- Konu Sahibi incilideniz
-
canım bira mayası dediğin bildiğimiz hamur
mayasımı (kuru maya)
Merhaba arkadaslar bende katilmak istiyorum araniza gecen haftalarda et diyeti yapmistim 3 kilocuk verebildim. Suanda 64 de takili kaldim moralim bozuk bilmiyorum regl dönemiyle alakasi varmi kilo durmasinin.
Neyse bu diyete katiliyorum ,yazilarinizi okur iken kahvalatimi yapiyordum yani yogurtla keten tohumu birsey olmaz sanirim bir kase yogurttan bugün patatese baslarsam. Yarini beklemek istemiyorum.
merhaba,
birşey sormak istiyorum ben 5-6 kilo vermek istiyorum..
bu diyeti uygularsam çabuk kilo vereceğim...
peki sonra geri alınıyormu fazlasıyla?bilgilendirirseniz çok sevinirim...
teşekkürler opuyorumnanaktan
QUOTE=moonshine76;12252109]Merhaba arkadaslar bende katilmak istiyorum araniza gecen haftalarda et diyeti yapmistim 3 kilocuk verebildim. Suanda 64 de takili kaldim moralim bozuk bilmiyorum regl dönemiyle alakasi varmi kilo durmasinin.
Neyse bu diyete katiliyorum ,yazilarinizi okur iken kahvalatimi yapiyordum yani yogurtla keten tohumu birsey olmaz sanirim bir kase yogurttan bugün patatese baslarsam. Yarini beklemek istemiyorum.
slm bu diyeti emziren annelerd eyapabilirlermi acaba
bende denemek istiyorum
şu an itibariyle 70 kiloyum
ilk 4 gün çok iyi ama şu yumurta işi çok kötü
yumurta yerine başka protein içeren bir şeyler yesem olmazmı????
slm bu diyeti emziren annelerd eyapabilirlermi acaba
merhaba,
birşey sormak istiyorum ben 5-6 kilo vermek istiyorum..
bu diyeti uygularsam çabuk kilo vereceğim...
peki sonra geri alınıyormu fazlasıyla?bilgilendirirseniz çok sevinirim...
teşekkürler opuyorumnanaktan
tesekkür ederim, bu pirinclapasi diyetini nasil uygulamaliyim, nasil hazirlaniyor pirinc ve neler serbest ??
birde bu diyette ekmegin hertürlüsü yasak degilmi ?
slm.merak ettim gerçekten 5 kilo veriliyormu?ben kendi adıma söylüyorum çok zor.58 kiloyum 5 günde 53 olurmuyum gerçekten yoksa daha fazla kilolular içinmi geçerli 5 kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?