- Konu Sahibi incilideniz
-
ya ben sanırım bu diyeti yapabilirim. aslında vermem gereken bir 5 kilo var. En azından 1 hafta motive olup sonra da dengeli beslenirsen verdiklerimi almam diye düşünüyorum.
Yarın sabah tartılıp kilomu bildireyim de pazartesi trenini kaçırmayayım :)
ya ben sanırım bu diyeti yapabilirim. aslında vermem gereken bir 5 kilo var. En azından 1 hafta motive olup sonra da dengeli beslenirsen verdiklerimi almam diye düşünüyorum.
Yarın sabah tartılıp kilomu bildireyim de pazartesi trenini kaçırmayayım :)
ekledm den_iss 10.sayfada liste kolay gelsin bool şans
sanada incilideniz bool şans iyi diyetler
şekerleme arkadaşım ben pazartesi başlayacağım önceden de söylediğim gibi kilom 70 boyum 170 ve istediğim kilo inşallah 58 yani ben 12 kilo vermek istiyorum yaza kadar ve bunun için bu diyetin peşini bırakmaya hiççç niyetim yok tabiki bu sizin desteğiniz +benim irademle olacak bir şey yaza hepimiz fit olacağız ben buna inanıyorumolumunekankayizsmile
Tmm canım sölersiniz listeye eklerim.. kaydirigubbakcemile5
tmm arkadaşlar dedikleriniz mantıklı başlayanlar devam etsin pazar akşamı verdikleri yani yeni kilolarını bildirsinler her pazar akşamı listeyi güncelleriz parça parça olmasın öpüyorum hepinizi kolay gelsin... kaydirigubbakcemile5
he bide bugn benim ilk günüm önümde kocaman bi patates salatası bool manyodnz ve limonlu çalışanlar böyle yapabilirler kolay oluyo.. =)
aa patatese maydanoz baharatlar falan ekleyebiliyo muyuz? E süper o zaman :)
Bir de bi fikir isterim sizlerden. Ev ton balığı dolu ama yağlı tabi. Onun yağını süzdürüp suyla yıkayıp protein gününde öyle kullansam olur mu acep ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?