi edilemez hastalıklar yaşamanın anlamı yok... HEPİMİZE SAĞLIKLA ZAYIFLAYARAK, SAĞLIKLI VE MUTLU GÜNLER YAŞAMAK DİLİYORUM...
bugünüde atlattım yarın son gün Allah nasip ederse:))ben 5 kilo verebildiğimi sanmıyorum ama hiç değilse midem küçüldü baya
kızlar maşallah ne güzel muhabbetler geçmiş öyle...
incili ablacım maşallah ya ne güzel demekki dışarıdanda hissediliyor bu fark:lepi:
chatlaxx neden bozdum canım ya ne güzel gidiyordun seni çok iyi anlıyorum mutfakta herşey bana gülümsüyor ama ben nasılsa hepsinden yedim 3-5 gün yemezsem ölmem diye düşünüp geçiştiriyorum ve mutfağa pek uğramıyorum....alsanaalsanasmile
kilo verenleri de tebrik ediyorum alkisalkisalkis
ozlemilker .!.:chatlaxx aslında bu listeyi günlere bölerek hergün verdiklerini yazsak daha çok hırs yapmaz mıyız? 1. günden 5. güne kadar yazsak siper olur valla ne dersin zor mu olur?
cnm birincisi benim icin cok zor olurozlemilker .!.:örnek:
adı başlangıç 1.gün sonrası 2.gün 3. gün 4.gün 5. gün
özlemilker 80.5 79.5 78.5
bugün 3. yani et günüm allah şükür yine hiç zorlanmadım....
Canım kaç kilo verdin peki şu ana kadar?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?