- Konu Sahibi incilideniz
-
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar...
2 haftadır karbonhidrat diyeti yapıyordum bu gün bitti sizce yarın hemen bu diyete başlasam olur mu ki ,şimdi herkes başlıyor ya ben de çok heveslendim.ancak korkuyorum da şöyle mi yapsam bi hafta dikkatli beslenip spor yapsam önümüzdeki hafta mı başlasam???karışık kafam kızlar ya nolur bi cevap verin..
bir de acaba besinlerin günlerini değiştirsek olur mu..çalıştığım günlere göre ayarlamak istiyorumda..mesela et yerine 2.gün sebze yesem olur mu?????????
a.s.Baslamak ıstıyorsan eger sakıncası olacagını sanmıyorum.. baslayabilirsin... günlerin yerini degistirme konusunda tecrübem yok.. bir dene istersen.. cok kayıbın olmaz diye düsünüyorum... ama karar senin....vereliniortak
incilideniz arkadasım sen 70den 48 kiloya ne kadar zamanda inmiştin bu diyetlee???
a.s.tatlım 30 yıl önceydimafoldumben ama hatırladıgım kadarı ile 2 ay civarında bir sürede :teytey:incecik olmustum... simdi aynı hızla verebilirmiyim bilmiyorum... simdi araba kullanıyorum. o zaman yuruyuste yapmıstım...zemuszemus
kübra'cım kilon çok ideal boyuna göre.zorlama kendini bence. haksız mıyım ama kıslar ya?
kusura bakma, kıyamadım sana ya. :icecream:
canım benım cok sagol benım kalcalar ust tarafa gore bıraz buyuk kalıyo sırf onun ıcın ugrasıyorum ust kısımlarda bı sorunum yok ustum 36 altım 38 beden altıda 36 yapmak ıcın uğrasıcam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?