- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.801
Teşekkür ederim cevap verdiğin içinMeraba
Ilk gun sabahi 67.9 la basladim diyete
1.gun 67.4
2.gun 67.1
3.gun 66.5 bundan sonra kayis koptu bende dgum gnuydu yerli malu kutlamariydi diyete uysamda bazi kacamklarm oldu oyuzden
4.gun 66.5
5.gun 66.8 yani bugun 5.gun sonucum oluyo canim cok uyamadim oyuzden 1.1 kilo gitti
Teşekkür ederim cevap verdiğin için
Peki öneriyor musun bu diyeti
Çok Teşekkür ederim Can'ımYa ne bilim bu iki gun kilo almazsam oneririm ama alirsam yapmayin derim ki zaten dun az kacamk yapmama ragmen 300 gr aldim hemn ama meyve gunu hic doymadim cok zorlandim patates gunude ole tabi yinede sen blirsn canm
Ne demek canimÇok Teşekkür ederim Can'ım
Bende Pazartesi başlayacaktım beraber başlayabilirizKızlar bu diyeti yapmayı düşünenler varsa Pazartesi günü tartılıp birlikte başlayabiliriz ben daha önce defalarca yaptığım için dirençliyim yani tam olarak yapabilirim.
Bende Pazartesi başlayacaktım beraber başlayabiliriz
Sanada kokay gelssiinTamam canım ben daha yatamadım. Bugün işe başlıyorum o yüzden akşam 8-9a kadar yazamayacağım. İlk günümüz patates günü başka hiçbir şey yemiyoruz unutma. Bol bol su iç onun dışında her şey yasak.
Kolay gelsin şimdiden. :)
Tamam canım ben daha yatamadım. Bugün işe başlıyorum o yüzden akşam 8-9a kadar yazamayacağım. İlk günümüz patates günü başka hiçbir şey yemiyoruz unutma. Bol bol su iç onun dışında her şey yasak.
Kolay gelsin şimdiden. :)
Benim et gunu bugun...tavuk pisiriyorum..1 kase yoğurt yedim 1 etimekle 1 yumurta yedim bide...kirginlik var ustumde enerji oldun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?