- Konu Sahibi incilideniz
- #1.481
tabi ben listeyi beceremiyorum olmamış ama sen anlamışsındır değil mi tatlım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
örnek:
adı başlangıç 1.gün sonrası 2.gün 3. gün 4.gün 5. gün
özlemilker 80.5 79.5 78.5
bugün 3. yani et günüm allah şükür yine hiç zorlanmadım....
kızlar ben de dayanamadım tartıldım sabah 76.2 gösteriyorkaydirigubbakcemile2 sevindim baya moralim düzeldi..
kacinci gündesin canim ? cok güzel vermissin tebrikler
özlem tebrikler 2 günde 2 kilo degilmi ? süper gidiyorsun![]()
kızlar ben de dayanamadım tartıldım sabah 76.2 gösteriyorkaydirigubbakcemile2 sevindim baya moralim düzeldi..
hbryrm 79 ile başlamışsın buldum:))) aferin ya maşallah ne güzel gitmiş kilocuklar....
ya bu arada senin adının habire yerim olduğunu düşündüm sesli harfleri atınca onlar kalıyor :))) kesin farklıdır ama:)))
ne güsel ayy bende verdim heralde sırnaşık şey bişi sorcam kilo vermemiz hafta sonuda devam edick mi(tabi dikkatli olursak) :1rolleyes:
incili ablaaaa bira mayasını nereden bulucaz. Aktardan falan mı??
incili deniz acaba yarın yesemmi yoksa yarında 100de 100 detoks çorbası yapıp pazarmı tartılıp yesem karar veremedim yarında o çorbadan yesem metabolizma yavaşlarmı bi bilgin varmı
evet haklısın bi kaç gün daha tutmak lazım boğazı,ben mesela yarın tartılıcam ama hafta içi tekrar bakıcam sabah uyanınca incecik oluyorum,suyu bol bol içince acaip bi şişkinlik oluyo sizde de oluyor mu?
merhaba kızlar bu diyeti okudumda gerçekten gidiyormu kilo benim için çok önemli çünkü hiç değilse bi 3 kilo falan vermem lazım 1 hafta içinde bir de giden kilo kalıcı olarak mı gidiyor bilgilendirir misiniz acaba? :kedi: benim de vermem gerekiyor da yapsam mı diye üşünüyorum cevaplarsanız sevinirim vereliniortak
a.s.dikkatli yaparsan gitmesi lazım ama 1,5 kg veren arkadaşımız da var.bilmiyorumkismilebilemiyorum tabii. ben hep çok şişko iken yaptığım ve 2-3 ay arası yaptığım için kalıcı olmuştu.. bilmiyorumkismile ama bir hafta yapıp sonra bırakınca ne olur bilemiyorum...bilmiyorumkismile
özlemcim o şimdi diyette olduğumuzdan olmasın.kaydirigubbakcemile3.habire yemek istiyorum bende.ama hiç öyle düşünmemiiştim:roflol: çok hoşsun..