- Konu Sahibi incilideniz
-
pasakliminik tanrica 1 nisana kadar tartılmak yok tamam mı lütfen:) çünkü insanın motivasyonu bozuluyorr bu gün sabah tartılmışsındır zaten 1 nisan sabahı tartılıp kilomuzu yazacağız benim içinde çok zor olacak tartılmamak o yüzden anneme verdim tartıyı sakladı:))))
bu diyetten çok çok umutluyum bakalım umarım boşa gitmez bu umudum 20 mayısa kadar 65 olmak zorundayım):
arkadaşlar bugün başlayanların patates günü nasıl geçiyor zor oluyormu?biraz bilgi verirmisiniz?birde kabızlık olayı varmı patatesten? o konuya biraz açıklık getirin lütfen
Canlarım liste sayfa 10nda ekledim serafita seni cnm
arkadaşlar bugün başlayanların patates günü nasıl geçiyor zor oluyormu?biraz bilgi verirmisiniz?birde kabızlık olayı varmı patatesten? o konuya biraz açıklık getirin lütfen
ya arkadaşlar ben haşlanmış patataesden nefret ettiğim için yapamıyorum bu diyeti hiç bi şekilde ama yapabilince kilo veriliyo
ya patatesi ve yumurtayı tuzlayamaz mıyız?
bugün benim pattes günüm ben mesala bi kilo patatesi haşladım ve patates salatası yaptım bol limonlu bol maydonzlu ofiste tabak tabak götrdüm valla sevdim ben bu sınırsız işleriniiii =)
bi şey sormak istiyorum yumurtayı nasıl yedin..yani yumurtadan melemen yapabiliyormuyuz ya da soğanlı biberli yapabiliyormuyuz.. bir şey daha bu günlerin yerini değiştirebilir miyiz..yani mesela 2.gün et değil sebze yiyebilir miyiz?? cevaplarsan çok mutlu olurum :))
kızlar benide aranıza alırmısınız
sınırsız bişiler yenebiliyor olması cesaret verdi bana
kilom şuan 60
sadece şu meyva olan günden korkuyorum
diğerleri çok güzel
meyva hiç yiyemem ve yersemde beni acıktırır
koca günü meyveyle nasıl geçiricez bilmem
ama geçiricez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?