- Konu Sahibi incilideniz
-
kızlar ben de başlıcam inşallah :)))hepinize başarılar :)Peki regli döneminde yapmamızda bi sakınca var mı?:uhm:
günaydinlar herkeze nasil kizlar baslamak isteyenler basladimi bugün bakalim kaydirigubbakcemile2
Incilideniz sagol ya dün verdigin pirinc lapasi taktiginle 800 gr gibi gitmis bugün artik sumu yagmi bilemem ama ikiside makbulüm :) regl dönemimde bitti zaten ve bugün patatesle basliyorum suan patatesim haslaniyor :lepi:
valla günlerce protein diyeti yapmis biri olarak söylim bana bu diyet gayet saglikli geldi digerlerine nazaran neden derseniz düsünsenize bir hafta boyunca hertürlü gidayi aliyor vücut ve kilo veriyoruz ayni zamanda zemuszemus
off şu pazartesi gelse de başlasammmmmmmkaydirigubbakcemile2
sude nazım merhaba. mesajlarımı okuyabildin mi? biliyorsun bende Pazartesi başlayacağım. bir arkadaşımız katılanların listesini yapalım demişti. Pazartesi bu listeye katılacağız inşallah. YEMEK YEMEK NE KADAR KEYİFLİ İSE DİYET YAPMAK TA O KADAR KEYİFLİ.. bir de spor yapmaktan hoşlanabilsem.:kedi:
kızlar bende pazartesi başlıcam çünkü eşim haftasonu evde yani serbest günlerim haftasonuna denk gelsin istiyorum bide pazar misafirlerim var ayıp olur diyet yapıyorum yiyemem demek . çok heyecanlıyım 8_10 kilo fazlam var doğumdan kalan inşallah hepbirlikte veririz..ama bu kadar yiyip nasıl 5 kilo vercez anlamadım..
arkadaslar boyum 171 kilom 85 ve 20 mayısta olmam gereken kilo 64.. 60 gün ve 20 kilo var yarın bu diyete başlıyorum ben hem siz başlayana kadar beni gözlemiş olursunuz arkadaşkar pazartesi siz başlayacağınızda bi isim listesi yapalım herkes ne kadar ne verdi görelim...
a.s.Günaydın... İLK GÜNÜNDE SANA ŞANS DİLİYORUM..bence de sağlıklı bir diyet ama bira mayası (haftada bir) ve şekersiz bitki çayları kullanmayı unutma. böylece cildinde bozulma olmuyor, yüzünde çökme olmuyor, saçların canlı ve parlak kalıyor.
SANA BOL ŞANS DİLİYORUM.:lepi: Lütfen 5 gün bittiğinde bize kilonu yazarmısın.....:teytey:
İncilidenizcim benim bugün sebze günüm.
şekersiz sütlü neskafe içiyorum.diyeti bozarmı.
hem seviyorum,hem de iştah kesiyor.
yeşilçay ve su içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?