- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.761
pambuk-apla buseb kızlar bu sabah 76 kg geldim hemen geri gelmeyeceğini bilsem benim için çok iyi yarın sabah kendi evimde olmayacağım kg bildirimi yapamayabilirim sizde haberler nasıl
Kızlar bugun bu diyet bitti 68,8 le başlamıştım 65,8 le bitirdim bu iki gün salata falan yitip yeniden mi başlasam diyorum yorumlarınızı beklıyorum. Düğün var 2 hafta sonra 63 -62 olmam lazım 1.75 boyum hamile kaldığımda 63 düm hatırlıyorsanız 4 aylık anneyim demiştim bebeğim sadece emiyor. Bu diyet sütümü hiç azaltmadı acaba başlasam yine bir 3 kilo daha verirmiyim ?
Evet cnm bende cok pismanim ama yeminliyim diye sürdürdüm neyseki bugün son gunpambuk-apla kız belki benim kaçamaklar işe yaradı azar azar da olsa durmadı keşke bu hafta isveçe başlasaydik
Bende sen yeminlisin diye sürdürdüm :) sen kendine bizde sana söz verdikEvet cnm bende cok pismanim ama yeminliyim diye sürdürdüm neyseki bugün son gun
Evde 1 tane patates vardi dışarı cikmaya usendigim icin sebze gunu yaptim 335 kl yapti 1 patates 1 soğan 1 biber 1 domates 1 avuç bezelye 1 ck pirinc 1 tablet et suyu 1 cay k sivi yag uzeine 2 lt su koydum duduklude yarim saat pişirip blender ladim guzel oldu aksama kadar corba icicem birazdanda islerimi bitirip yürüyüşe gidiyoruz cocuklarla musait olunca yazarim
Allah razı olsun cnm hakkini helal et olurmu bende isveç icin sana söz veriyorum isvecinde hakkindan geliriz alimallahBende sen yeminlisin diye sürdürdüm :) sen kendine bizde sana söz verdik
Bende külah dondurma yedim pisman olmadim zaten veremiyorum yeminimin disindaydi dondurma tabiki esim ismarlarsaKızlar bu akşam diyeti bozdum bir tane şırdan yedim ve hiç pişman olmadım hatta yüzümde bir mutluluk var
Istedigimiz kiloya gelene kadar devam cnmpambuk-apla Allah hepimizden razı olsun inşallah varsa birbirimize hakkımız helal olsun
Umarim isvec diyetinde basaririz cnmpambuk-apla senin adına sevindim canım ben bu sabah tartılamadım keşke bende 75 küsürleri görebilseydim önümüzdeki hafta görmek bana da nasip olur inşallah ;-)
Can'ım akşam salata ve bir dilim et yedim bir kase plav artık gözüm de tütüyordu ekmek yok semiz otu yanında çok az sabah kalktım 400 gram almışım tatilin 2 gününü beklemedim hemen geri başladım patatese Şeyda coşkunun 3 günde 3 kilosu var onu yapıcam sonra bebeğim dün 4 aylık aşklarını oldu Ateş sorumuznadalcım yani 2 kez yaptın bunu şuana kadar kaç kilo vermiş oldun?
canım sen emzirdiğin için bu da madem sütünü kesmedi sen yine bunu yap. başka diyet sütünü falan keser belki Allah korusun pişman olursun
Aynen bırakmak yok ama benim bayram ve tatilde ara veririm sonra yine devam 1 hafta sonraki hedef kaç
Günaydın son gunumun kilo bildirimini yapayim 75,9 azda olsa 75leri gördüm bir günlük arada almazsam iyidir ikinci tur -800 gr Bunada şükür
Can'ım akşam salata ve bir dilim et yedim bir kase plav artık gözüm de tütüyordu ekmek yok semiz otu yanında çok az sabah kalktım 400 gram almışım tatilin 2 gününü beklemedim hemen geri başladım patatese Şeyda coşkunun 3 günde 3 kilosu var onu yapıcam sonra bebeğim dün 4 aylık aşklarını oldu Ateş sorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?