- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi incilideniz
-
valla biz çok benziyoz o zaman fizik olarak pasaklı:)))arkadaşlığını kabul ettim albümde boydan fotoğraflarıma bak benziyomuyuz?yorumda yaz
ne zaman ideal kiloma geldim o zaman gülücükler saçarım herhalde bu arada az önce bi karar aldım bu hafta sonu cidden gerektiği kadar yani normal yiycem ve diyet kelimesini kullanmıycam kendimi başka işlere vereceğim böylelikle haftasonunu kazasız atlatabilirim sanırım hoşçakalın kaydirigubbakcemile5
evet gördüm güzelmişsin şimdi durum çokmu vahim hiç yeni bişey yok:)))
canım o zaman şöyle yapayım mı yoksa fil olup çıkacağım Allah korusun :
yarın patates günü pazar sebze günü yapayım pazartesi de bu diyete sil baştan başlayayım tekrar patatesden çünkü ben serbest günlerimi haftasonuna denk getirmeye çalışıyorum olur mu ki nolur az ilgilenin benim problemimle depresyondayım:çok üzgünüm:
sağol tatlım Allah sanada versin inşallah dünyanın en güzel şeyi o inan:))neyse fazlalıkları verdikten sonra en fit fotolarını koyarsın moral bulursun:))))
amiiin şekerim herkes bu duyguyu tatmalı :))insan hayatında nasıl olurda birini bu kadar sevebilir demeli çünkü anlatmakla olmaz derlerdi banada gerçektende olmazmış muhteşem bişey
belki o 500 gr yediğiniz içtiğiniz şeylerin vucudunuzda toplanmasından kaynaklanmıştır
yani düşündüğümü nasıl yazıya dökebilirim diye düşünüyorum
hani 5 - 6 bardak çay falan içtim dediğiniz ya belki henüz yediklerinizi sindiremediğiniz bir zamanda tartılmışsınızdır
çünkü gün içerisinde çok fazla su içip tartıya çıkınca insan kilo verip vermediğini anlayamıyor maalesef
sıvılar hala vucutta olduğu için 500 gram fazla çıkmış olabilirsin belki
bakalim yarin anlariz tartida, ay dogru söylüyorsunuzda ben catlarim tartilmazsam meraktan, sabahi zor ediyorum :)))
hey allam ya kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?