- Konu Sahibi incilideniz
-
birde incilideniz bu diyeti daha önce kim önermişti yada bir yerdemi okudunda yaptın?bir diğer sorum bütün gün patates yersek kabızlık yaşamazmıyız?eğer sonuç alınıyorsa gerçekten, benide listeye alın 5 günden bişey olmaz deneyelim bakalım.ben 58 kiloyum yarın başlarım.
birde incilideniz bu diyeti daha önce kim önermişti yada bir yerdemi okudunda yaptın?bir diğer sorum bütün gün patates yersek kabızlık yaşamazmıyız?eğer sonuç alınıyorsa gerçekten, benide listeye alın 5 günden bişey olmaz deneyelim bakalım.ben 58 kiloyum yarın başlarım.
bugün pirinc yapayim yarin patatesle baslarim. Bu pirinc olayinda bitki caylari ve meyva serbestmi ?
incilideniz takipçiniziz bizi sonuçtan mutlaka haberdar et ben pazartesi başlıyorum bana en uygun diyet bu sanırım çünkü 2 kaşık 3 kaşık olaylarına artık tahammülüm yok ve liste boyunca söylediğin besinleri çok seviyorum bakalım hayırlısı inşallah isteyen herkesin vücudunda bir kilo fazlalık kalmazkaydirigubbakcemile2
belitim selam , et diyetin bittimi ? benim kilo vermem durdugu icin bu tarafa gectim, sende hosgeldin :teytey:[/QUOT
merhaba canım hoşbulduk
et diyetim yarım kaldı diyebilirim 4 gün şehir dışındaydım ee ağırlanınca da sunulanları geri çevirmek olmadı
yarın bu diyete başlıyorum inşallah iyi sonuç verir
belitim demiş ya yumurta yada yağsız süt veya yoğurt
bencede hadı bırınız lıste yapın ben boy 170 kg 78 bugun baslayamadım esım evdeydı o kzardı.
yarın kesın baslıyorum
bende katılmak istiyorum ..ama kırmızı et yemiyorum onun yerine tavuk oluyomu sosis fln ..yada hiç yemesem ogün..
kızlar ben de başlıcam inşallah :)))hepinize başarılar :)Peki regli döneminde yapmamızda bi sakınca var mı?:uhm:
ay doğrumu bakiyim bunllar
ayrıca şuna takıldım 3.gün kahvaltıda ızgara etmi yenicek
kusar insan ayoll
bende katılmak istiyorum ..ama kırmızı et yemiyorum onun yerine tavuk oluyomu sosis fln ..yada hiç yemesem ogün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?