- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi incilideniz
-
hade canım benm hayırlı olsnnnnn spor şart valla he bide spor aletimi alsm eve uygun yoksa spr salonuna mı yazlsm fikir istiyooormm
Canlarım liste sayfa 10nda ekledim serafita seni cnm
ya benım cok moralım bozuldu kızlar ya 2.gunum bıttı dun
bu sabah tartılım dedım ne gorım sadece 500 gr vermısımmmm !!!!!!!!!!!!!! akannehir
ama soyle bısey var dıjıtal tartıda tartıldım yag oranım eksılmıstı su oranım normaldı
bende bu gün başlıyorum arkadaslar su an pattsler haşlanıyo bakalım 1 nisanda kaç kilo olacağımm:)
bende istiyorum ama çok yöntem denedim verdim vermesine ama hepte gerialdım kararsızım korkuyorumda geri alırım diye hep başarısızlık olunca napsakki.
benim koşu bandım var onunla sporda yapıyorum birde sauna eşofman giyiyorum ama diet kilo verdirirmi bilmiyorum . peklik sorunumda var. benim metabolizma allak bullak oldu ne duysam deneye deneye bana bir akıl verin kızlar. 80 kiloyum boyda 1.58 offfffff
bir çok yöntem denemene rağmen verdiğin kiloları geri alıyorsan diyetisyene gitmeni öneririm arkadaşım
demek yanlış yaptığın bir şeyler var, bir yerde bir yanlış var
bunu da ancak diyetisyene giderek çözebilirsin
ben boğazıma sahip çıkmasını beceremem, yapamıyorum napıyım elimde değil
hayatımda ilk defa böyle bir diyet deniyorum inşallah başarılı olurum
daha önceleri de elma diyetini denedim ama yapamadm, elma sirkesi+bal+su karışımını içtim boğazım durmayınca onunda etkisini göremedim
bu yüzden de diyetsiyene gitmedim çünkü kendime güvenmiyordum
ama tebrik ediyorum seni sen iradeliymişsin onca diyeti yapabilmişsin üstüne kilo da vermişsin tebrikler
ama geri aldığına göre yanlış yaptığın bir şey var arkadaşım
en güzeli hafta arası tartılmamak arkadaşlar gerçekten motivasyonunuzu bozuyorsunuz bir hafta sabredin kilolarınız eksilince bakmak daha keyifli olacaktır inanın zemuszemus
ben bu sabah aç karnına tartıldım perşembe sabahı tartılacağım bir daha hihoyyyt
ooooooof pasaklım sendemı benım gıbısın bende önune gecemıyom vallakaydirigubbakcemile guzele benzıyo bu dıetolumunekankayizsmile
ama arkadaşım ben de bi sürü diyet yöntemi deneyip sonunda soluğu diyetisyende aldım ama sonuç orada da hüsrana uğradım bir ayda 2 kg verdim ama devam edemedim hem de o kadar uğraşa rağmen ayda 2 çok az geldi bir de çevremdeki herkes kıtlıktan çıkmış gibi yerken ben listelerden bıkıp usanmıştım diyetisyenle verenleri tebrik ediyorum ben artık beni kısıtlayan şunu yeme buna asla dokunma diyen insanlardan bıktım onun için bu yöntei denemek istedim uygulamak basit diye ve inş uzun bi süre yapmak istiyorum çünkü diyetisyenle 2 vermiş olabilirim ama onu 4 olarak geri aldım maalesef bilmiyorumkismile
ıns ıstedıgın kıloya ulasrsın tatlım bır an once
ben bu gün 1 kilo patatesi kendime sınır koydum oda 6 küçük patates geldi şimdi manavdan aldım haşladım be br tanesini karabiber kırmızı tatlı biberle yedimm simdi bi litre suyumu içiyorum yavas yavas:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?