- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi incilideniz
-
ben de çok çabuk kilo veririm kolay kilo almam ..ama doğum kontrol hapından dolayı 10 kilo aldım şişirdi beni ...sebze gününde mesela yağsz zeytinyağlı fasulye yemeği ya da ıspanak yemeği filan yenemiyormu ..illa haşlanmış sebze mi olacak yani ...
ne güzel çabuk kilo verip kolay almamak ben tam tersiyim işte
sebzelerin haşlanmış ve yağsız olması gerekiyor canım istersen çiğde yiyebilirsin
sebze günüm gerçekten zor geçti yaa,sırf salata yedim sonra bi ara kusacak gibi oldum,sakız çğineyerek rahatladım biraz..
ben de çok çabuk kilo veririm kolay kilo almam ..ama doğum kontrol hapından dolayı 10 kilo aldım şişirdi beni ...sebze gününde mesela yağsz zeytinyağlı fasulye yemeği ya da ıspanak yemeği filan yenemiyormu ..illa haşlanmış sebze mi olacak yani ...
BENMDE COK KÖTÜ GECTİ SEBZE GÜNÜM SÜREKLİ AC GEZDİM BU GÜN İİMM YARINDA AC GEZECEĞİM GİBİ GELİO :bbo: AMA DURMAK DEVAM :teytey:
BENMDE COK KÖTÜ GECTİ SEBZE GÜNÜM SÜREKLİ AC GEZDİM BU GÜN İİMM YARINDA AC GEZECEĞİM GİBİ GELİO :bbo: AMA DURMAK DEVAM :teytey:
canim seninle ayni durumdayiz bende d.kontrole aldim 10 kilo normalde kilo almam kolay kolay ve cabuk verirdim.
Yagsiz yemekten kastin salcali soganlimi ? Salcada yasak benim bildigim...
evet salça yağ katmadan soğanlı ıspanağı haşlasam üzerine karabiber çok az tuz katıp yesem olmazmı ..ya da üzerine azıcık yoğurt döksem filan ...
verilen kilolar süper arkadaslar tebrik ederim
bu yaptiginiz ilk diyetmi yani cok uzun zamandan sonrada olabilir ?
Ben dehergün tartiliyorum bugünkü sonuc pek ic acici olmasada umutluyum, bugün sebze günüm bunu atlatirsam gerisi kolay
Incilideniz ödem icin pirinclapasi tavsiye etmistin ya patates gününde onu yapsam olurmu sence hem ödem atmaya ihtiyacim var. 1 gün yapmistim onu 800gr birden gitmisti.
bende bugün kiç diyetin dışına çıkmadım şükür ama birkaç kaşık yoğurt yedim bişey olmaz sanırım bende hergün biberiye içiyorum demliyorum bir lt gelip gidip bitiriyorum içine yeşil çayda katıyorum inş. faydasını görürüz ay 3 kilo versemde bana yeter çünki bu sıralar çok diyet deneyimim oldu daha fazla gitmez metabolizma yavaşladı yani iyice
kesinlikle haklısın durmiicaz buraya kadar geldik,yarın da bol bol meyve yeriz artık,yumurtayı nasıl yemeyi düşünüyorsun?acaba bugün kaç kg yim merak ediyorum yaa,yani gr da olsa vermiş miyizdir acabaa.s.
evet en zoru sebzeeeee, havuc ve salatalikla basladim bende evde yesillik yokmus salata yapamadim gidip alsam cokmu gecolur acaba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?