• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bende diyete başlamak istiyorum sirf ödem atmak adına pazartesi bende baslicam bu diyete odemlerden çabuk kurtulup yağ yakma kısmına çabuk gcmek istiyorum daha önce ayça kayanın 1 ayda 8kilo diyetini 1 ay uygulayıp 6kilo vermiştim nefsime hakim olma konusunda sıkıntım yok aslında tek sikintim bir türlü hangi gün basliycagima karar veremem bir türlü hazır hissetmiyorum kendimi :)
Evet önce hazır hissetmek ama valla benim vaktim yok hazir hissetsemde hissetmesemde pazartesi baslyorum

Kızlaaar basladıniz mı ne durumdasiniz. ??
Ben bugun basladim ama ben arada yogurt corbasi falan da yicem yani kendime gore uyarlıcam bakalım nasıl geccek iki hafta sonra sonucu yazarımm

Ben misafirlige gidince cok ısrar etti yemek zorunda kaldim ama bugun sebze günü ile baştan aldım 4 gün yapcam cünku misafirim gelcek 4 gün sonra ama tekrar devam etcem . Kahvaltida marul domates salata yedim birkac damla zeytinyag damlattim ama hic yağ koyulmicakmis heralde daha koymam bakalim aksam ne yicem. dünkü kacamaktan sonra sabah 71.8 geldim bakalım kaç gelcem 4 gün sonra

Ben misafirlige gidince cok ısrar etti yemek zorunda kaldim ama bugun sebze günü ile baştan aldım 4 gün yapcam cünku misafirim gelcek 4 gün sonra ama tekrar devam etcem . Kahvaltida marul domates salata yedim birkac damla zeytinyag damlattim ama hic yağ koyulmicakmis heralde daha koymam bakalim aksam ne yicem. dünkü kacamaktan sonra sabah 71.8 geldim bakalım kaç gelcem 4 gün sonra
Ben daha baslayamafim haber et ne kadar verdiğini

Of yaa kilo vermem gerek ama hala oldugum yerde sayiyorum bugun tekrar basladim ama biriki gun sonra evde olmicam devam edemem neyse olduğu kadar bugun meyve gunü ile başladim arkadaslar ara vermek zorunda kalsamda ertesi gün yine devam etcem bir ay kaldı artık bu bir ay icinde vermem şart o yüzden başarmak zorundayim benimle baslayan olursa sevinirim bu defa cok kararliyim akşamı da atlattimmi tamamdır yazarim gelismeleri

Of yaa kilo vermem gerek ama hala oldugum yerde sayiyorum bugun tekrar basladim ama biriki gun sonra evde olmicam devam edemem neyse olduğu kadar bugun meyve gunü ile başladim arkadaslar ara vermek zorunda kalsamda ertesi gün yine devam etcem bir ay kaldı artık bu bir ay icinde vermem şart o yüzden başarmak zorundayim benimle baslayan olursa sevinirim bu defa cok kararliyim akşamı da atlattimmi tamamdır yazarim gelismeleri
Meyve gunum gayet guzel gecti ama akşam misafirlige gidince buyuk ısrar uzerine mecburen bir kücuk bardak fanta ictim ve iki kurabiye yedim ama tüm gün yurudüm diyebilirim .yani genel olarak guzeldi demekki yapabiliyomusum bu diyeti ama iste misafirlik olayı sıkintı olsun ben firsat buldukca uygulamaya devam etcem

Bu aralar baya saldım hiç düzenli beslenemedim. İki hafta bu diyet sonrası sağlıklı beslenme rutinime dönsem çok güzel olur. Sürekli yapılması pek sağlıklı olmaz sanırım.

Herkeslere selam. Ben yarin baslicam buna. Bana eslik edecek olan var mi? Ama muthis inancli birileri olsun. Yok bozdum, yok kacamak yaptim falan asla yok. 58 kiloyum, boy 1.58. ama 70 gibi gozukuyorum. 52 ya da 50 olmam lazim. Bu diyeti tam yapicam ve aksam 6dan sonra da hic bisey yemicem. Bakalim 53 olabilecek miyim. Aksamlari da is donusu temizlik falan yapayim diyorum surekli, spor yapmis gibi olur. Var mi bana katilacak????

Herkeslere selam. Ben yarin baslicam buna. Bana eslik edecek olan var mi? Ama muthis inancli birileri olsun. Yok bozdum, yok kacamak yaptim falan asla yok. 58 kiloyum, boy 1.58. ama 70 gibi gozukuyorum. 52 ya da 50 olmam lazim. Bu diyeti tam yapicam ve aksam 6dan sonra da hic bisey yemicem. Bakalim 53 olabilecek miyim. Aksamlari da is donusu temizlik falan yapayim diyorum surekli, spor yapmis gibi olur. Var mi bana katilacak????
Ben varim arkadas ama ramazana 2 gun kaldiiii. Napcaz

Ben tutamicam ilk hafta ondan rahatim :) sen de iftarda o gun ne gunuyse sadece onu mu yesen olur mu oyle? Sahurda da aynen ne gunuyse o. Hem gun icinde kacamak yapmaya firsatin olmaz daha iyi. Iftardan sonra da insana yorgunluk cokuyo zaten.
Ben ilk hafta kilo verebilirsem 2 3 gun durup bi daha yapicam. O zaman iftar ve sahurlari bu dedigim gibi yaparim diye dusunuyorum. Ne dersin olur mu?

Ben tutamicam ilk hafta ondan rahatim :) sen de iftarda o gun ne gunuyse sadece onu mu yesen olur mu oyle? Sahurda da aynen ne gunuyse o. Hem gun icinde kacamak yapmaya firsatin olmaz daha iyi. Iftardan sonra da insana yorgunluk cokuyo zaten.
Ben ilk hafta kilo verebilirsem 2 3 gun durup bi daha yapicam. O zaman iftar ve sahurlari bu dedigim gibi yaparim diye dusunuyorum. Ne dersin olur mu?
Aynen tamam. Baslasin o zaman

Tamam anlastik. Senin kilo kac simdi? Hedef kac? Benim dedigim gibi 58den 50ye dusmek. Ama ilk hedef 54 53 falan. Yani pazartesi sabahi 54 olucam ins en kotu ihtimalle

Bu arada iki uc bardak yesilcay, bol su, sade kahve ve tihaks karisik bitki cayi icicem (tihaks ictikten 7 8 saat sonra etkiyor, ona gore mesela oglen 3 te falan icmek lazim).

cnm slm, ben dün buradan okudum ve bugün başladım :) Tesadüfen gördüm şimdi de senin yazını..
Bugün ilk günüm ve patates yemekten yoruldum ama iyi gidiyor :)
Bırakmayı düşünmüyorum inş veririz hep birlikte :)

Back