- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi incilideniz
-
kzlar ben bgn kabak yedm. akşama patlıcan közlesem olurmu ?
ben hata yaptım herhalde ama devam asla bozmak yok tabi bozmak sayılmadıysa sabah domates saltlık yedim tatlandırıcılı hahve deiçiyorum bu arada öğle bir tabak yağsız salçasıztaze fasülye yedim akşamada fasülye yiycem aralarda acıkırsam salatalık domates çokmu çıkmışım diyetin dışına
kızlar bugünüm de iyi geçiyor çok şükür sadece okulda nöbetçiydim son derste biraz kötü hissettim kendimi normalde yürüyecektim ama eşime dedim o geldi aldı beni..okulda yarım salatalık ve küçük boy bi havuç yedim...3 gibi bi domates yedim..biraz öncede eşim havuç soyup getirmiş onu yedim...tokum çok şükür..kendime geldim akşam üstü iyi hissedersem yürüyüşe çıkacam inşaallah.yarın et günüm tavukla geçirmeyi düşünüyorum..benim tek korktuğum gün yumurta günü..bakalım Rabbim hepimize sabır ve azim versin.inşaallah veriri kilolarımızı tez zamanda (amin)
arkadaşlar saat sınırlaması koyuyor musunuz yani o gün serbest olan besini gece geç bi saatete de tüketiyor musunuz yoksa belli bi saatten sonra yemiyor musunuz ben sınır olarak saat 7yi koydum da siz nasıl yapıyorsunuz merak ettimCADIARZU
hbyrm benmde tek korkum yumurta günü inş son günü atlatabiliriz...:bbo:
arkadaslar yaa ben dün bozdum mafoldumbenaksam malesef morelim çok bozuktu :ecrin_bebek:ben ama bugun yeniden başldım bırkmıcam arkadaslar iştahımı nelerle kesebilirim ayriyetten yiyerek acaba nolur yardımcı olun günde 40 dk yürüyorum hergün yürüyüpte üstüne de yemek yemek istemiorummmm:ecrin_bebek:senağlama
kızalar yaa bide ben kilo cetvelimi eklemek istiom yapamadım ekleyenler nasıl ekledi bilen yardımcı olabilirmi bana :kedi:
ben bugün baya bir yorgunum çünkü salatama roka diye yanlışlıkla tere koyduğum için yarısını bile yiyemedim,yürüyüş yapamayacak kadar halsizim.gözümden yemekler geçiyor ama kararlıyım bu hafta bu işi gerçekleştirmeye.bırakın 5i 2 bile gitse haftaya daha hırslı başlıcağama eminim.okulda herkes benim sonucu bekliyo.eğer sonuç verirse büyük bir grup olacak hafataya yapan:)
Selam kızlar....
Uzun uzun takip edemedim Diyeti deneyip de başarılı olan var mı?
y ben burada yağsız yoğurt bulamıyorum normal yoğurtu ölçülü yesem olur mu ki??ayran içmeyi düşünüyorum gerçi daha çok suyla karıştırınca kalori ve yağ değeri düşer diyorum..sadece yumurta yiyemem süt yoğurt yumurta düşünüyorum..
olur mu ya yağlı yoğurtla??
a.s İLK SAYFALARDA BİRA MAYASINDAN SÖZ ETMİŞTİM.. kimse kullanmıyor mu????:sinifsinif: arkadaşlar eğer bira mayası kürü uygularsanız yorgunluk hissetmezsiniz. cildiniz çökmez. saçlarınızın parlaklığı gitmez ve de tırnaklarınız kırılmaz...yorgunluk olmayacağından diyete rahat rahat yürüyüş ekleyebilirsiniz...kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
a.s.sudanazım bence ömür boyu uygulayamayacağın sınırlar koyma kendine. bir gün bir yakışıklı ile akşam yemeğine gitmen gerekir se ne yapacaksın???? :sinifsinif: bu nednel kasma kendini açıktıkça liste ve diyet kuralları dışına çıkmadan ABARTMADAN küçük porsiyonlar halinde yiyebilirsin..kaydirigubbakcemile3 metobolizmanı ömür boyu yapamayacağın spora veya yeme düzenine alıştırmasan iyi olur diye düşünüyorum. tabiiki tecrübelerime dayanarak.....opuyorumnanaktan
bira mayasını nerden alabilirim nasıl kullanılıyo hazırmı satılıyo bilgi lütfenn..Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?