5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Dun 72.2 ile basladim bu sabah 71.1 geldim tartida .bugn de salata günüm du ogleye kadar hicbir sorun yoktu sonrasndinda karın agrisi tuttu ve midem mahfoldu aksam da normal yemek yedim.acaba yarin devam etsemmi bastan mi baslasam bilemedim

Benimde başım ağrıyo sürekli yarın et yesek hemen kendime gelicem devam et bence ne yedin ki

devam et bence benim bugün yaptığım kaçamaklar saysam senin yemeği geçer yine de pes etmedim yarın et günüm devam

Benimde başım ağrıyo sürekli yarın et yesek hemen kendime gelicem devam et bence ne yedin ki
Benimde çok ağrıyor basim

Patates yemegi ve makarna o yuzden yarin sebze gunu yapcam ama ispanak yemegi yemegi dusnyorum sadece salata ile olmicak
sade salata yaptım çok açıktır türlü gibi bi yemek yap bence yada sebze corbasi

sade salata yaptım çok açıktır türlü gibi bi yemek yap bence yada sebze corbasi[/QUOTE]
Evet bir şekilde atlatcam artik yarini. Gerisi kolay yumurta gunu hele tam bana gore :)

Bu arada başim agriyo demissn su iciyomusun? suyu en az 1,5 2 lt ye tamamlyorum ben .ama bende de oluyo bazen diyette baş agrsi yada sindirim sistemim yavaslyo aslnda bu iyi bisey degil bu 4 gun sonra saglikli beslencem ama ceviz sut yumurta ne bilim badem meyve sağlikli yaglar.yani vucudumuzn bunlara ihtyaci var Allah korusun zayiflayalm diye saģlgmizdan olmayalim.bende 69 gorsem yeter bana motive olurum 1o kilodan fazla verdim ama bir turlü 6lari goremedim yaa insan bi sure sonra bikıyo diyetten en azindan insallah geri almam kilolarimi ve daha da veririm tabi saglkli biseklde.cunku kilo verdigim icin etim sarkmadi ama yumusama oldu haliyle şimdi vucudum kendini toparlamaya calşyo spor yapmam gerek o yuzde . ne zormuş yaa bu kadar eziyetin ardindan yine duzensiz sağlksz beslenirsem gercekten hersey müstehak bana

Su içemiyorum çok ben ondan başım ağrıyo galiba boş mideye su içmek işkence geliyo bana ya evet hafta sonu sağlıklı beslenelim askında bu diyette gayet sağlıklı bence normalde sebze yemem mesela bunda zorla yiyorum protein vitamin hepsi var meyve en önemlisi sadece ekmek falan yemeyince doymuyosun işte o var

Şaka gibi dün o kadar kaçak yaptım yine 1 kilo gitmiş 71 kilo yani eksi ikiyle 3
güne başladım ben bu diyeti çok sevdim şimdi ocakta kıyma kavurtum birde tavuk baget fırınları birazdan yicem. birde yemek işkenceye dönüşmesin diye az tuz kattım hepten birakmaktansa bu şekilde daha uzun süre devam edebilirim
şu 3 litre içiyorum en azından ama yinede akşam yatmadan önce başım dönüyordu
bana da diyet inanılmaz sağlıklı geliyor ve istediğin kadar yiyebilmen bu da çok guzel

birde ben çok kasmiyorum tuz az da olsa katıyorum kacamak yapacaksan bunu günün ileri saatlerinde yapmaya çalışıyorum ona rağmen gidiyor ve verilenlerden illa yağ vardır hep şu gitmiyor ya. 60 lari ucundan görsem makus talihime yıkılacak gitsin bu pis kilolar

Aynen 69 olsam bile yeter bu haftalık.ama yarin oruc tutcam bakalim nasil olcak hafta bastan alcam ben içime sinmedi yaa hep biseyler girdi araya

Aynen 69 olsam bile yeter bu haftalık.ama yarin oruc tutcam bakalim nasil olcak hafta bastan alcam ben içime sinmedi yaa hep biseyler girdi araya
allah kabul etsin iftarliklri et ağırlıklı yaparsan yinede iyi olur hepten bırakma.sebze benim yiyeceğim değilmiş onu anladım dün berbattim bugün et tavuklar kendime geldim enerji doluyum evi temizledim canlıyım yarın da yumurta günü yapıp meyveyi son güne bırakacağım çünkü evde meyve yok ve kacamak yapma olasılığım yüksek bugün sabah bir kilo kadar tavuk fırınladim gün içinde tükeneceğiz seviyorum zaten tavuğu.

Aynen tavuk balik et yani tam benlik et oburum galiba :))) sebze hic yiyemiyodum simdi kahvaltida bile yiyorum mecburen:) ama yeşillik şifa gercekten .persembe cuma oruclu olcam ama sahur da hafif olcak iftar da corba agrlkli ama pazartesi tekrar baslicam hem alisveris yapcam 5 gunluk yiyebilecgm sevdigim meyve sebzeleri alcam daha duzenli olur.ama siz bırakmayin iyi gidyosunz

Aynen sukur iyi gidiyor benim bugün de biterse rahatlicam kasmiyorum ama kilo vermek güzel oluyor hafta sonu normal beslenme annemlere gideceğim pazartesi tekrar devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…