- 23 Aralık 2014
- 106
- 87
- 48
- 34
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.741
haslanmis 350 gr 402 kl mercimek, tavukta haslanmis 350 gr 420 kl
anneme temizliğe gittim o yüzden 2 ogun normal yedim diyet yapamadım cnm sanirim yesilcay cok buyuk kupayla içmiştim dokundu galiba
Su iceyim en iyisi booll bol
Günaydın kızlar bu sabah ki kilom 76,4 yani -600 g başlangıç kilom 78,2 sizde haberler nasıl
Gunaydin cnm 1 saat oluyo uyanali anca müsait oldum sabah 76,8 gr oynamamis ikinci kez bu diyeti yaptigima coook pismanim bosa zmn kaybettim
Merhaba cnm haşlanmış yesil mercimek kalorisi yazdim diyetkolik ten baktimpambuk o kalori hesabına nerden baktın? ben google dan baktım mercimek 3 kat daha kalorili görünüyor?
benim dün patates günümde -400 çıktım bugün ama hala 2 gün normal beslenme sonucu +800 üm. ben bir şey anlamadım bu diyettenn bugün normal diyete geçtim bıraktım bunu..
Etki etmedi bende yinede sen bilirsin tabi ilk başlangıç 79.4 diyet bitince 76,7 ikincide ara verdim 78,5 ile tekrar basladim suan 76,8 dim yinede sen bilirsin ama bosa vakit kaybiKızlar 2. Ye yapıldığında etki etmiyor mu cevap beklıyorım sizden
Saol cnm olsun o kadar zaten bu diyeti istemeye istemeye surduruyorum bende bugun islerim cok yordu beni spor yapmicam o yüzden mercimek lerim bitti artik su cay kahve zamanipambuk-apla ooo kolay gelsin ben bugün arkadaşa gezmeye gittim orada hiç diyetimi bozmadım ama gitmeden önce oğlum makarna istedi ama yaptırım yemedim onun tabağındaki kalan makarayı kaşıkladım şimdi pişmanım ama meyveden midem kazınmıştı
Gidelim cnm nerdekineKızlar biz buradan mı yazışmaya devam edeceğiz İsveç diyeti sayfasına gidelim mi yarından sonra
Sevindim senin için benim kilo vermem durdu 76.8 im isvec diyetinde görüşürüzpambuk-apla buseb kızlar bu sabah 76 kg geldim hemen geri gelmeyeceğini bilsem benim için çok iyi yarın sabah kendi evimde olmayacağım kg bildirimi yapamayabilirim sizde haberler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?