• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

haslanmis 350 gr 402 kl mercimek, tavukta haslanmis 350 gr 420 kl

anneme temizliğe gittim o yüzden 2 ogun normal yedim diyet yapamadım cnm sanirim yesilcay cok buyuk kupayla içmiştim dokundu galiba

Su iceyim en iyisi booll bol

pambuk o kalori hesabına nerden baktın? ben google dan baktım mercimek 3 kat daha kalorili görünüyor?

Günaydın kızlar bu sabah ki kilom 76,4 yani -600 g başlangıç kilom 78,2 sizde haberler nasıl

pambuk-apla pambuk-apla buseb buseb kızlar dediniz soluğunuz çıkmıyor uyuyor musunuz ne yapıyorsunuz

benim dün patates günümde -400 çıktım bugün ama hala 2 gün normal beslenme sonucu +800 üm. ben bir şey anlamadım bu diyettenn bugün normal diyete geçtim bıraktım bunu..

pambuk-apla pambuk-apla buseb buseb kızlar dediniz soluğunuz çıkmıyor uyuyor musunuz ne yapıyorsunuz
Gunaydin cnm 1 saat oluyo uyanali anca müsait oldum sabah 76,8 gr oynamamis ikinci kez bu diyeti yaptigima coook pismanim bosa zmn kaybettim :kızgın:

pambuk o kalori hesabına nerden baktın? ben google dan baktım mercimek 3 kat daha kalorili görünüyor?

benim dün patates günümde -400 çıktım bugün ama hala 2 gün normal beslenme sonucu +800 üm. ben bir şey anlamadım bu diyettenn bugün normal diyete geçtim bıraktım bunu..
Merhaba cnm haşlanmış yesil mercimek kalorisi yazdim diyetkolik ten baktim

Slm kızlar domates konserve yapicam birazdan gunum guzel geciyo sizler nasılsınız

rapunzel12 rapunzel12 ben şimdi 2.ye yapıyorum ilk yaptığımda baş:79.6 son:77.2 arada 2 gün ara verdim kilom tekrar 78.2 ye çıkmıştı şimdi 78.2 ile başladım 4. günümdeyim bu sabah 76.4 tü. Etki etmesine ediyor ama bıraktığım an geri geliyor bu defa geri gelmemesi için 1 gün ara verip isveçe başlayacağız umarım bu defa aynısı olmaz. Ben bugün eskiden giyindiğim bir pantolonun düğmesini kapatabildim çok mutlu oldum

pambuk-apla pambuk-apla ooo kolay gelsin ben bugün arkadaşa gezmeye gittim orada hiç diyetimi bozmadım ama gitmeden önce oğlum makarna istedi ama yaptırım yemedim onun tabağındaki kalan makarayı kaşıkladım şimdi pişmanım ama meyveden midem kazınmıştı

Kızlar 2. Ye yapıldığında etki etmiyor mu cevap beklıyorım sizden
Etki etmedi bende yinede sen bilirsin tabi ilk başlangıç 79.4 diyet bitince 76,7 ikincide ara verdim 78,5 ile tekrar basladim suan 76,8 dim yinede sen bilirsin ama bosa vakit kaybi
pambuk-apla pambuk-apla ooo kolay gelsin ben bugün arkadaşa gezmeye gittim orada hiç diyetimi bozmadım ama gitmeden önce oğlum makarna istedi ama yaptırım yemedim onun tabağındaki kalan makarayı kaşıkladım şimdi pişmanım ama meyveden midem kazınmıştı
Saol cnm olsun o kadar zaten bu diyeti istemeye istemeye surduruyorum bende bugun islerim cok yordu beni spor yapmicam o yüzden mercimek lerim bitti artik su cay kahve zamani

Kızlar bugun bu diyet bitti 68,8 le başlamıştım 65,8 le bitirdim bu iki gün salata falan yitip yeniden mi başlasam diyorum yorumlarınızı beklıyorum. Düğün var 2 hafta sonra 63 -62 olmam lazım 1.75 boyum hamile kaldığımda 63 düm hatırlıyorsanız 4 aylık anneyim demiştim bebeğim sadece emiyor. Bu diyet sütümü hiç azaltmadı acaba başlasam yine bir 3 kilo daha verirmiyim ?

Back