5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim cevap verdiğin için
Peki öneriyor musun bu diyeti

Teşekkür ederim cevap verdiğin için
Peki öneriyor musun bu diyeti

Ya ne bilim bu iki gun kilo almazsam oneririm ama alirsam yapmayin derim ki zaten dun az kacamk yapmama ragmen 300 gr aldim hemn ama meyve gunu hic doymadim cok zorlandim patates gunude ole tabi yinede sen blirsn canm

Kızlar bu diyeti yapmayı düşünenler varsa Pazartesi günü tartılıp birlikte başlayabiliriz ben daha önce defalarca yaptığım için dirençliyim yani tam olarak yapabilirim.

Bende Pazartesi başlayacaktım beraber başlayabiliriz

Tamam canım ben daha yatamadım. Bugün işe başlıyorum o yüzden akşam 8-9a kadar yazamayacağım. İlk günümüz patates günü başka hiçbir şey yemiyoruz unutma. Bol bol su iç onun dışında her şey yasak.

Kolay gelsin şimdiden. :)

Sanada kokay gelssiin

Günnaydııın.. Bugün sebze günü normalde her sabah tartılmayacaktım ama sabah dayanamadım
Başlama(1. Gün): 55.4
2.Gün: 54.8

Ne yaptın bilyorum ama biraz fazla kaçamak yaptım cidden baya fazla yaptım.. yarın 4. günüm ve hala 54.8 im Ahh ahh napıcam bilmiyorum

Benim bitti arkadaşlar ben sanırım bunu birdaha yapmam çünkü ben dayanamıyorum kaçamak yapıyorum 1 kilo verdim bu arada 54.3 falanım

Bayanlar merhaba ben bu diyeti 3 yil once ilk yaptigimda gozlerime inanamamistim 66dan 62 ye dusmustum ve sadece tartida degil gorunusde de farketmesi beni cok mutlu etmisti.Arkadaslar size tavsiyem bu diyeti bir kac kez yapmis basariya ulasmis biri olarak patatesin haslamasi mide bulandirdigi icin ben firina veriyorum baharat olarak sadece sumak kullaniyorum deneyin tsk edeceksiniz.bol sumakli firindan cikarttigim ustu kizarmis patatesleri bolca tuketiyorum inanin sumakla cok guzel oluyor.bu arada ben cok tuketiyorum patatesi 4 5 den fazla bile olabilir mutlaka ertesi gun 1 kilo vermis olarak uyaniyorum .sebze meyve gunu cok zor geciyor benim icin midem kaziniyor qgzima bi lokma ekmek attigim zamanlar oldu belki atmasam hic kacamak yapmasam tam 5 kilo verebilcektim.et gunu de tavuklari doğrayıp actifray a veriyorum yagsiz tuzsuz kendi kendine kavruluyor cerez gibi yiyorum bir paket tavuk gogsu tum gun gidiyor ama firina da verebilirsiniz.onuda kekikle kara biber ve kirmixi biberli tuketiyorm bol su kahve cay iciyorum.en son yumurta gunu de ben yumurtalari haslayip o gun Allahim biran evvel bitain bugun diue dua ederek geçiriyorum.ben birkac kezyaptim bu diyeti inanin 3bucuk 4 arasi verdim.kilom 80 90 olsa eminim 5 verirdim.bu arada cok bas agrisi yapiyor kesinlikle sagliksizdir bisey demiyorum ama acilse yani ozel bir gun varsa yapilablir soru olursa yardimci olurum.sabahtekrar basliycam bu sefer kilo 64.haa bu arada verilen kilolar aliniyormu evet hafta sonu aliniyor ama ben1 kilo falan aldım midem kuculuyor her yaptigimda bu benim icin arti oluyor .bazilari yazmis verilen kiloyu kat kat aliyorsun diye bende oyle olmadi.bide bazilari yazmis ben hic veremedim diye bi kere tek tip bsleniyorsun hesaplasan tum gun aldigin kaloride oldukca dusuk ben inanmiyorim mutlaka araya byuk kacamaklar yapiyorlardir vermemek mumkun degil düzgünce uygulayin gorun.son birsey daha cok uzattim ama belki yardımci olur , mesela yumurta gununde yaga omlet yapmayin ayni sey olmuyor. meyve gununde kiraz cilek uzum basladiysan aksam yanina erik eklemeyin ne ile baslaniyirsa sabah ayni devam edecek tum gun

mesela bu olmaz diyeti bu sekilde yappmak djyete aykiri saglikli olmus ama 5te 5in ruhuna ayjiri olmus kilo az verirsiniz bence

tam 82 kiloyla bugün başladım hiç fire vermeden tamamlamayı düşünüyorum bakalım ne olacak 6 hafta uygulayıp 57 kilo olmayı amaçlıyorum 1 hafta fazla ekledim ki muhtemelen vücudum duraklama dönemine girecek hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…