- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.281
kizlar 5 günde 5 kilo veremicemizi bilerek basladik dedimdeyanlis dedim yaa
tabikide diyet öyle vaad ediyo ama ben kendi adima konusmak yerine genelleme yapmis gibi yazmisim
sen o diyeti yaptın mı kilo verebildin mi peki
mantıklı aslında ama ben sadece yeşil elmaya başlı kalmak istemiyorum
örneğin bugün yanımda hem elma hem kivi var
sabah ve öğle arasında kivi yedim bir kaç dilim öğle yemeğimi de atıştıyorum şimdi önümde azıcık zeytinyağı ile pırasa pişirdim soğanlı havuçlu
gerçi pırasalar pişmemiş tam sert kalmış yiyemeyeceğim sanırım elmamı yerim birazdan
form cay hangi bitkileri iceriyor kizlar ?
pazar günü basladim ben bu diyete bugün 5.günüm baslarken 67,8 dim bu sabah 66 geldim..
yani tam bu listeye uymasan bile örnek alabirisin en azindan sen öyle sebze izgara diyince bu diyette bunlar var diye yazayim dedim :) ayrica bende me<ve cok seven bi insanim ama bana yesil elma yeterli geldi hem tokda tutyor bide yaglarin erimesine yardimci oldugunu bilmekde iyi geliyor:)
canım ben diyete devam edeceğim ama tek tip beslenerek devam etmeyeceğim çünkü gerçekten çok zorlandım
gündüz belki bir şeyim yoktu ama gece oldu mu midemin ağrısından kıvrana kıvrana bir hal oldum
o yüzden azar azar yiyerek, yağ, tuz ve şekeri bir de ekmek ve diğer unlu mamülleri hayatımdan çıkararak hedeflediğim kiloya ulaşmaya çalışcağım :lepi:
Sinameki Yaprağı, Rezene Meyvesi, Kayın Ağacı Yaprağı, Barut Ağacı Kabuğu, Ahududu Yaprağı, Kuşburnu, Isırgan Yaprağı, Ardıç Meyvesi, Civanperçemi, Mürver Ağacı Meyvesi, Aynısafa
yanlıs olmamıstır heralde...
ya arkadaslar ben bu konuya mesaj yazıyorm ama ulasılmıyormu ne yazdıgm mesajı goremıyorm dün yazdım bu sabah yazdım ve sımdı yazıyorm ya cıldırcam sormak ıstedgm sorular var amaaaeyvahedigeldismilelmaz:
benim diyet iyi gidiyor valla acıkmıyorum pek. yesşil cay ve su çok içiyorum. inşllah kilo verebliyormdur . bn haftaya devam edicem bu dyete. bana zor gelmedi pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?